יש אלוהים?

אטיוד5

Active member
יש אלוהים?

אם ישאלו גברים אם הם מאוננים מול מסך המחשב, יתקבל שיעור נמוך מאוד. השיעור הזה יהיה נמוך פי כמה מהשיעור האמיתי. כי מי מוכן להודות בזה? בדרך כלל עונים פוליטיקלי קורקט, אפילו כשנשאלים בצורה אנונימית. כי מי יודע אם המראיין בצד השני יודע מי אתה. הבאתי את הדוגמא הזאת בתור שאלה אינטימית קיצונית. ועכשיו לאלוהים. כששואלים אנשים בציבור הישראלי בצורה אנונימית 65 אחוזים אומרים שיש אלוהים. בארה"ב בסביבות 85 אחוזים! האם אתם חושבים שהם עונים מצפונות ליבם או שהם עונים מה שהם חושבים ש"צריך" לענות? האם זאת שאלה אינטימית?

פלסטיק

New member
סקרים אמריקאים....

אם זכרוני איננו מטעני היה סקר שגם אמר שיש יותר אמריקאים שמאמינים בחייזרים מאשר באלוהים

אפשר להאמין ב../images/Emo121.gifוגם../images/Emo129.gif

ה היה אמור להיות שד(עם צירה לא עם קמץ) אבל- מי מאמין לסטטיסטיקה בכלל??

אטיוד5

Active member
אוף איתכם

אני לא שואל אם יש אלוהים. אני שואל האם השאלה אם יש אלוהים היא אינטימית.

דיאבלו

New member
אם לא היה אלוהים

צ´אסקה לא היתה אוכלת אותה <הגשש החיוור- מערכון סלים ורזה-פסוק כ´א> פחחחחחחחח די.

אם תשאל אותי

זו לא שאלה אינטימית בכלל. יש אלוקים. אקסיומה. השאלה האינטימית היא מה זה אומר לגבי כל אחד ואחד. מה הידיעה הזו מחייבת את המודה בה. זו השאלה האינטימית.

אם יש אלוהים

זו שאלה שתלויה בשואל ובנשאל. יש כאלו שלהם זה אינטימי. ויש כאלו שלהם זה לא אינטימי. לי זה לא אינטימי עד שזה נהיה אינטימי. דניאל

אין אלוהים, וזו לא שאלה אינטימית

ואלוהים.... מה עשיתם לי?! כולה לא הייתי פה יום, וצריך שבועיים כדי לקרוא את מה שהיה פה מאז אתמול. שייקספירית, מה דעתך על תקציר היום האחרון? אתמול עשית את זה נפלא.
יום נהדר לכולם רשפים

מה היה לנו? -תקציר של צהרי יום

יש כמה חדשים שנכנסו וקיבלו קפה ועוגה ולחם או לפחות דיון על לחם שפרח אםתה וענת לא ראתה בכלל. היה אחד סגול שבדק אם שווה לו להכנס או להישאר-אבל החליט כנראה ללכת. אחת שהתלבטה מה ללבוש לפגישה ראשונה עם המאהב - (ללבוש???) דנה 43 שבאה להחליף מודל של מכונית לחדש יותר,אבל לא חיכתה לתוצאות של המוסך הטסטים. הגיע גם תוכי חדש לשכונה, וחונה ,שחנתה לרגע(בנתיים). ואישה עם שמלה פשוטה שגם נשארה קצת. וכמובן פלסטיק שחזר ממילואים עם בעיה של מספרים. אבל לסופטי לא היו בעיות של מספרים,רק שטעה קצת..והסוסון בכלל נועל נעליים של סוס פוני מינאטורי.ועוד בענייני מספרים- אטיוד היה מוטרד בענייני אלוהים, אוננות מול המחשב וסטטיסטיקה. היו קצת עניני מחשבים , מעבדות ביולוגיות של וירוסים ופורצים אצל ענת , כשנראה לא רק אצלה (גם לי הם גנבו את הדואר?) מה עוד?? יש כמה שחיפשו פיות מייקי הביאה את כל האיכסה. דינהמיט באה עם ממחטות שלומלום מזכיר לפסי את השד בבקבוק קורין עשתה עגיל בטבור אבל עד שאני מסיימת לכתוב בטח יש עוד ועוד ועוד....

היי גיברת מינהלת!!!!! דברי עם אחותו

שתכין תקציר כזה כל יום אני עושה מנוי מיד!!!! תודה אחותו שמארגנת לי את הענינים!

../images/Emo45.gifאולי נעשה לך פינה?

פינת התקצירים של אחותו..
או "תקציר הפרקים הקודמים.."

neuron

New member
../images/Emo101.gif

מה רצונך??? ...ואני לא סתם איזה ג´יני שנותן רק שלוש משאלות

יש סקר שנעשה על סקרים

שקובע ש 70% עונים לסקרים מצפונות ליבם. 30% עונים לסקרים מה שהם חושבים שצריך לענות. לסקר יש סטית תקן של 0.68 ושגברים מזיינים את המוח יותר מכל זיון אחר. כמו שהסקר הנ"ל מפגר. כל ההתעסקות בסקרים ובנורמל זו קונספירציה. קונספירציה שנועדה לשכנע אנשים לחשוב כמו הרוב (הנורמל). כל סקר ניתן לכוון לתוצאה רצויה.... דניאל בסטית תקן.

למעלה