יש אמת, או סתם קנאה?

זיקן

New member
מנהל
אבי (שהיה איש משטרה) לימד אותי

שאין דבר כזה "אסור" יש רק דבר אחד וזה אסור להיתפס. לכן במיקרה שלו הוא טלית שכולה תכלת עד שלט יוכח אחרת ..

goldy

New member
קינאה! קינאה! קינאה!../images/Emo190.gif

ימח שמן של הסטרטיות הזקנות שבטוחות שזה על חשבונן, ושל הפמניסטיות שרוצות להכחיד את גואל רק כי הוא קיים, ובוזמנית בטוחות לגמרי שהן יודעות איך נשותיו חושבות.

האמת היחידה פה היא

האמת שאנחנו יצורים מסכנים ,אומללים, יהירים, מתנשאים, אגואיסטים ורדודים , שכל העולם שלהם סובב סביב קינאת פין ולכן אנחנו מענישים את כל הסובבים אותנו, את כל מי שלא הולך בתלם , את כל מי שמראה לנו את הפחדים שלנו, דוחפים את האף שלנו לכל מקום ומקריבים קורבנות לאל הפחד שנמצא במוחינו אנחנו מתים על להקריב קורבנות לאל הפחד, ולכן גם לחדשות יש כל כך הרבה ירייטינג, אנחנו רוצים את כל האנסים האלו והרוצחים האלו בחיינו, אחר את מי יהיה לנו להאשים בכל הפחדים שלנו ? את עצמינו ? חס ושלום, יותר קל להקריב אנשים אחרים אז יש אמת, והאמת היא שבני אדם הם אומללים ופחדנים, שמרוב שהם טיפשים הם חושבים שהפחדים האלו יעלמו אם הם יעלימו את האנשים מסביבם או יכפו עליהם את הדרך שלהם עצוב מאוד שבנאדם צריך לסבול בגללינו, לי אין שום דעה בנושא, לא אכפת לי פשוט כי זה לא עינייני ולא מעניין אותי, רק תסתכלו מה בנאדם צריך לעבור בשביל שיהיה לכם מה לקרוא מחר עם הקפה

Jesuscrist

New member
הייתי מת לחמש דקות שיחה אישית

עם האיש הזה,יש לי כל כך הרבה שאלות

זיקן

New member
מנהל
"איש" אתה קורא לו אני הייתי קורא לו

"מהרישי מהש ימאן" או בקיצור "ממי.."

אזרח111

New member
לא מדובר בקנאה

תחשוב שאם היו תחת שליטתך הרבה אנשים (למשל אם היו קוראים לך "המדינה") , ופתאום בנאדם אחד שתחת שליטתך, החליט שהוא מחקה אותך ושולט על אותם אנשים ביחד איתך תיתן לו לשלוט על אותם אנשים, או שתגיד לו: בואנה יא טמבל, מי אתה חושב שאתה? אני עכשיו מעיף אותך לכלא

פנומן 72

New member
עוד אחד ששמח להוציא את ראשו מהביוב

שלום שלום איש הביוב הגדול. באמת הסריח קצת כשנכנסתי לפורום ופתאום אני מבין למה. מה קרה, הישבן של מיטל או ליר כבר לא טעים כבעבר ? באת לפורום האצילי כדי לטעום איכות מה היא ? אז תהנה ותחזור לביוב שלך לספר. אתה וכל ההומואים שנשארו שם.

gamani4

New member
קיצר, אני מנסה להרכיב פה פאזל.

זה בעצם הביוגרפיה של פורום מלחמת המינים. אני מנסה להיות ההסטוריון של הפורום. אז ככה: בהתחלה כולכם הייתם בפורום מלחמת המינים (מה"מ). כשאני כותב כולכם אני מתכוון לחברי מה"מ + אתה וxcalibur. אני יודע שיש עוד לפחות 5 שהיו ונטשו, אבל לא שמתי לב מי הם (אני רק הסטוריון מתחיל). לפני כמה חודשים היה פיצוץ. לפחות אתה נחסמת וכמחאה לפחות xcalibur והלפחות 5 הנוספים עזבו את מה"מ. ברור הרי שמה"מ זה בכלל לא פורום עם טופיק מסויים. זה חבורה של 10 חבר'ה שפשוט מדברים אחד עם השני. מן חדר צ'אט פרטי בחסות תפוז. המנודים ניסו להשתלב בפורומים שונים, ליצור את אותה חברותה שהייתה במה"מ... סינגלס קלאב, בינו לבינה, אבל זה לא הלך. לא היה אותו דבר. בסוף נוצר הפורום הזה. שוב, לא פורום עם טופיק מסויים אלא מעגל חברתי של המנודים ממה"מ. אתה נוטר טינה לאלו שנשארו מאחור, לדוגמאת אזרח111 שאתה מרגיש נשאר נאמן למנהלות שנידו אותך. גם קמילה בין אלו שנישארו מאחור, בין אלה שבולטים דווקא במעגל החברתי המצומצם של מה"מ, אבל אתה חייב לקבל אותה כאן כי גם ככה יש לך פה חתיכת sausage fest... איך אני עד כה? היית קונה את הספר שלי?

