ישששששששששששש

ישששששששששששש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התקשרתי למכון הגנטיקה והרי ההודעה : הבדיקה תקינה, מין העובר - בת
רוצה הודעות כאלה כל יום
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

smagi

New member
איזה כיף להתחיל את היום עם

הודעות כאלה !!!!!!! המון מזל טוב ומיליון
לקטנטנה
שבטח תהיה מקסימה כמו האמא. אין אין כמו בנות אוהבת אותך מגי

מקנאה נכון נויצו'? ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

לא נורא ממוש החמישי שלך יהיה בטוח בת. מילה שלי בובה.

ואם לא אז יהיו לך מלא כלות../images/Emo8.gif

ואני מקווה שלא יהיו חברות בפורום "חמותי ואני"
שיאהבו אותך ושיוקירו אותך בשל היותך חמות. ואם ממש כבר לא יכולה ורוצה בת תמורת תשלום סימלי אוכל להעביר אלייך את המתכון המיוחד הזה להכנת הבת!!!!!!!!!!!!!! הההההההההההההההההההה?
חברה שלי עכשיו צרחה עליי בטלפון וקיללה וצחקה, יש לה גם 4 בנים והייתה מתה לבת הלכה איתי למקווה לפני הטיפול וברכה אותי כדי שאברך אותה בבנות. ומה????????????? אמרתי לה שיש לי בת והיא כבר הודיעה לי על חטיפה מראש. אז עכשיו אני גם צריכה חב' אבטחה
.

האם הבנתי מדברייך שלך יש זכר?

מירב ימלעונה ואת זה את מסתירה מאיתנו????????????????????????????? שיש גם לך הצלחה גדולה אמן. טוב., תתחילי להעביר אליי את חשבונות הבנק, מצב נכנסים נזילים ואני אודיע לך באם הבן עומד בקריטריונים של נסיכתי.

jif

New member
תתחילי להכין נדוניה../images/Emo8.gif

איזה בשורות טובות על הבוקר. בת ראשונה זה ברכה ועזרה.... המשך הריון כיפי ומשעמם

מנופ

New member
אני חולקת על דיבריכם

אין כמו בן גדול וראשון (האמת אינני מכירה משהו אחר). סיגלי, בשורה משמחת ביותר, אפשר להצטרף להכנת השידוך?

תגידי, מה נהיית עוכרת שמחות????

מנופ, בסוף אני אבוא לנהריה להחטיף לך מכות!!!!! מותק בשביל שידוך לנסיכתי את תצטריכי לעבוד עוד שתי עבודות הנסיכה שלי לא תימסר בקלות !!!!!!!!!!!!!!!!!

smagi

New member
סיגלי לי אמנם אין בנים אבל...

בפחות מעשרים גמלים ושלושים כבשים אל תסכימי לשידוך

../images/Emo8.gifואז אחרי שמסרנו בתמורה ../images/Emo8.gif

נשב ונעשה על האש כל החיים????????? כי אני לא הולכת להיות רועת צאן בשום פנים

מנופ

New member
סיגלי הנסיך שלי גם לא נמסר

לכל אחת, שלא תחשבי שתקבלי אותו כל כך מהר, חוץ מזה שאצל הפולנים הכלה מביאה את הדירה והכסף לא החתן, אז אל תבואי להרביץ. החתן מביא פיזמ'ה שזה גם הרבה. ובשביל לראות את זיו פניך אני מוכנה שתבואי עד נהריה להרביץ לי, אני לא מאמינה לאיומים.

חמודה שלי , כל הסיכוי שהעינים שלהם

יהיו דומים מאוד אז תזהרי לא לאכול את הכובע. נו, שופופו אעלק יבוא עם הפיג'מה הרגת אותי לגמרי עכשיו. תגידי לחתן מימני שישאר איפה שהוא ואני אשלח לו עוד פיג'מה. ואת יקירתי תרדי לאילת אני בטח שלא יעלה אלייך בחום הזה.

מנופ

New member
פיגמה נוספת?

ת'אמת הוא שונא לישון עם פיג'מה (כבר בגילו הצעיר) כך שאני חוסכת לך לקנות לו פיג'מה. חוץ מזה אני לא קונה עיניים, את חושבת שהוא בוחר לעצמו את בעלות העיניים היפות? אז תתפלאי. ציטוט שלו: "יש לי חברה והיא מכוערת" (מה שנכון נכון). הוא מבין מאוד ביופי אך הוא לא יודע לבחור אותן לפי זה, ובשביל זה אני כאן. לגבי החום? אצלינו לא כל כך חם ויבש כמו אצליך, והשנה במקום לרדת לאילת אנו נוסעים לחום של טבריה, זה כמו אילת רק בתוספת לחות.

למעלה