יש איזה מניאק אחד

בולבול צא מזה אני לא בתחרות!הבנת?

ואצלי בבלוג אתה לא תזכה להיות אחרי הפה המסריח שיש לך! אני לא חייב לך כלום ולא לאלף שכמותך אז צא מכל הסרט שאתה חי בו!! אצלי אתה לא תיהיה וזה סגור וחתום!!!!!! אני יצורים כמוך אצלי בבלוג לא צריך מספיק לי כמה חברה טובים עם כל הצחוקים שלנו שאנו מעבירים בכייף וזה מה שחשוב... לא באתי בשביל התחרות ולא בטיח!!! אל תחייה באשליות ואצלי בבלוג אתה לא תיהיה!! ותפסיק להציף לי את הבלוג ועם הפה המסריח שלך הבנת?? אני לא חייב לך כלום אז תתחיל להרגע עם הפה שלך!!!! אני מקווה שהבנת אותי אהה<? כי אני לא נוהג לחזור על דברים פעמיים!!

אני גם ככה מעדיף לא להיכנס אליך...

וכמו שאומרים: "הגמל לא רואה את הדבשת שלו" אתה לא שם לב כמה קיללת אותי וזרקת בלי סיבה אתה לא עושה לאף אחד טובות שאתה לא מכניס אותי לחדר שלך יש חדרים בבלוג הרבה יותר מעניינים משלך מילא, היית יודע להעריך מה שנותנים לך, אבל גם את זה אתה לא אז עדיף באמת שלא תשתתף בתחרות, כי גם ככה לא תזכה!

אני לא מדבר על זה שאתה נותן לו 1

אני מדבר על זה שאתה רושם דברים ויוצא..שלא יזרקו אותך... רושם יוצא רושם ולפעמים מקלל גם על זה אני מדברררר מובן.<!?!

ואת הקללות שלך בקובץ שלחת?../images/Emo18.gif

אל תנסה להגן על עצמך יש תמלילי קללות שלך ופה ממש בפורום תעיין בהם טוב טוב. הרי זה אתה לפי הIP שלך אז תפסיק לשחק אותך צדיק! אז לפני שאתה מהגן על עצמך מחשש לחסימה להבא תלמד לא לעשות שטויות.. כי מי שקילל והציף את הבלוג שלי ועשה בעיות זה אתה!! והסיבה היא : בגלל שאני לא רוצה יצור כמוך בבגלוג שלי! וזכותי המלאה לבעוט בך לכל הרוחות. אז תמשור מרחק!! ואל תשחק יותר מידי באש תשמע לי עצה בחינם!! תתרחק מהבלוג שלי

טידידידי טידידידי

חחחח מעיינההההההההההההה הבאת אותה בפריסטולללללל פחחחח ועם עזרה של מי?!?!?!
שלייייייי :) יאללה צדיקים שליייייייי השם ישמור אתכםםםם!!!! ואל תשכחו- יחי המלך המשיחחחחחחחחחחחח!!!

טעות בכתובת../images/Emo93.gif

חחחחח איזה פוסטמה אניייייי זה אמור להיות תגובה למה שמעיין רשמהההה סורייייייייי....

חתיכת שקרן, עכשיו הוכחת את זה!

את הקללות שפירסמת בקבצים לא אני רשמתי 100% ואני מוכן שיבוא מנהל תפוז בשידור חי ויבדוק את ה-IP שלו ושלי עוד סיבה למה אני שונא אותך

ולפני שאתה מדבר תחשוב פעמיים...

על הפרנציפ, אתה הולך לאכול קש רק על ההאשמה הכוזבת הזאת! אם זה הייתי אני מציף, לא הייתי מתחמק להודות אבל כל עוד זה מישהו אחר אין לך זכות לבוא ולהגיד שזה אני

פחח לאא../images/Emo5.gifאתה מאיים עליי.? צא מהסרט

אתה כנראה לא יודע כמה כוחות יש לי בתפוז!!!! ואל תאיים אתה רק ילד!!! ועליי לא מאיימים אבל אני יעלים עין רק בגלל היחס שהנך מחפש!! ועכשיו אני לא יענה לך ולא אתן לך יותר יחס כי זה מה שהנך מחפש!! ואצלי אתה מחוק מהבלוג אז אל תדבר הרבה שלא יגמר לך האוויר!! ואל תאיים ילדון קטן מבין אותי? שאני לא יתהפך עלייך בסיבובים! צא מהסרט שאתה חי בו!!! סלאמת ילד!!!

חסר חיים

אני לא רואה אותך ממטר גם עם משקפיים
כוחות בתפוז? תאמין לי שיש לי יותר ממך. וגם יותר אנשים שיהיו מוכנים לתמוך בי :) וחבל שתמשיך, כל מילה שאתה מוסיף רק גורעת את מצבך...

חחחחח בולבול אתה בנאדם מסכן

תלך תלך לישון, לי ולבני יש את כל מה שרשמת, אתה מקלל ויוצא מהחדר אי אפשר לתפוס אותך, מה לעשות אבל רק שתדע שאתה הולך לעוף מפה לכמה חודשים אז תהנה מחוץ לפה! חחחח אתה כזה מעפן נשבע לך יא אללה יאללה לך לך ואני כן ירים עלייך תקול

B i k e r 23

New member
אתם שמים לב למה אתם אומרים ?

אתם מחברים בין הנושא בלובול למתחזה של אפי2 הזה ... אני לא מכיר את הסיפור , אבל בולבול כותב את דעתו, בצורה מנומסת ונותן ציון לפי דעתו ... בניגוד אליו , המתחזה מקלל בצורה מגעילה ובוטה, וזה כבר משהו שונה לגמריי . בולבול אחי , תמשיך להשתמש בחופש הביטוי שלך , ואני מציע שאם מישהו פגע בך , פשוט אל תעזור לו יותר , ואל תגיע לשידורים שלו ... אהבה אושר וחיוחכים לכולם ...

בתחלאס מותר לקלל ולברוח מהחדר

בתחלאס לפי הדמוקרטיה מותר לקלל ולברוח מהחדר וזה דמוקרטיה ומי שחוסם אנשים מהצ'אט הוא פחדן ועלוב נפש שמנסה להגן על אנשים שפתחו בלוגים כדי שלא יעזבו והוא ניקרא דיקטטור קפיטליסט כמו ביביהו "עושים שלום בתוח'ס"

לא לא לא בייקר אתה לא מבין

יש את אפיהנמר או אפייהנמר או אפיהנמר 2 ויש את בולבול של בדואי זה 2 אנשים שונים הוא יודע את זה שהוא נכנס לחדר מקלל ובורח, ואל תגיד שלא.. בקיצורו אנחנו נראה בסופו של דבר מה יהיה גורלי או גורלך.

למעלה