יש אלוהים ??

שילך לחפש את החברים שלו נבלה!!!

תעיפי אותו כמה שיותר מהר לא משנה שהוא עזר לך/תמך בך בלה בלה בלה.. (לא שאני מזלזלת) אבל להרים יד אפילו פעם אחת זה פעם אחת יותר מידיי תעיפי אותו לקיבינימט תמצאי לך מישהו הרבה יותר טוב ויש הרבה אני בטוחה שיעזרו לך גם במחלה או בהחלמה ולא ירימו עלייך ידיים והכי חשוב יאהבו אותך כמו שמגיע לך ולנבלה שהרים עלייך יד תעשי לעצמך טובה גדולה ותנתקי איתו קשר לצמיתות!!!!

ל י ל ך 32

New member
איך מגיעים לכזה מצב?

מה קרה שהחילת הרביצה לך? אמרת לה משהו היא אמרה לך איך זה התחיל ? לגבי החבר שלך אני לא יודעת כי גם את הרבצת לו. איך מגיעים למצב של אלימות איך!! נורא מה שהולך במדינה שלנו בזמ האחרון רק אתמול היה רצח ברחובות !!! תתחילו לפתוח עיניים תתחילו להרגע מה קורה !!!!!!!!!!

לילך שלום

איך מגיעים אני לא יודעת התיק שלי נגע לה בדברים שלה ובשיער וזה הפריע לה היא כניראה היתה עצבנית ואז הוא בא להפריד סילקתי אותו עם היד והוא הרביץ לי אבל לא נורא עוד כמה שעות הוא יעוף לי מהבית כל הדברים שלו ארוזים קשה לי מאוד כי אני אוהבת אותו ובחיים לא התנהג ככה אבל יהיה בסדר הזמן יעשה את שלו בעזרת השם

ל י ל ך 32

New member
תראי .............

תראי לגביו לא יודעת מה לומר לך זו ההחלטה שלך אבל גבר שמכה מכה תמיד כמו שרשמו פה, בקשר אליה לבחורה החילת עדיין זו לא סיבה להגרר לריב ולמכות למרות שזה עניי של רגע אבל לא הית צריכה להגיב הית צועקת עליה או משהו !! או הית מבקשת סליחה ומרגיעה את העניין!!! חומר למחשבה בפעם הבאה !!

כנסי בבקשה

אני לא יודעת איך קוראים לך אז אני ישר יתחיל 1. הוא ניסה להפריד! 2. מה את רוצה שהוא ישב בצד בזמן שחברה שלו הולכת מכות עם חיילת. 3. כל מה שהיית צריכה לעשות זה לבקש מהחיילת סליחה וכל זה לא היה קורה. 4. את כל כך משבחת אותו על זה שהוא עוזר לך ומטפל בך וככה את מוקירה לו אחרי שהוא ניסה להפריד ובטעות בגלל הניסיון הזה הוא נתן לך מכה :S כאילו פאקינג שיט מה רצית שהוא יעשה מה ??. לדעתי את צריכה לבקש ממנו סליחה ושהוא ישאר . אחרי שהוא עזר לך בטיפולים וניסה להפריד וצעקת עליו מול כולם והשפלת אותו מול כולם את זאת שצריכה לבקש סליחה נועה וזאת דעתי כמה שהיא כואבת סורי

