ישששש

גאיה ק

New member
ישששש

יש נשיא חדש למדינה.
איחולי הצלחה במילוי תפקידו.

ben 911

New member
ישששששששששששש../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

שמחת זקנתי על ראש גלעד..

אכן אשיות ממלכתית וראויה לייצג אותנו בעולם

שגם כך רוחש לו אהדה....מעניין מה קורה עם סוניה...שלפחות תזכה להנות מהפירות אחרי כל כך הרבה שנים לצידו...

לרגע חשבתי שזכית בלוטו ../images/Emo9.gif

ולכל הפחות מצאת חתן , אבל זה מה מעניין אותך מי הנשיא הבא? האמת שמגיע לו לפרס הזה קצת נחת

אמרתי לגרושתי השבוע ../images/Emo213.gif

שהשנה אנחנו צריכים לחגוג. וזה למה? כי היינו נשואים 18 שנה, ובסוף השנה יהיו 18 שנים שהתגרשנו. סיבה למסיבה לא?

ben 911

New member
טומי בזהירות עם הדבר הזה...

לחגוג עם האקסית..עדיף בנפרד, או באמצעות הטלפון... וגם כשאתה מדבר שים ממחטה על הפומית כדי שלא יזהו את קולך. מנסיון...בדרך כלל אחרי הרמת הכוסית השניה..הרוחות מתלהטות.. אני קצת חושש פן תמצא את עצמך שוב נשוי לה באושר..

../images/Emo6.gif בן אין "חשש" כזה לסיבוב שני...

גרושתי ואני ביחסים טובים כבר שנים...אולי בגלל הילדה, אבל לא רק. כשהייתי חולה "מאוד" היא עזרה המון ותמכה. אנחנו נעזרים אחד בשני ותו לא

ben 911

New member
טומי אצלי הדבר דומה ../images/Emo13.gif

הגרושה בגלל שני הילדים מגיעה מדי פעם לביקור...מדרום הארץ. ואז הביקור הופך להפנינג ענק של זיבולי שכל...
הייתי מעדיף שתישאר רחוק וכמה שיותר אי שם בדרום... הנגב הצחיח היבש והשומם...
הטופוגרפיה והיא ...תיקו.
את יום הגירושין אני חוגג בהורדת הדגל לחצי התורן
הזלת דמעה שקופה או שתיים...וזהו.
אההה כן, יש תמונה משותפת..שבה אנו נראים מחוייכים מאושר..אני גם מנקה קצת האבק מעליה וסליחה על הציניות, כן?

נהנת מכל סיפור כזה

שלמרות שהקשר נותק חוקית נשמר קשר חברי ואין שום סיבה לנתק מגע חברתי הרי אתם עדיין הורים לבת זה שהקשר טוב זה עוזר לבת לא קורע את לבה לשניים

כל הכבוד טומי 18 שנה פשששש

לא להאמין איך הצלחתם לשמור על הגחלת....לי עם הגרוש היה קשר טוב עד לפני שנה כיום הוא חי עם חברה מאוד נחמדה אבל הוא ההחליט להתנתק מכולם כולל אביו אמו ואחיו לא ברורה לי מה הסיבה ... רק עצוב לי בגלל הילדים והנכדים החדשים שלא ראה אותם מהברית.של הנכדים ....אני חושבת שלמרות הכל צריך להתעלות על משקעי העבר גם אם היו קשים ...כי למרות שהילדים כבר גדולים בכל זאת מאוד משפיע עליהם אם יש מתח בין ההורים והם באמצע מחלוקת שההורים לא הצליחו עדיין להתגבר עליה...אחד החברים מהפורום שפרש סיפר לי שבעת מפגש עם אשתו לשעבר הוא פשוט לא נגרר איתה לוויכוח נותן לה לדבר עד שהיא מתעייפת...זה קשה אמנם אבל עדיף מאשר להפוך מפגש שאמור להיות זמן איכות עם הילדים לסיוט....

אני כרגע חזרתי מארוחת צהריים שהגרוש הזמין

אותי. בין המילים הוא אמר לי שאני נחמדה..לכולם..רק לא אליו. שאלתי : אם אני לא נחמדה אלייך , למה אתה מזמין אותי לאכול איתך ? אמר שאני מארחת לו חברה. בפעם הבאה אבקש ממנו תשלום בשביל לבוא איתו מה? ככה סתם לארח חברה בלי תשלום ?חחחחח

ערדניקית, הכי טוב לא להגיב ולא להכנס לויכוחים

ישנים במפגש עם האקסים . ממילא כל אחד מקובע בדיעה שלו. הויכוחים חוזרים על עצמם באותם מילים ואף אחד לא מצליח לשכנע את השני בצדקתו. עדיף להתעלם מהערות שמושכות ויכוח ולהמשיך שיחת חולין רגועה. אצלי הגרוש בקשרים עם הילדים אך כיוון שהם גדולים והוא כמעט אינו רואה אותם הוא החליט שהם לא אוהבים אותו ולא מתענינים בשלומו . זוהי נבואה שמגשימה את עצמה מפני שכל הזמן הוא חוזר על המנטרה הזאת ובכך הוא ממאיס את עצמו עליהם. חבל..מאוד חבל !

ציפנקה לי את אומרת זאת?אני כבר אלפי שנות אור

הרחק מהסיפור ..עד לפני שנה להיפך הוא השתדל להיות כל כך בסדר בתקווה שנחזור אפילו שעברו כבר 10 שנים מאז שהתגרשנו..בחתונה של בתי הוא הצהיר בפני כל המשפחה שרק אומר כן והוא מוכן ...זה היה מבחינתי מאוד מביך ....ואז כשהוא נוכח שאין יותר מצב בינינו פתח את עצמו להיכריות והיום מאוד טוב לו ואני שמח בשבילו...אני רק רציתי לתת דוגמה שאפשר גם אחרת...

ובהקשר למצב חבל שאב ילדיי החליט להתנתק

אבל זו בחירה שלו והפסד שלו.. בעיקר שהוא מפסיד את העונג להיות עם הנכדים ..אבל לא אנטור לו על כך הוא יודע זאת....אנו משפחה מלוכדת שמחה ותומכת גם בלעדיו....

גאיה ק

New member
חשוב לי מה קורה במדינה שלי.

כן.חשוב לי גם מי הנשיא ואולי לאן נושבת הרוח.

ben 911

New member
אני לא מבין על מה המהומה..../images/Emo12.gif

כל השנים הוא היה הנשיא...רק שאתמול הכתירו אותו רשמית. אתם קולטים? בן אדם בן 84 צעיר לנצח נבחר להיות נשיא כשלמעשה היה צריך כבר לצאת לפנסיה....פעמיים.

למעלה