ישששששששששששש

"מבין ביופי אבל לא יודע לבחור??????

דיייייייייייייייייייייייייייייי. אוי, נראה לי שבאמת "מגרד לך הגוף" בשביל המכות. מותק , אצלנו בבית כל הפרצוף זה עיניים גדולות וכחולות. לכי, לכי לטבריה יותר טוב בשבילך כי באילת במחסום אני אחכה לך עם אר פי ג'י.

מנופ

New member
יא מלעונית שכמותך

הוא מבין מאוד ומודה שילדה אחת היא יותר יפה מהשניה אך הן אלו שרבות עליו ולכן הוא חבר של המכוערת. ואם את מדברת על פרצוף שהוא כולו עיניים אז תמשיכי לחפש לה, כי אין יותר טוב ממנו. ואני מעדיפה לשמור מרחק ממך אז עדיף באמת שאשאר בצפון. ולהבא כשאבוא לאילת אבוא בטיסה, זה יותר בטוח.

חהההההה הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

את יודעת שיש גם נ.מ לא?????????????????

smagi

New member
בנות בנות מה קורה כאן ../images/Emo61.gif

מפחיד להיכנס לכאן
עוד מעט תלכו מכות... יאללה מכות יאללה, יאללה מכות יאללה

mariana

New member
איזה בשורה על הבוקר

סיגלי שיהיה לך המון מזל טוב איזה כיף בת

מרין, בקרוב אצלך נשמה ../images/Emo25.gif

שנשמע בשורות טובות מיד לאחר החופה אמן

mariana

New member
נשמה אני מעדיפה לחכות קצת

ולחסוך כסף וחוץ מזה אני מאוד צעירה ותגידי את יודעת מה קרוה עם אורא? למה היא לא ניכנסת לכאן יותר?

נשמה , לאמהות אין גיל אבל זו כמובן

החלטתך. אורינק'ה עסוקה ולחוצה כמו טמפון מכל המאזנים והלחץ של הבוסים שלה. אני מדברת איתה לפחות פעמיים ביום ובודקת לחץ נשימה. המחשב של האינטרנט שלה הועבר לטובת עבודה נוספת שהוטלה עליה ולכן אין לה אפשרות להכנס. אני משתדלת להקריא לה מידי פעם ולעדכן אותה במתרחש.

mariana

New member
יופי תמסרי לה דרישת שלום מהפורום

אני יודעת שאין לאמהות גיל אבל אני חושבת שאני עדיין צעירה להכל אפילו לחתונה אבל בקטע הזה אני מרגישה בשלה גם לילדים אבל הלימודים והעבודה הקשה עושים את שלהם

שש שבע

New member
תזכרי טוב מרין מה שאני אומרת לך

עכשיו "ילדים מגיעים כשהם צריכים לבוא" הבנת? לא מענין אותם עבודה לימודים כלום...שום דבר, כבר ראיתי הרבה ילדים שנולדו אם הגלולה ביד, או עם ההתקן של אמא, ועם השד יוד מה, וכבר ראיתי הרבה אמהות שחיכו לילדים והם לא באו. ואני? אני בכלל אמרו לי הרופאים "לפי החוקים שלנו לא צריכים להיות לך ילדים" אז הם יכולים לדחוף את החוקים שלהם, אמרתי לרופא "מזל שהעולם לא הולך לפי החוקים שלכם" כי החוקים של ריבונו של עולם נתנו לי שמונה ילדים ודוקא במצבים שהייתי ממש מיואשת,

mariana

New member
שש שבע חס וחלילה אני לא נגד ילדים

אני חולה עליהם. אבל בואי תסבירי לי איך אני יכולה להביא אותם ישר אחרי החתונה? אני מתכונת לחכות חצי שנה אולי קצת יותר כדי להיתארגן לחיים החדשים. אל תשכחי שאין לנו בית ואין לנו עדיין עבודה מסודרת. גם ככה החיים קשים בארץ. אני צודקת?

שש שבע

New member
איך?

בדרך הרגילה. הם לא ישאלו אותך כשהם יצטרכו לבוא, אני לא באה לתכנן לך את החיים, אני רק מנסה לומר לך שמי שחושב שהוא מתכנן את הילודה, ואת החיים שלו, הוא פשוט חולם. ככתוב, רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום. למה? בטח תשאלי, אני אשתמש באמצעי מניעה, ומה שאני מנסה להסביר לך שיש לי הרבה חברות עם ילדים לא מתוכננים, עם התקן, וגלולות ו, זריקה תלת חודשית (כזו שמקבלי אחת לשלושה חודשים ולא נכנסים להריון? אז יצא הריון רב עוברי) וכו'. יעני, תתכנני מה בא לך, מה יצא? נראה אחר כך. וסתם ככה דרך אגב, מכירה את האימרה "כל ילד בא עם המזל שלו?", אני יכולה לספר לך שאצלי הייה ככה, עם הראשונה שנולדה, קיבלתי עבודה טובה לכמה שנים, עם השני, קנינו מגרש, עם השלישי, התחלנו לבנות, עם הרביעית, פתחתי עסק, ומילד לילד, אנחנו רואים רק ברכה, כך שבעצם זה ממש לא לפי התאוריה שלך נכון?

mariana

New member
שש שבע את מדברת עכשיו בדיוק

כמו אמא שלי אצלינו המפשחה מאוד מסורתית והם לא מאמינים בלא להביא ילד ישר, היא צוחקת עליי כל הזמן והיא אומרת לי שכל ילד עם המזל שלו את זה אני יודעת ואני מאמינה בזה מאוד. אני יודעת שישנם גם כאלה שלקחו גלולות והתקן ועדיין ניכנסו להריון אני משאירה את עצמי בידי אלוהים מה שהוא יחליט זה מה שיהיה. אני אנסה להימנע בחודשים הראשונים אבל אם קורה מצב שאני ניכנסת להריון אז אין מצב על הפלה כי אני לא אעשה דבר כזה בחיים.

שש שבע

New member
כנראה שהגיל עושה את שלו

מענין איך את תדברי כשתהיי בגילי, בטח תצחיקי את עצמך, איך את חוזרת על מה שאמא שלך אמרה.

geni1

New member
מרין../images/Emo24.gif

רק אל תכנסי ללחץ תמיד יהיו כאלה שייעצו לך
אבל את - תעשי מה שאת מרגישה שטוב עבורך!
אני חושבת שילד צריך להתחיל לנסות להביא רק כשמוכנים נפשית(כי אף פעם אי אפשר להיות מספיק מוכנים כלכלית....) אבל נכון,לא תמיד זה הולך גם כשרוצים... אי אפשר לתכנן פוריות...

ססלחי לי אבל אפשר

עם אמצעי מניעה לתכנן את הילודה.אחרת כל רוקות ישראל היו בהריון. אם את מרגישה שעדיין זה לא הזמן לילדים ואת רוצה קצת לחכות חכי. ומה זה בדיוק ההפחדות האלה והפנאטיות הזו?ונכון כל ילד מביא את המזל שלו ולגדל ילדים זה נפלא וגם לי יש 7 ולא חשבתי כשהייתי צעירה שיהיו לי הרבה ילדים .אבל זה כי רציתי אותם

למעלה