הזוי לחלוטין

נועה היא אמרה בהתחלת השרשור שהיא "זרקה אותו הצידה" ובמילים אחרות באותו שירשור : "אז העפתי אותו" מה שלא מובן לי מה זה זרקתי אותו הצידה ומה זה העפתי אותו. אני חושב שזה קרה כך : עלתה לרכבת, הלכה במעבר, פגעה בחיילת, זאת העירה לה, התנפלה עליה שהיא לא שמה לב, החברה שלנו הגיבה לה בצעקות התפתח ויכוח החבר ניסה להפריד היא הדפה אותו, המשיכה להתווכח עם החיילת במילים שלה פתאום קמה והתחילה להרביץ לה אחר כך היא כבר לא פתאום קמה אלא היה מגע בין התיק שלה לחיילת. החבר ניסה להפריד ולפי מילותיה שלה :"למרות שגם אני הרבצתי לו ואני בכלל לא אלימה" מצטער אבל כתבת סיטואציה הזויה של אחת שיודעת מה זה לתת מכות. אני קראתי את מה שכתבת כבר הרבה פעמים ואני לא מבין איך הוא נתן לך בכלל להרים עליו יד. חמודה תתנצלי לפניו על זה שהרמת עליו יד ואל תנסי להודיע פה בפורום שאת מתחילה להיות פנויה. לפי מה שנראה לי הבחורה התמכרה לבלוג מצאה לה פה חיים משלה כולל פירגון ורחמים, מצאה לה חברים או יותר נכון מחזרים אחרים ולכן החליטה להיפרד מהחבר שלה וכאן היא בעצם מנסה להודיע על חזרה לשוק הפנויות. זאת דעתי בלבד ואינה נרשמת בכוונה לפגוע או להעליב.

שלום להנהלת החדר

קודם כל כל זה לא הזוי בכלל כל מה שכתבתי זה אמת לאמיתה רוצה להאמין תאמין לי אני לא שקרנית לא רוצה? אל תאמין ואני לא מנסה להגיד שאני פנויה כי אני אפילו לא פותחת מצלמה כאן עם גבר ולא מחפשת אף אחד ואם יהיה לי מישהו זה בטוח לא מהבלוגים אלא מהעולם בחוץ אז בבקשה ממך אל תסיק סתם מסקנות אני אומנם פנויה אבל לא ריגשית ובטח שלא ארוץ לידים של גבר אחר, לאחר פרידה כל כך כואבת שיהיה לך כל טוב אמן

ניסה להפריד באמצעות מכות לחברה שלו?????

לפעמים התגובות פה מדהימות אותי. סייג לחכמה שתיקה אמרו חז"ל,וכדאי ליישם את זה לפעמים. הוא ניסה להפריד?? ואיך בדיוק ,באמצעות מכות לראש של החברה שלו?? יופי של שיטה..היית רוצה שגם לך יעשו אותו דבר בפעם הבאה שתריבי עם מישהו? אלימות גוררת אלימות..ולא מכבים אש עם שמן אלא עם מים ויודעת למה ? כי שמן מלבה את האש ומים גורמים לפעילות הפוכה.. כל שהיה צריך לעשות החבר הנחמד זה לאחוז בחברה שלו ולהרחיק אותה משם,אפילו בכוח מסויים, אבל בוודאי לא להכות אותה..מה קיווה להשיג בהכאתה מלבד הוצאת קיטור ועצבים על החברה שלו.. לבקש ממנו סליחה ?? תגידי את שפויה ?על מה לבקש סליחה?אנחנו לא בטהרן חומד..פה לא סוקלים נשים..ולא מעמידים אותן על מוקד האש.. מה שווה כל העזרה שלו ,הסיוע שלו,האהבה שלו,כשהוא מכה אותה? "פאקינג שיט..סך הכל נתן לך מכה..."..אני לא אתפלא אם את אחת מאותן נשים שאוהבות את הגבר שלהן כזה פאקינג שיט גבר שמכניס פה ושם סטירה ..לא בגלל רוע חלילה..אלא בגלל אהבה... הוא פשוט קם עצבני וזה..אז את היית הכי קרובה ..אז הכניס לך לאטמה..סו..פאקינג שיט אז מה? אני תקווה שתגובתך נכתבה בגלל גיל צעיר ולא היעדר בגרות וחכמה. תתעוררי מהר ..אלימות היא אלימות..גם מילולית וגם פיזית. ואם לא ידעת "כחול בעיניים" זה גם תוצאה של אגרוף לפרצוף,ולא רק איפור קוסמטי של אשה.. מי שיקלל אותך..יאיים עלייך..יסטור לך..ידחף אותף...אל תחכי להיות אחרונה בסטטיסיקה העגומה של נשים שנרצחו ע"י בני זוגן..כי הכח מתחיל מסתם סטירה קטנה... ושוב עצתי לך,תברחי ומהר..אין שום הצדקה לאלימות מצד גבר או מצד אשה.. לברוח ומהר..כבוד לא כבוד..הכל שטויות שמרי על חייך,אין לך ולא יהיו לך חיים אחרים. תודה על ההקשבה.

