יש אחלה מבצע ב...

יש אחלה מבצע ב...

בעונות!!! אחלה בגדים! אחלה מבצע 2 + 2 שווה ללכת!! הלוואי והיה לי כסף!! דרך אגב... לי.... יש שם טרניגים מגניבים

מעולה הם שינו את המבצע ../images/Emo13.gif היום קני

קניתי נכנסתי למתאים לי וקניתי חלפית סוויד בצבע חום מכנס זהה בשחור ומעיל חורפי ב600 ואפילו קזזו לי את ה1+1 במחירים זהים

DREAM111

New member
ותגדנה בנות המחירים הם מחירים

שווים למבצע
יוצאים בארבעה פריטים במחיר שפוי

rachel1234

New member
אחרי המבצע הקודם של עונות של שני

פריטי ם והשלישי בשקל שהתגלה לי כלא שווה בכלל הם יצא ו במבצע 2 פלוס 2 אבל במתאים לי יש מבצע שווה יותר. 1 פלוס 1. אפשר לקנות..אפשר להתחלק עם עוד חברה..והמחירים אכן חצי מאשר בתחילת העונה.

גם אני ניצלתי אתמול את המבצע בעונות

יש דברים נחמדים לקחתי 2 סריגים אחד פסים צבעוני, אחד שחור ולבן דק יותר ושתי חולצות אחרת שחורה אלגנטית עם קצת נצנצים והשניה טריקו שחורה עם סרט ורוד בכתף אחלה דברים...

אורעם1

New member
המבצע במתאים לי ממש שווה

קניתי חולצה ומכנסיים שכ"א עלה 199 ואז אחד היה מתנה, כך שכל פריט עלה 100 ש"ח ואז היו להן פריטים במחיר מתנה וקניתי ג'ינס מקסים ב - 79 ש"ח. ממש אחלה מבצע לעומת הקיץ או שנה שעברה שהכריחו לקנות בסכום מסוים על מנת לקבל הנחה.

מרשמלית

New member
אכן אחלה....

הפעם לשם שינוי הם התעלו על עצמם והמבצע באמת שווה, וגם יש דגמים שווים. לקחתי שני חולצות אחת חומה ואחת שחורה מבד דק עם דוגמא של פרח בצד, של חולצה 199 כך שעם ההנחה יצאה שכל חולצה עלתה 100 שקל שווה בהחלט. לקחתי גם טרנינג תכלת שווה עם המכנס כל פרטי 180 וגם כאן 1+1 כך שיצא ששילמתי על כל החליפה 180 שקל שווווווווהההההההההה. בנוסף לקחתי גם שני מכנסונים של טרנינג של אחד ב- 150 גם כאן 1+1. יצאתי עם 6 פרטים שווים במקום 1250 שילמתי 560 ש"ח בלבד. מקווה היום לקפוץ לעונות לראות את המבצע שם. אוהבת להתעדכן בפורום כאן. אחלה סוף שבוע גשום חורפי וסוער (מתחת לפוך החדש שלי 1200 שקל).

למעלה