ישש עתידד?

ישש עתידד?

בת דודהה שלי מעוניינת לפנות לסוכנות כלשהי ונסות להתחיל לדגמן ...מה דעתכם יש סיכוי שתצליח? פרטים: גובה 1.71 גיל 14 שיער שטני בלונדיני עיניים ירוקות ?האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי כיצד להכניס אותה לתחום הדוגמנות..? במה אני צריכה להתחיל? תודה מראש, נוי.

mamoshit 19

New member
יש לה שיער דומה לשלי.. ../images/Emo3.gif

לפ דעתי יש עתיד- יש לה גובה ונתונים יפים..

ToXic LizZie

New member
אהבתי מאוד מאוד ולדעתי אכן יש עתיד

לילדה.. והיא גם בגובה מעולה.. כיף לה. אממ.. השיער ככה טבעי או שניא עושה תלתלים עם בייביליס?

יש סיכוי רבב

לדעתי היא יכולה להצליח בגדול בעולם הדוגמנות היא גבוה (ועוד תגבה כי היא עוד נערה נכון?) כןף טוב פנים עדינות ויפות קיצר יש סיכוי

topagency2

New member
יש פוטנציאל

לא ציינת את שאר הפרטים משקל, וניסיון אם יש? נשמח אם תצרפי אותה אלינו לפורום ותתני לה להתבטא בעצמה. מה הרצונות שלה לאיזה תחום היא רוצה להיכנס בעולם הדוגמנות? נשמח לעזור בכל דרך. בתור התחלה שווה לפנות למספר סוכנויות עדיף בטלפון ולא במייל. לשלוח מספר תמונות שלה במייל פלוס נתונים ולחכות לתשובות. במידה והיא מעוניינת בבוק מקצועי הדבר יכול להעלות במקצת את סיכויי הקבלה שלה, אך יש לקחת בחשבון שהדבר עולה כסף כך שצריך לשקול זאת היטב. לעזרה נוספת ניתן לפנות אליי במסר מיידי. אני בטוח שעוד רבים וטובים מחברי וחברות הפורום יציעו לך דרכים נוספות וטובות לכניסה לתחום. המשך יום נעים ומקווים שתהנו מהפורום את ובת דודתך.

HAINEEKEN

New member
לפי דעתי...

כדאי לך לוותר... אין לך פנים כ"כ מרשימות לפחות לא ברמה של "דוגמנית". השפתיים שלך לא יפות ומבנה הפנים שלך תפל ורגיל.

יפה לגיל שלה?

מה זה אמור להביע?.. לא הבנתי את זה.. אומרים בדר"כ על מישהי שנראית טוב יחסית לגיל שלה.. על מבוגרות.. לא על צעירות... וד"א הוא צודק יש לה נתונים והכל, אבל לא כל הנוצץ זהב. תנסו לדמיין ותגידו לי אם אתם רואים אותה מדגמנת קטלוג של פוקס במקום יעל בר זוהר.

topagency2

New member
דוגמנות זה לא רק קטלוג של פוקס

לא כל דוגמנית חייבת להיות דוגמנית על שתופיע על כל הקטלוגים הנחשבים. השאלה הייתה אם היא יכולה להתחיל לדגמן ואם יש לה נתונים טובים ולכן התשובה היא כן. לפחות לטעמי. בנוגע לקטלוג של פוקס זה כבר נושא אחר.

שושו 15

New member
תוספת

אחלה מראה באמת, ואחלה גוף כדאי לנסות להתקבל לסוכנות שתייצג אותך.. נראה שיש פוטנציאל..

למעלה