יש או איו

וונקי

New member
יש או איו

מפגש בלונה פארק ביום חמשי אני רוצה להבין את זה באופן רשמי וברור וסורי על כול הודעות שאני פותחת ואני מצערת שאני אמרתי שאני יפסק לפתוח הודעת חדשות ולא מפסיקה אני ישדל להפסיק עם זה

coolit

New member
0.0

ט' באב זה תאריך מצוּיין אצל חילוניים? אע.. נדמה לי שפעם חשבתי ככה.. *מעורפל* אבל נדמה לי גם שעכשיו אני חושבת שזה רק יום כיפור *מקמטת מצח* בלעט, לא ישנתי יותר מדי זמן

BlueBeIl

New member
ואני מניחה שאת זאת שקובעת../images/Emo142.gif

פה איזו תגובה נחוצה ואיזו לא? אם לא הייתי חושבת שהתגובה הזאת החוצה לא הייתי מגיבה....

coolit

New member
מה נחוץ באו...... קי....... ../images/Emo35.gif

אני לא אומרת שהתגובות שלי נחוצות, אבל שלך-- טוב, אני אשתוק ><

BlueBeIl

New member
קצת מאוחר מדי את לא חושבת?../images/Emo142.gif

וכעקרון - האו קיי הזה היה משהו שדרש הרבה מאוד איפוק מצידי... אז.....

coolit

New member
>>>><<<<

אם זה דרש ממך הרבה איפוק, יש שתי אפשרויות: א. הגיבי כל מה שאת רוצה להגיב, ולא תגובה ברמזים. ב. אל תגיבי בכלל. לא, אני לא חושבת שזה מאוחר מדי, ואני לא, לא חושבת שעשיתי משהו רע בהודעות האחרונות. הגיבי את כל מה שאת רוצה לומר. מעניין אותי מה דרש כל כך הרבה איפוק.

"מה" שמדבר, צחי? ../images/Emo4.gif

ואני ארסית.. (
) אולי תוכל לכוון אותי איפה אני מתנהגת לא בסדר כדי שאני אוכל לשפר את עצמי?

ובבקשה,

לא כאן אלא דרך האס"ק... יש מספיק אנשים ששונאים אותי ואין לי כוח שפורום שלם "יבוא לעזרתך" ויתנפל עליי תודה

BlueBeIl

New member
זה לא היה רמז../images/Emo142.gif

זה היה או קיי של שנבע מהאטימות שלך. מה זה צריך להביע ט' באב מצויין גם אצל חילונים? אני מניחה שאנחנו פשוט כופרים טמאים שאין להם מושג בכלל מה זה בית המקדש נכון? רק אתם, יחידי הסגולה מציינים את היום הזה....

coolit

New member
או שפשוט תגידי..

תשעה באב מצוּיין אצלך איכשהו?

BlueBeIl

New member
לא, תשעה באב? מה זה בכלל?../images/Emo142.gif

מה זה אב בעצם? אה חודש עברי כזה? מגניב.

coolit

New member
*חושקת שפתיים*

אם לא היית יודעת מה זה תשעה באב זה היה די מחפיר, לדעתי. אבל את יודעת מתי תשעה באב בדרך כלל? את עצובה? לא-שומעת-מוזיקה? צמה? אם את לא עושה אף אחד מהם, וכל מה שמצוּיין אצלך זה שיש ערוצים שלא משדרים דברים שמחים או שמשדרים בלילה סרטים שקשורים, אז אני צודקת, לא? מה דרש כל כך הרבה איפוק, זה מה שאני רוצה להבין..

BlueBeIl

New member
די מחפיר?../images/Emo142.gif

אבל זה בדיוק מה שכתבת בהודעה שלך.... התפלאת שחילונים יודעים מה זה. או שלא? וזה מה שהרגיז אותי. ברית - אני לא צמה ואני שומעת מוזיקה. ודרך אגב אני עושה את זה גם ביום כיפור. למה? כי זה נראה לי מאוד צבוע. כל הקטע של יום כיפור "טוב אני אתנצל והכל יהיה בסדר" "אני אצום וזה יכפר על כל המעשים הרעים". אני מאמינה בלא לעשות מעשים רעים מההתחלה. ולא לעשות דברים שצריך להתנצל עליהם. ואם קורה שכן עשיתי משהו לא בסדר לא בכוונה ואני מצטערת על זה, אני אתנצל מיד. ואותו דבר עם תשעה באב.... את מחכה ליום אחד בשנה בשביל להתאבל על החורבן? זה כמו להגיד למשפחה שכולה להיות עצובה רק ביום הזכרון לחללי צה"ל. אני באה ממשפחה כזאת, ולמרות שזה די רחוק ממני (סבא שלי שאף פעם לא הכרתי) אני חושבת על זה וזה מעציב אותי כל השנה. אני לא מחכה ליום מסויים בשביל זה. אז לא, אני לא שומרת על הדברים האלה. אבל אני יודעת טוב מאוד מה זה תשעה באב בדיוק כמו שאני יודעת טוב מאוד מה זה יום כיפור, ואני לא אתחיל לרקוד ברחובות עם רמקולים על פול וויליום. אני אשמור על שקט ולא אפריע לאנשים שכן שומרים, כי אני מכבדת אותם ואת האמונה שלהם. ועוד מעצבן אותי הזלזול הזה, שהוא לא רק שלך. "כל מה שמצויין אצלך זה שיש ערוצים שלא משדרים דברים שמחים" זו באמת הדעה שלך "עלינו"? החילונים?

למעלה