לייפ כנסי או איך שקוראים לך

דבר ראשון דברי יפה דבר שני אני אומרת שהוא ניסה להפריד אם תקראי את כל מה שהיא רשמה זה כל פעם סותר את עצמה !!!! וכן הוא ניסה להפריד והיא בטעות קיבלה מכה כאשר הוא ניסה להפריד זה היה הפעם 1 שהיא רשמה אחרי זה היא רשמה שהוא נתן לה מכות בראש אחרי זה היא רשמה שהיא נתנה לו מכות והוא נתן לה אחרי זה היא רשמה אוי אני לא אלימה אבל .... יאללה מספיק עם השטויות פה רונן ניראה לי שאתה צודק ! טוב יאללה לא באתי לריב עם אף אחד רק תשימו לב לב לטעויות הקטנות שענת עושה אוהבת אותכם בברכת להלהלהל נועה אה וכן אני חולה על זה שמפרקים לי את הצורה ששוברים לי את כל החלקים בראש וזה תגידי לי לייפ את בסדר מה הקשר אם אני אוהבת שמרביצים לי אהההההההההההההההההה זה היה בציניות למי שלא מבין דברים שאומרים בציניות. חבר שלי חמודה אמן היה לכול אחת חבר כזה אמן אמן אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולא אין לי כחולים בעיניים ולא אין לי אדום בפנים או בידים או ברגלים או בבטן או וואט אבררררררררררררררררר אז בברכת שיהיה לך חבר כמו שלי אמן ולכל בנות ישראל יהיה כזה נועה

נועהל'ה לא באתי לריב קבלי ../images/Emo140.gif

אני אחזור שוב על המוטו שלי לחיים... אלימות מעידה על חולשה, ולא על חוסן,על אופי חלש,ועל בעיה בשליטה העצמית. לברוח ומהר מאדם או סביבה אלימה ולא לחשוב פעמיים... החיים קצרים,החיים יקרים..

מואה קבלי גם את פרח עחעחח אין לי כח לאייקונים

ותביני מה אני אומרת יש מלא סתירות את מבינה -S זה קצת מוזר לי

טוב קודם כל

לא אישה ולא גבר צרכים להרים ידיים זה דבר אחד , דבר שני מקסימום באמת היית מבקשת ממנה סליחה ואז לא היית מגיע לסטואציה הזאת בכלל, אבל זה כבר קרה אז לא משנה לא נטיף לך עכשיו, יש לי שניי הצעות בשבילך (תחליטי בעצמיך אם הם טובות לך או שלא), אחת זה להפרד מהחבר שלך ולנתק איתו את הקשר אחת ולתמיד, והשניה זה ללכת עם החבר שלך לטיפול ובאמת לתת לו הזדמנות כי אפילו שהוא לא היה צריך להרים ידיים ואני נגד זה.... אבל עדיין אם הוא בחור טוב והוא עזר לך הרבה ואתם במערכת יחסים רצינית אז אני חושבת שחבל להפרד בגלל זה .... אולי הוא היה בסטואצייה כזאת ולא התכוון להרים יד עליך פשוט ככה הוא מגיב כניראה במצבים כאלה..... אני לא מצדיקה אותו באלימות ממש לא..... אבל זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו ואני חושבת ואין אדם שאין בו את התכונה הזאת לא להיות אלים ההבדל היחד שמפריד בן אנשים אלימים לאנשים לא אלימים זה היכולת שלהם לשלוט במעשים שלהם וזה הדבר הכי חשוב , החבר שלך צריך לשלוט במעשים שלו כי אם הוא לא ישלוט זה יכול להדרדר למקומות שלא נדע (ואני לא רוצה להלחיץ אותך אני מציאותית), נכון שיש סטואציות בחיים שהאלימות יוצאת לבד אבל זה משהו שצריך לשלוט על זה ואם לא יכולים אז צריך לטפל בזה כי זה לא דרך לפתור דברים, באלימות לא פותרים כלום אז או שהוא ילך לטיפול ..... או שתתני לו הזדמנות נוספת..... או תנתקי איתו את הקשר, אני בטוחה שאת מכירה אותו טוב יותר מכולנו אז תעשי את האחלטה שאת חושבת שהיא נכונה לעשות ושהיה לך רק טוב בחיים ומקווה שאלוהים ישמור עליך ושתחלימי מהר