זיקן

New member
מנהל
יפה ואולי נכון

רק שאני לא הייתי בפורומים האלה ולא אהיה אני ב50 פלוס.סקס. בגידות ופה וזהו רק מפורום אקטואליה זרקו אותי ביגלל שהתקפתי את סטיבי וונדר (עובדיה יוסף) בגלל שאמר שהילדים שלנו (החילונים) טיפשים בנתיים הוא היתקדם קצת ואמר שאנחנו החילונים בהמות.. אולי זה נכון.. למה לקנות תספר שלך לחברים מגיע בחינם בסך הכל מדובר בכמה בודדים.

פנומן 72

New member
מבריק ../images/Emo70.gif

מעניין איך שאתה מכיר את רוב הפרטים ... אם לדייק בעובדות: אני אישית התחלתי דווקא ב-בינו לבינה שהוא פורום המעונבים עם הגזר התקוע בישבן, אחרי זה בהמלצת סוקרטס עברתי למלחמת המינים. שם דווקא הייתי המון זמן אבל עם הזמן הוא קיבל אג'נדה סמי-פמיניסטית עם שתי מנהלות טרוריסטיות שטיפחו יסמנים לקקנים חסרי עמוד שידרה (להלן: "ההומואים"). אחרי כמה חסימות שלי ושל אחרים אני אישית פרשתי ועברתי זמנית לפורום אחר "סינגלס" ובד בבד פעלנו לפתיחת פורום שבו גברים יוכלו להתבטא בלי שנשות האמזונס תפרענה. בשורה התחתונה - חוץ ממני וקליבר אף אחד לא ממש לקח את הרגליים ועזב את הפורומים הישנים. מי שנשאר שם הם ההומואים ואחרים. אזרח111 הוא אחד מהם. אני לא חייב לקבל אף אחד, אבל היות וזה אינו הפורום שלי, אין לי אלא להשלים עם המצב. במאמר מוסגר ייאמר שאני לא בטוח שאזרח111 ירצה להישאר פה. גם בפורום ההוא הוא אכל קונדומים בכמות כזו שגרמה לו לפרוש למספר ימים כדי להירגע מכמות הלטקס העצומה שניחתה עליו. חוץ מזה, תיקנים מרגישים הכי טוב בביוב. תשים תיקן בסוויטה והוא לא יידע מה לעשות עם עצמו ...

gamani4

New member
כשמשעמם קוראים הודעות ארכיון.

קלוט את התהליך שעבר פורום פמיניזם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=68&MessageId=54157527 הודעה שמציגה את הזנות לא כאונס. באישור והשתתפות טל קר. זה לפני 5 שנים. לפני חודש הופיעה כתבה בynet של כותבת שהזדהתה כזונה וכתבה איך שזנות זה לא הדבר הכי נורא בעולם, שזה לא אונס, שהיא עושה זאת מבחירה. בפמיניזם 2009 קטלו את הכתבה. בכלל לא אמינה. אין מצב. כל הודעה שלא קטלה נקטלה בעצמה או נמחקה. זה די משעשע לראות הסטוריה של פורומים לפעמים.

Love Today

New member
לפני 5 שנים

כל מי שהגדיר עצמו כימני, מכל קצוות הקשת בעיקר הקיצוניים היחידות הקרביות בצהל היו המעוז שלהם. היום, 5 שנים אחרי ההתנתקות- צהל זה האויב הכי גדול של הימין הקיצוני. מקווה שהבנת את הפואנטה.

פנומן 72

New member
אולי כמו בחורה נגעלת

איש לא בגד בי אבל רבים הגעילו אותי עד כדי הקאה. אתה אחד מהם. מה קרה, הישבן של ליר לא טעים כל כך ? או שאתה מולטי-טסקינג ... ?

למעלה