ישששששששששששש!!!!!!!!!!1

חחח

אני מוחמאת שאתה קורא לי ככה, אבל זו הגזמה
...

noa0912

New member
ציקהלה יקר...../images/Emo65.gif

שיהייה המון מז"ט!!! וסחטיין עליך! ושימותו כל הקנאים!
היו לי בתיכון ידידים דיסלקטים, שגם להם היה כושר התבטאות קצת בעייתי. כולם החזיקו מהם טמבלים, וגם הם בפסיכומטרי (ואני משוכנעת שגם במבחני אינטיליגנציה) הוציאו ציונים מדהימים! מה לעשות שרוב האנשים בפורום הזה (ובכלל בעולם) הם טפשים שרק יודעים להתנסח (לפעמים נדמה לי שזה חבל, כי אז הם משום מה מקבלים בעצמם את הרושם שהם גאונים קטנים, ומרשים לעצמם לרדת על דיסלקטים)... לא נורא... אתה יודע מה הציון שלך ואין שום צורך שתוכיח את זה לאפחד!

justnoa

New member
מזל טוב אחי!

אמנם אתה לא מכיר אותי או משהו כזה, והאמת שגם אני אותך לא מכירה, רק רציתי להגיד לך כל כך כל כך כל כך המון מזל טוב ואני ממש שמחה בשבילך!!! ממש כל הכבוד! רק רציתי לומר ל(כמעט) כל האנשים פה שהגיבו לך כמה מאכזב זה לא להיכנס לפה מלא מלא זמן ועד שכבר יש לי גם זמן ואפשרות להיכנס אני רואה כזה דבר, חשבתי שיש פה אנשים מעל הרמה הזו. הבן אדם קיבל ציון מעולה ואפיחלו יותר ממעולה במבחן, מה? אי אפשר פשוט להיות שמחים בשבילו ולהראות קצת כבוד? בכל מקום נכנסת הקנאה? אני ממש לא מבינה את זה... במקום להגיד לו מזל טוב אתם אומרים לו כמה שזה לא אפשרי וכל החרא הזה, ממתי זו התנהגות של אנשים שאמורים לתמוך אחד בשני? לא מכירה כזה דבר... ממש מאכזב. ציקלה... אח שלי, שים פס... לפי מה שקראתי פה אתה כבר שם פס, אבל אם יצא לך גם אשכרה להתייחס ברצינות למשהו שנרשם פה, בבקשה... פשוט תתעלם, ממש בול שיט והתנהגות מאנייקית. ושוב... נורא שמחה בשבילך על המבחן, ולפי מה שהבנתי פה ממה שנאמר אתה לא בן אדם שטוב עם התבטאות, אז שתדע שכמוני כמוך ואני מורידה את הכובע בפניך על זה שהצלחת (אם תוכל לשטף אותי בשיטת הלמידה הזו של האנגלית או תעזור לי במתמטיקה אני אודע לך) אם בא לך אז תפנה אליי באיסיקיו 165010499 או באימייל [email protected] אני נועה מניו זילנד דרך צלחה ושים --------------- ארוך ארוך

ציקהלה

New member
קודם כל תודה רבה

מה שראית שהלך פה זה שהם לא יכולים לאכול א תזה שדיסלקט יכול להיות יותר טוב מהם....זה דיי מדגע פה מלא אנשים את את התגובה שלי ואם לא ראית שמתי __________________________________ פי שמונה משלך אבל רב תודות!

למעלה