יש איזה מניאק אחד

יש איזה מניאק אחד

בעצם 2 אחד זה אפיהנמר לא האמיתי אחד מתחזה קיצר סתכלו http://www.geocities.com/thedevil755/efi.GIF בקיצורו הוא נכנס מקלל ויוצא ויש עוד אחד בולבול של בדואי שעושה אותו דבר אני מבקש לחסום את שניהם!!!

eYaL זה עניין דחוף כנס בבקשה

שבוע טוב אחי מה מצב אייל? תשמע מה שאני עברתי היום בבלוג שלי זה פשוט זוועה. איזה אחד נכנס בשתי ניקים שלו והתחיל לקלל לאיים לפתוח את הפה שלו ולא להרגע. ורק קילל. וזה לא הפעם הראשונה שלו זה עוד בתחילת הבלוגים היה קשה פשוט אי אפשר ככה לנהל תוכנית זה ממש מציק ועובר כל גבול.אייל אתה יודע שאני מכבד אותך נכון? אני מבקש שתתן לאותו הבחור הזה טיפול שלא יעשה שטויות כאלו עוד. ויש אנשים שיוכיחו את זה שהוא עשה לי בבלוג. ללא סיבה אייל נכנס והתחיל לזרוע קללות והצפות. אני מקווה שתעיין להלן בחומר המצ"ב ותבין הכל. שבוע טוב לכולם ממני בני http://www.geocities.com/thedevil755/efi.GIF

כל מי שהיה בבלוג וראה נא לרשום פה~

את הקללות של אותו ניק שקילל ועשה צקות אצלי בבלוג... שבוע טוב ממני בני

זה ממש בושה ~ גועל נפש ~ !!

אני לא ראיתי את הקללות... אבל לדעתי צריך לחסום לאפי הנמר את תפוז לכל החיים~!!

זיו17

New member
אני ראיתי את הבנאדם הזה...

הכינוי של הבנאדם זה "אפי הנמר2" זהו מתחזה ל"אפי הנמר" האמיתי אז אייל... תעשה משו בנידון...

חץ אהבה

New member
../images/Emo123.gifגם אני הייתי כועס!!בגרות..נו בא.

נו באמת..מה זה כל הדיבורים האלה על בגרות מלך תזהר מהם הם עוד עלולים להפוך אותך לתולעת ספרים ובסוף אתה עלול ליפול בטכניון אתה יודע מה זה להסתובב בקמפוס של הטכניון עם כל השרוטים שם!!אסון לאומי ובקשר לאפי הנמר 2----הוא מגעיל אותי..אייל תחסמו אותו!

מר אורן

יש לי את הזכות הלגיטימית לדרג בין 1 ל-5 כל אדם שמשדר!
ואני עושה זאת לפי מה שאני חושב עליו ועל תוכן התוכנית.
משדר שלא נותן כבוד למשתמשים שגולשים בחדרו לא יקבל יותר מ-1
מצד שני, אם המשדר מעריך את משתמשיו ונותן להם להנות יזכה לציון 4+
חוץ מזה, בהודעה שבני העלה לפה בקובץ RTF: תפסו אותי כותב את מה שאני חושב באמת עליו ומנגד על אחד שמתחרה איתו
לא קיללתי, לא העלבתי ולא הוספתי מילים מיותרות
יש לי חופש ביטוי בבלוגTV ואני אשתמש בו תמיד
אף אחד לא יגיד לי כמה לתת לו
הוא צריך להוכיח לי שמגיע לו ואז סביר להניח שיצפה לדירוג גבוה...
יום טוב, פיני

למעלה