די מחפיר?../images/Emo142.gif
אבל זה בדיוק מה שכתבת בהודעה שלך.... התפלאת שחילונים יודעים מה זה. או שלא? וזה מה שהרגיז אותי. ברית - אני לא צמה ואני שומעת מוזיקה. ודרך אגב אני עושה את זה גם ביום כיפור. למה? כי זה נראה לי מאוד צבוע. כל הקטע של יום כיפור "טוב אני אתנצל והכל יהיה בסדר" "אני אצום וזה יכפר על כל המעשים הרעים". אני מאמינה בלא לעשות מעשים רעים מההתחלה. ולא לעשות דברים שצריך להתנצל עליהם. ואם קורה שכן עשיתי משהו לא בסדר לא בכוונה ואני מצטערת על זה, אני אתנצל מיד. ואותו דבר עם תשעה באב.... את מחכה ליום אחד בשנה בשביל להתאבל על החורבן? זה כמו להגיד למשפחה שכולה להיות עצובה רק ביום הזכרון לחללי צה"ל. אני באה ממשפחה כזאת, ולמרות שזה די רחוק ממני (סבא שלי שאף פעם לא הכרתי) אני חושבת על זה וזה מעציב אותי כל השנה. אני לא מחכה ליום מסויים בשביל זה. אז לא, אני לא שומרת על הדברים האלה. אבל אני יודעת טוב מאוד מה זה תשעה באב בדיוק כמו שאני יודעת טוב מאוד מה זה יום כיפור, ואני לא אתחיל לרקוד ברחובות עם רמקולים על פול וויליום. אני אשמור על שקט ולא אפריע לאנשים שכן שומרים, כי אני מכבדת אותם ואת האמונה שלהם. ועוד מעצבן אותי הזלזול הזה, שהוא לא רק שלך. "כל מה שמצויין אצלך זה שיש ערוצים שלא משדרים דברים שמחים" זו באמת הדעה שלך "עלינו"? החילונים?