ישששששששששש http://www.dsy.co.il/goodnews.htm לא להאמין!!!!!
T The Last Phoenix New member 17/7/06 #2 חמוד.. אבל יש להם שגיאות כתיב.. כור* ולא קור נוכחי* ולא נוחכי אבל אהבתי תרעיון
י יעקב הירוק New member 17/7/06 #5 חח כשעשו לי את זה... רצתי לספר לכולם שנסראללה חוסל!! אחר כך הייתי צריך לעבור אחד אחד ולהגיד להם שעבדו עלי ):
חח כשעשו לי את זה... רצתי לספר לכולם שנסראללה חוסל!! אחר כך הייתי צריך לעבור אחד אחד ולהגיד להם שעבדו עלי ):
N NeKoGiRl New member 17/7/06 #8 חחחחח הלוואי זה היה באמת.. וראיתם מה היה רשום באיזו כתבה?? שכל תל אביב תתכוננן למצב של נפילה! אמאלה..
חחחחח הלוואי זה היה באמת.. וראיתם מה היה רשום באיזו כתבה?? שכל תל אביב תתכוננן למצב של נפילה! אמאלה..
N nateli92 New member 17/7/06 #10 אוו אהבתי! ../images/Emo13.gif הלוואי שבאמת יהיה ככה... חבל שכולנו לא כל-כך אופטימיים...
A AnGeLiNa JoNsOn New member 17/7/06 #12 חחחח זה ג-ד-ו-ל-!../images/Emo141.gif במיוחד האיידס... אוחח, גאוני
ד דנונה לייט New member 17/7/06 #14 חביב... אבל כבר שלחו לי את זה.. רואים על השנייה הראשונה שזה לא אמיתי..
1 15freedom girl New member 18/7/06 #16 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifוואי הייתי בטוחה שזה אמיתי... הקפצתי את כל במשפחה שלי.......חחחחחחח
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifוואי הייתי בטוחה שזה אמיתי... הקפצתי את כל במשפחה שלי.......חחחחחחח