ישששששששששששש!!!!!!!!!!1

ציקהלה

New member
עוד דבר

אני לא מסוגל ללמוד היסטוריה באמת! פה אני יכול לממוד יותר כי הכל מבחנים אמריקאים אבל בארץ כשזה היה תנף היסטוריה ספרות ודברים כאלה לא הייתי יכול!!! יכולתי למות מזה!!!! עכשיו הציון שלי בכימיה הוא 100 אני הראשון בבצפר בכימיה ורק 25% מתהלמידים של המורה הזה עוברים את הכיתה שלו! אבל זה יכול להיות ביגלל שאני לא אמריקאי בדם.... אני לא יודע...

Doctor Evil

New member
זה לא אומר הרבה דווקא..

גם אני כמעט בכל המקצועות הייתי הראשון בכיתה... אתה הולך לבית ספר ציבורי נכון? הרמה לא גבוהה, במיוחד אצלי בבית ספר. לך לבית ספר של גיאלי (trinity) ואז נראה.

ציקהלה

New member
מה אני מחפס

לסבך לעצמי את החיים מה זה יתן לי אם אני לא יהיה מסוגל להוציא במיקצעות יותר מ 60? וחוץ מזה מדעים ופיזיקה ודברים כאלה אני מצויין אין הרבה שיותר טובים ממני.....

ציקהלה

New member
אז

ביגלל זה אני ילך לקולג' וילמד מה שמעניין אותי ויקבל ידע במשהו שמעניין אותי או משהו שלא יכשיל אותי חוץ מזה לסבך את החיים זה לא טוב...

kit k@t

New member
אהבתי את המשפט האחרון,

במדעים ויזיקה אין הרבה שיותר טובים ממך... זה בכל העולם, או רק בטקסס? אני פשוט מנסה לקבל פרספקטיבה... קאט

ציקהלה

New member
לא יודע

אבל לזה קוראים ביטוי אני ממש טוב בזה.... ואני לא יגיד שאני הכי טוב בעולם בזה.... וזה היה ביטוי אבל אני בטוח שאינ מעל הממוצע ובהרבה....

kit k@t

New member
לציון של מבחן, ולאנטיליגנציה,

אין שום קשר שהוא. קאט

Doctor Evil

New member
כבר חיכיתי לתגובה ממך :)

אבל גם לדיסלקציה ולאינטיליגנציה אין קשר. תני כבוד, בכל זאת, אפילו גיאלי לא קיבלה 1400. אני עדיין סקפטי, אבל זה בכל זאת מעיד משהו על הבנאדם.

kit k@t

New member
אוקי,

קודם כל אני סקפטית עד שאני אראה צילום של הציון. חוצמזה אני נותנת לו כבוד, הא מאד מוכשר בלעשות במבחנים.... אני גם אעשה עודמעט, מענין כמה אני אקבל... קאט

Doctor Evil

New member
don't get your hopes up

זה מבחן מעיק. אני רק הייתי מבקש שיתנו לי עוד פאקינג 10 דקות להשלים את כל התשובות שאוטוטו הייתי מסיים. לפחות בחלק של המתמטיקה. צריך גם לדעת את כל הטכניקות של הניחושים והאלימינציות.. אני מקוה שאת יודעת שאם לא מנחשים לא מפסידים נקודות? רוב האנשים שאני מכיר פה שלקחו את זה בפעם הראשונה לא ידעו את זה.. בגלל זה הם ניחשו סתם והוציאו 800 (בשני החלקים...).

kit k@t

New member
i don't...

למען האמת, לגמרי לא מעניין אותי כמה אני אקבל.... אני גם לא מתכוונת ללמוד.. הענין במבחנים זה פשוט צריך להיות טוב בלקחת מבחנים. יש אנשים חכמים בצורה מדהימה שפשוט לא מסוגלים לעשות מבחנים, הם לא יוציאו ציון טוב. אנשים מפגרים בעליל מסוגלים לשנן 700 מילים, בין זה וחוכמה יש עוד דרך ארוכה... קאט

ציקהלה

New member
לא ניחשתי שאלה אחת....

וחוץ מזה זה עיניין של סטיסטיקה אם אתה רוצה שאני יכול לנסות להסביר לך....

