יששששש כנסו!!!!!!

nimtzi1

New member
יששששש כנסו!!!!!!

סופסוף הבנתי איך לכבוש אדמה.. ואני בין הראשונים שעשו זאת במשחק מנהיגי העולם!!! קבלו איזה יופי ותלמדו...

KicK Ass9

New member
איזה נוב =\

ישר כשהמתקפה יצאה לקחתי אדמה.. (2 אבל זה מה יש)

KicK Ass9

New member
אם קוראים לו נמרוד אז כן..

רק עכישו הוא הצליח לתקוף בשביל אדמה =\ :S

nimtzi1

New member
חחחח אחי כנס...

אם לא הבנת... זה היה בצחוק... וזה רק 1 אדמה למרות שבסה"כ גנבי 6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואם היית יודע מי אני ומה עשיתי לא היית מדבר ככה...

KicK Ass9

New member
מה כבר עשית?! :S

כל מה שעשית מחוץ למשחק הזה מעניין לי את השק ביצים.. ההודעה שרשמת מראה שאתה נוב.. ועוד מנסה לצאת מזה בכך שאתה אומר "זה היה בצחוק"

nimtzi1

New member
מה כבר אתה עשית?!

אתה בכלל יודע עם מי אתה מדבר??? אתה מוזמן לדבר איתי במסן ונשווה את שנינו... ונראה מי יותר נוב ומי עשה יותר... אם אתה רוצה זה המסן שלי: [email protected]

חן בבלי

New member
חח נמרוד עזוב אחי

הוא יושפל !!! חחחח חלאס אחי זהו תגמור אם זה כאן חחח

KicK Ass9

New member
אתה קשה הבנה אה?

לא יכול להיות שעשית משהו גדול במשחק הזה כי הוא רק התחיל.. וכמו שרשמתי, כל מה שעשית מחוץ למשחק הזה לא מעניין אותי...

חן בבלי

New member
כנס

נראלי שוה אמתכוון יותר למה שהוא עשה במפקד צבאות... ולא יעזור לך כלום כי מנהל ראשי של RE אתה לא...גם אם אתה מנהל משני לא עישת יותר מנמרוד קיצור כנס אליו למסן תראה איך הוא משפיל אותך...חבל שאתה ככה דיברת אליו חשבת שהוא נוב חחח

KicK Ass9

New member
טוב פעם אחרונה שאני מסביר

זה לא מפקד צבאות! במשחק הזה (מ.ע.) הוא נוב.. אין מה לעשות, הנושא שהוא רשם זה של נובים (וזה לא היה בצחוק מה שהוא רשם.. פסיכולוגיה בסיסית =]) אני יודע שהוא דיבר על מפקד צבאות בגלל זה רשמתי כמה פעמים שאני מדבר על המשחק הזה ולא על דברים שלא קשורים אליו. ואני מנהל RE במ.ע.

Winston

New member
מה הקטע שלך?

המשחק בקושי יצא, כולנו ניובים בדיוק כמוך!

cohenman

New member
אחד

הבחור הזה סה"כ היה חבר השף השמח ואם אני לא טועה הוא נלחם במלחמה ונפל ןיתרה מכך אני חושב שפעם הוא היה אויב ברית חיסלנו אותו והוא חזר בבאג הגדול שחזר יומיים, יש סיכוי בחור ? ובבלי ? אתה כן מדבר עם מנהל RE במ.ע

למעלה