נועה שלום כרגע הוא חזר לעיר שלו

תץשמעי נשמה אני בקשתי סליחה מהחיילת כשניתקלחתי לה בפאן עם התיק היא קמה ונתנה לי מכות איומות אני לא פרייארית למה שלא אגיב? למרות שאני לא אלימה. תביני נשמה דבר אחד:גבר שירים עלי פעם אחת יד הוא ירים כל הזמן אז אתמול הוא בכה ושכנע אותי לחזור אליו ואני מאוד אוהבת אותו הוא באמת יש לו צדדים טובים של נשמה טובה וגם לי לא חסר תאמיני לי אז מצטערת!! אני לא מוכנה שעוד כמה זמן אולי היינו מיתחתנים והוא היה מכה אותי שוב פעם אני לא מוכנה להיות אישה מוכה. הוא עצבני ואמא שלו מיתערבת לי יותר מדי, אין לי כוח לזה נכון שלא ממש שמתי לב לאמא שלו אבל כמה אפשר לספוג? אם הוא צריך טיפול שילך לבד אני מחוץ לתמונה קשה לי מאוד עכשיו כי הוא בא עם דוד שלו ונסע לראשלצ עם הדברים שיהיה בריא אבל שיהיה רחוק ממני וזה מה שטוב לי שיהיה רחוק מאוד ממני הכי טוב לי היום קשה לי נועה וגם מחר ומחרתיים יהיה קשה . אני לא אהיה אישה מוכה ואף אחד אין לו זכות להרים עלי או עליך ידים! על מה לבקש סליחה? בקשתי מהחילת והיא לא הבינה אותי והוא קם ואמר לי "שבי למה אני יתפרץ עליך " כמו דיבור של ערס איכס גועל נפש זה לא מתאים לי שיהיה בריא בפינה שלו ואני בשלי ופה נגמר הסיפור שלי ושלו שיהיה לך יום מקסים תודה על התגובה מאמי. וקוראים לי ענת אגב.. נעים מאוד

טוב חמודה תעשי מה שאת חושבת שנכון

אני רק עצתי לך, אגב אם הגבת לי את בטח חושבת שאני נועה... והרבה מתבלבלים בניינו נכון ששניינו שמנמנות וחמודות אבל יש הבדל בניינו חחח אני סיגל נעים מאוד חמודה, ובהצלחה בהכול שהיה לך רק טוב.

סיגלללללללללללללללללללללללללללללל

אני חולה עליך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק מתבלבלים וזה יאללה שהתבלבלו נחרפן להם קצת תמוח לאב יו מואה

ה-"מחלה" שיש לך .... היא נפשית במיקרה?

עוד רגע היית אומרת שגם האמא של הבחור הרביצה שלך .. והכרטיסן בדיוק הגיע וגם החטיף לך פצצה לפנים ..... לילה טוב

למעלה