יש אלוהים ??

יש אלוהים ??

אני יוצאת עם מישהו כבר שנה וכמה חודשים סליחה על הכתב כי אני עיפה מאוד לא ישנתי כל הלילה לצערי נסעתי איתו להורים שלו לחמשוש למרות שאני לא אוהבת לנסוע אמא שלו רק מעירה לי כל הזמן לא חשוב,, בדרך חזרה ברכבת איזו חיילת קמה והתחילה להרביץ לי משום מה אז החזרתי לה למרות שאני בכלל לא אלימה חבר שלי קם להפריד ואז אני זרקתי אותו הצידה כי היא נתנה לי מכות חזקות מאוד ואני העפתי אותו הוא נתן לי מכות בראש ועכשיו לא ישנתי כל הלילה אמרתי לו שיעוף מפה אנחנו גרים ביחד הוא נורא הצטער ואני גם נתתי לו מכות אחרי שהרביץ לי ברכבת מול אנשים בחיים הוא לא היה כזה היתי בהלם בשוק חיי . הוא גבר נהשמה שליווה אותי תקופה ארוכה עם המחלה ועכשיו בהחלמה אבל לא מקובל עלי שירימו עלי יד לעולם אספתי לו את הדברים וסילקתי אותו הוא אמר שילך לישון ברחוב אז ריחמתי עליו ואמרתי לו שישאר הלילה ובבוקר יעוף לי פשוט מהעיניים. הוא התחיל לבכות ואמר שהוצאתי אותו מדעתו שנתתי לחיילת ההיא שהרביצה לי מכות של חיה. שניפחתי לה את הפנים היא סתם התפלה אלי לא יודעת למה. אני עדין אוהבת אותו וקשה לי אבל נכון שאני צריכה לסיים את המערכת יחסים החולה הזאת ? מצטערת היתי חייבת לשתף עכשיו אולי אלך לישון יום נעים לכולם ושהשם יברך את כולנו אמן

בואי נעשה סדר בדברים

ראשית כל אני לא מבין מה הקשר בין תוכן ההודעה שלך לבין השאלה אם יש אלוהים או לא. שנית, הסיפור שלך די הזוי והייתי מציע שקודם כל תנסי לעשות קצת סדר בראש ולרשום את הכל מחדש מה זה "פתאום קפצה עליי חיילת והתחליה להרביץ לי"? מה זה הדברים האלה? - הזוי לגמרי! בנוסף, סיפרת שחבר שלך ניסה להפריד אז הוא פשוט התחיל לתת לך מכות בראש? כאילו פתאום הוא והחיילת היו עלייך? מה זה הדברים האלה? תעשי לי ולכל שאר הגולשים בפורום טובה גדולה - קחי את הסיפור שלך תנערי אותו טוב טוב ותרשמי אותו מחדש ואז אולי יהיה ניתן לתת לך חוות דעת אובייקטיבית. שיהיה בוקר טוב והחלמה מהירה. אבירם.

פאפא שנגו

אולי לא כתבתי את הדברים נכון הוא ניסה להפריד ואחר כך נתן לי מכות זה הכל אני עוזבת אותו עוד כמה שעות יש לו לסדר כמה דברים באיזור פה ובעבודה שלו האם לתת לו ללכת האם אני עושה את הצעד הנכון? החיילת נטפלה אלי כי התיק שלי פגע בה בצד ולא שמתי לב ואז קמה והרביצה לי והוא ניסה להפריד אמרתי לו שישב ולא יתערב והוא עשה את שלו . עכשיו כתבתי בסדר? ישנתי סך הכל שלוש שעות ובורא עולם העיר אותי לחיים ברוך השם מצטערת שלא הבנת אותי נכון

אוקיי

אז ככה: לדעתי אם הסיטואציה הייתה כזו שהחבר שלך ניסה להדוף אותך ממנו וממנה ותוך כדי כך קיבלת מכה ממנו זה משהו אחד. לעומת זאת, אם הוא הפך אותך למטרה ופשוט "נכנס בך" זה כבר משהו אחר לגמרי.... במידה והאופציה הראשונה היא האמיתית אז את צריכה להישאר איתו וללבן דברים ואפילו לשכוח. במידה והאופציה השניה היא האמיתית - לעזוב אותו כמה שיותר מהר כי על הרמת יד בזדון אין סליחה ואין מחילה! אל תשכחי לחשוב טוב טוב על צעדייך הבאים. תקבלי החלטה בראש צלול ולא בלהט העצבים. בכל אופן זו דעתי.....מקווה שיהיה בסדר ותקבלי את ההחלטה הנכונה. יום נעים ובהצלחה. אבירם.

