יש אלוהים?

אטיוד5

Active member
העניין הוא ...

שהאחוזים שציינת משתנים בהתאם למידת האינטימיות של השאלה. אם היית שואל אנשים אם יש להם שולחן עגול או מלבני בסלון אז סביר מאוד להניח ש 90 אחוזים היו עונים תשובה כנה. בעוד שאם היית שואל אותם לגבי הרגלי האוננות שלהם רק 50 אחוזים היו עונים תשובה כנה ואולי אפילו פחות. ונכון שאפשר לכוון תוצאות סקרים בעזרת ניסוח מתחכם של השאלות. למשל הגברת אצלי במשרד ענתה בצורה שונה לשתי השאלות הבאות: 1. יש אלוהים? 2. את מאמינה באלוהים? שהן באמת שתי שאלות שונות, אבל צפוי שהתשובות תהיינה קורלטיביות.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif הכל תלוי,,,,,

לכל אחד - האלוהים שלו,,, תלוי מי הוא האלוהים שלך - ובזה טמונה התשובה . לי, למשל, יש אלוהים משלי, והשאלה שלך מאד אינטימית לי,,,, ואם תשאל אותי מי, אענה לך: נ ח ש !!!

יש אלוהים !!! מכבי תקח את הפיינל 4

סקר כזה שואלים לאחר בולוניה. ועכשיו לעניין, יש אלוהים, רק שבארה"ב רואים אותו יותר אנשים. ומה זה קשור לאינטימיות, הוא לא בתחתונים. ולא צריך להוריד את החזיה כדי לראות אותו.

שאלה נפלא אטיוד

שאלה אינטימית? כן. בהחלט לדעתי. מסקר קצר שעשיתי בקרב אנשים שעובדים סביבי ראיתי ששאלה זו ´בעיתית´להם. חלק מתלבטים אם לומר מהיא אמונתם [אם יאמרו כן, יחשדו כ´מיושנים´ אם יאמרו לא, יחשדו כ´חדשנים´] וחלק לעולם לא שאלו עצמם שאלה שכזו. אני רק זוכרת שבכורתי אמרה פעם בכיתה שהיא לא מאמינה שיש אלוהים, כי אם יש ´דבר´ כזה אז איך זה שהוא לא דואג לכל הילדים בעולם? ´ומה את מתכוונת לדואג´? נשאלה. והיא סרבה לומר. ´הוא , אם היה, היה מבין´ ולא הוסיפה. נו, לך תתוכח אתה...

השאלה הופכת להיות אינטימית..

כשהיא נשאלת בפורום אינטימיות-תמיכה! ביום-יום, בזוגיות-אישיו אלוקים לא עולה כנושא של "על סדר היום"... לי ולו לפעמים יש אינטימיות-אני שואלת, מבכה אליו, מתפללת-לגבי דעתי על המצאותו-זה כבר אינטימי מדיי מלשתף אתכם! סליחה!

אורמור

New member
לדעתי יש קשר בין אלוהים ואינטימיות

ואפילו קשר הדוק למדי... כי למשל יש רגעים מאוד אינטימיים שבהם אני צועקת, או לוחשת.." אלוהים !!!!!!" ולא שהוא מגיע.. אבל אני דווקא כן..
אור כופרת בעיקר

אטיוד5

Active member
עד שאת עונה ...

נשארתי עם חצי תאוותי במוחי. נו, את צועקת או לוחשת?????

אטיוד5

Active member
תודה למעטים שענו לעיניין

ולכל אלה שהתחכמו, התבדחו, תקפו, נמנעו וכו´ - זאת ההוכחה הניצחת שאכן השאלה אינטימית.

viviti

New member
האם יש אלוהים

שאלה שמזכירה לי דווקא את השאלה עבור מי הצבעת בבחירות.... ולתכלס: יש כאלו שיגידו כן או לא מוחלטים... ולא רואים בזה שום דבר אינטימי. יש את אלו שבאמצע..... תלוי מי שואל. למה שואלים... לא ישקרו בשאלה כזאת בסקר..... אלא אם כן, לא סגרו את העניין בינם לבין עצמם ואז זה תלוי מצב רוח...... 85% אומרים שיש אלוהים? נשמע המון...... יש כאלו שאומרים יש אלוהים..... אבל הטבע הוא אלוהים.....

למעלה