ישששששש

• פותח הנושא Crunk
  • פורסם בתאריך

Crunk

New member
ישששששש

אומרים שהרמיקס לגט רייט שאז דובר שזה יהיה קראנק רמיקס של ליל ג'ון זה מה ששודר אתמול.... אוףףףף שכבר מעריצים יקליטו את זה!!!!! I just saw the remix video on BET I love the beat! It has like a kinda southern feel to it spiced up with a little techno. I'm starting to like this one better than the original. I was sick but I'm feeling a lot better now. kinda southern feel to it spiced up with a little techno.=קראנק

QueIronia

New member
אני מקווה שהרמיקס יקפיץ את ההשמעות

של השיר בתחנות המוזיקה... אתה מוריד אותו מ- iTunes

Lopezit

New member
אני שונאתתתתת אותםםםםםםם

כולם ראו את זה ואנשים שם מתחנניםםםםםםםםם שמישו יקליטטטטטטט אוףףףףףףףף מעצבנים!!!!!!!!!

Crunk

New member
פחחחחחחחחחחח

בסוף הקליפ, במקום הילדה המעצבנת של מארק יש ילדה שאומרת: that video was crunk חחחחח, איזה שקוף זה שמנסים להתחנף לקהילה האורבנית, אם זה באמת קראנק יש לנו להיט בידיים
אולי החלון שלי ייתגשם ולג'ני יהיה שיר קראנק????

QueIronia

New member
אתה כ"כ אובססיבי../images/Emo70.gif

מצד שני, הבת של מארק באמת מעצבנת. בעצם, לא מעצבנת - מכוערת... (עם אבא כזה, לא משנה כמה כוסית אמא שלה הייתה...)

Crunk

New member
חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו

ולמה אובססיבי? לא הבנתי....

QueIronia

New member
אובססיבי לגבי הקראנק הזה...

כולה היפ-הופ עם שם שונה וטיפה יותר ציפצופים ברקע

Crunk

New member
חחח זאת באמת אובססיה שלי...

אני פשוט מת על זה... זה היפ הופ עם צלילים אלקטרונים... אוףףף אני כבר מת לשמוע חחחח

Lopezit

New member
הילדה בקליפ לא בטוח הבת שלו!

חוץ מזה שהיא חמודה!!!!!

Crunk

New member
חחח אבל זה כזה בלי קשר...

היא מנסה להתחנף שם לאנשים כמוני... חחחח "הקליפ הזה היה קראנק"

Crunk

New member
בקרוב נשמע את השיר....

TRL אמרו שהיום הם ישדרו את השיר...

Crunk

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההה

תורדיו את זה מאייטונז!!!! יאבההה זה רמיקס כזה מושלם!!!!!!!! זה הוןלך ליהיות הצהלחה היסטרית!!!!!!!!! חלום שהתגשםםם!!! זה ממש קראנק טהור!!!!! ואאאאאא בא לי לבכות עשכיו זה השיר הכי טוב שג'ניפר עשתה בכל הקירירה שלה!!! המקום הראשון בדרך ג'ני!!!

למעלה