איברם נעים מאוד אני ענת תקשיב

הוא צריך לבוא ולקחת את הדברים שלו לנסוע להורים שלו לברוח מהכל אני מאוד מקוה שהוא לא ישאר באיזור שלי וינסע רחוק ככל האפשר תודה על העזרה ואני חושבת שאני צריכה להתמקד כרגע אך ורק בבריאות שלי ומה שאלוהים יזמן לי זה ממנו לא ממני תודה על הכל יום מקסים לך אמן

chaimlea

New member
רוצה להבין

מה זאת אומרת עשה את שלו האם הוא ישב בצד ושתק או כפי שכתבת מקודם שהוא גם הרביץ לך

נראה לי שחבר שלך בגד בך איתה

ולכן הרביצה לך כשראתה אותך, היה לה התקף קינאה

תגידי לי סקסית את בסדר?

הוא בכלל לא מכיר את הבחורה הזאת ואם היה בוגד בי היתי יודעת אני יודעת הכל על מה שהיה לו עכשיו שיהיה לו כל טוב עם מי שיהיה לי יהיה טוב עם הזמן הוא לא בגד בי ולא כלום כי אני מכירה את ההסטוריה שלו בעל פה והיא דברה עם החבר שלה בטלפון ניראה לי אז אל תדברי שטויות

כנסי

ואז הלכת לישון והתעוררת והבנת שהכל היה חלום נכון? :S סוריי מאמי אבל הסיפור נשמע דיי מופרח

האם זו הפעם הראשונה שהוא הרים עלייך יד?

אני יאמר זאת בקצרה..אלימות זו מחלה . גבר שהרים יד על אשה פעם אחת,יעשה זאת שוב ושוב למרות הבטחות שלו, ולא משנה באיזה סיטואציה,כי זה חזק ממנו ועל מנת להרפא מזה (אם בכלל ניתן) עליו לגשת לטיפול כדי שיוכל להתמודד ולשלוט על יצר האלימות שלו. הגבר הזה שהכה אותך,יכה גם את ילדייך אם לא הכינו שיעורים או הרעישו בצהריים כשישן, לכן חשבי טוב טוב לאן את צועדת איתו. לצערי המציאות של היום גורמת לרבים לא לשלוט בעצמם,ולתת ליצר האלימות לפרוץ החוצה בקלות. שימי לב לדבריי - גבר מכה ,תמיד יכה גם אם יבכה ויתחנן לפנייך שתשארי,כי היצר הזה חזק ממנו, ולא ניתן כל כך לשליטה. תזהרי וכלכלי את צעדייך בתבונה זה כל שרציתי לומר לך. ולוואי שאלוהים יאיר בפנייך את הדרך הנכונה.

כןו זאת הפעם הראשונה שהוא הרים יד נשמה אבל -

הוא איש מדהים הוא עזר לי מאוד הן בטיפולים שנסע איתי כל שבוע והן בהשלכות של המחלה שלי אתמול כניראה ירדה המסכה והתגלו הפנים שלו האמיתיות יש לי חלק גדול בזה שגעתי אותו והבאתי אותו לאי שפיות אמיתית. את צודקת אולי הוא צריך טיפול לא יודעת זה עניין שלו עכשיו הדברים שלו אסופים פה וכל הציוד מתי שיבוא יקח אותם וינסע לבית שלו המון תודה על התגובות, אמן שאלוהים יאיר את פני בדרך הנכונה גם אליך את כל הברכות שבעולם אמןןןןןןןןןן ותודה

ל י ל ך 32

New member
היא אמרה .......

היא אמרה שגם היא הרימה יד אני לא אומרת שמה שעשה זה מעשה נכון אבל זה הדדי לא?

למעלה