ציקהלה

New member
אם את מצפה

שאני יוכיח לך מה אני כיבלתי אז את טועה לא איכפת לי מה כלוכם חושבים ומה חשבתם. הרבה מהמחשבות והמילים שלכם שאני חושב שלא מתאימות עושות פרסה וחוזרות ונידחופות עמוק לתחת.... אני לא חייב להוכיח לך כלום וגם לא אף אחד אם אתה או את רוצים להאמין או שלא זאת כבר בעיה שלכם... ועוד משהו אתם נתתם לי סטיגמה של אידיוט ביגלל שאני דיסלקט או ביגלל שאני מסוגל להגיד מה שאני חושב הבעתם את דעתכם על בן אדם שרוב הסיכויים לא ראיתם ולאתיראו את השערה בראש שלו! ואתם הבעתם דעה עליו בסמך על מה שהוא כותב! על מה שהוא חושב! אני לא מתלונן על זה או משהו ולא מבקש התנצלות אבל מה שאני מנסה לומר בקשר לזה זה שתפסיקו להיות סקפטים ותפסיקו לחשוד על כל מה שאומרים לכם ותפסיקו להיות בוטים!!! אני מודע שמה שכתבתי עכשיו מאוד בוטה ומאוד איכסי אבל סטיגמה זה משהו מגעיל שנישאר בלי שום סיבה נתתם לי סטיגמה על סמך משהו שאתם לא יודעים ולא יכולים להתבסס! אני רק מקווה שאתם לא עושים את זה בחיי היום יום כי זה ממש רע ויותר מזה אני מקווה שהבנתם מה אני רוצה להגיד לכם כי זה משהו שהוא חשוב יותר מציון בבצפר.

J0nathan17

New member
שמע ציקי

זה דברים כמו הוויכוח עם הצמחוניות והעיירה בשם ישראל בטקסס שנותנים לך את המוניטין של הטמבל. ואם אתה מסוגל ללמוד "תמונות" של מילים באנגלית, אז אנא ממך, תשקיע חצי מזה בעברית, שלא תכתוב כמו ילד בכיתה ב´. אני מוריד תכובע, קיבלת ציון בן זונה... אבל עכשיו שכבר לא חושבים שאתה טמבל, יש צפיות
אל תאכזב!

ציקהלה

New member
אם אתה מוכן להגיד לי מה הקשר לזה?

כי אין שום קשר בין התמונה (המילים) הזאת למה שאני יכול לכתוב למעשה אני לא יכול ליכתוב אף אחת מהן! שוב אתה אומר משהו על משהו שאתה לא מבין..... והויכוח של הצימחוניות ושל העיר וחשוב שתיזכור העיר כי בחיים לא אמרתי עיירה ואני לא יזכיר על מה היה הויכוח מכיוון שזה שולי עכשיו.... ובקשר לצימחוניות שום דבר שאמרתי הוא לא חסר בסיס לעומת דברים אחרים פה בפורם וביכלל.... וחשוב ללמוד איזה שהיא מידה של ידע מסויים ולא להעיף דברים על האויר איך שאומרים וזה קורה הרבה בפורום לאנשים והם אפילו לא יודעים על זה והם ממשיכים להתווכח בלי בסיס....

J0nathan17

New member
שוב?

בדרך כלל אני משתדל לשתוק, או לקרוא על דברים שאני לא יודע! אבל כאן יש קשר, ובעברית זה צריך להיות לך אפילו יותר קל, כי לא רק שאתה יודע מה המשמעות של המילה, אבל אתה גם יודע איך לבטא אותה! אז ללמוד איך כותבים אותה ("תמונה"?) לא יהיה קשה מדי. פשוט תעבור על הפוסט שלך שוב אחרי שכתבת, ותוודא שאין יותר מדי שטויות... הוויכוח עם הצמחוניות הוא קצת טיפשי, כי מן הסתם מישהו שבוחר להיות צמחוני יודע מה הוא עושה לעצמו והסיבות מצדיקות את זה. המטרה מקדשת את האמצעים - או הו הו
וגם אם לא, זאת בחירה שאתה צריך לכבד. והעיירה, עיר, חווה, אבן, מה שלא היה בטקסס שנקרא ישראל... לא נראת חכם במיוחד כי צחקת על מישהו בלי לבדוק אם אתה בכלל צודק (מי מדבר על דברים שהוא לא מבין? ומי צריך מידת ידע מסויימת? גוגל איז יור פרינד, אל תפחד להשתמש בו להבא)

Trinity 8 P

New member
../images/Emo54.gifFirst of all,

Even Gaily... big deal.. I seriously not that smart and secondly he worked hard he got an amazing score let him enjoy it! Congratz person! and dyslexia has nothing to with SAT scores! Sam is dyslexic and he got a 1520 (the one that counted) and he kept taking them over and over again... stupid person :)

ציקהלה

New member
אני לא

אני לא יודע מאיפה הוצאת שזה מבחן של אינטילגנציה אבל בכל מקרה אחלה המצאה.... חוץ מזה אני לא יודע מה להגיד לך כי המיבחן הזה בוחן בימילים פשוטות כמה אתה יכול לשבת....

למעלה