לפני שאני ממשיך עם הטיף כיבלתי 800 במטמטיקה אבל אחים שלי אין אף אחד יותר טוב ממני בזה...... אז אל תנסו אותי עכשיו בקר לאנגלית איך לעזזל למדתי 700 מילים? טוב אז זה ככה : אני חייב לציין שלזכור משהו אני לא זוכר אפילו לא יועתי לבטע עשירית מהמילים שם אבל מה שעשיתי היה ליזכור את הצורה של המילים נניח afliction לא ידעתי לבטא את זה מלא זמן וגם עכשיו אני יודע בקושי... פשוט לקחתי אותה וזכרתי איך היא אמורה להראות.. ומה הפירוש של התמונה הזאת זה הופך את תהליך הלמידה להרבה יותר קל!!!! תנסו את זה פעם תגידו לי איך זה עבד אגב איך זה לחיות בתור צינצנת אחי?
(וכאן זה לא נגדך, זה פשוט נגד המבחן הטיפשי הזה) זה רק מוכיח כמה המבחן הזה לא מראה אינטילגנציה בכלל ולא, אני לא אומרת שאתה טיפש, אני רק אומרת שהמבחן הזה לא מראה כלום, חוץ מיכולת לעבור את המבחן או לא.
וחלק שלא.... לדעתי החלק של האנגלית הוא פשוט לשבת ולקרוע ת התחת לשום מטרה כל שהיא החלק של מטמטיקה לעומת זאת הרבהיותר בנוי והוא בוחן יותר אינטילגציה לדעתי כי למרות שאני טוב בזה (במטמטיקה) יש אנשים שלא יכולים לעשות כאלה דבריןם פשוטים וכל כך ברורים ואני חושב עוד משהו אין מה להתכונן למטמטיקה חוץ מדברים בסיסים מאוד סתם לעשות ריפרש... או שאתה יודע מטמטיקה או שלא....
בשביל להיות טוב במתמטיקה לא צריך אינטיליגנציה. כול מה שצריך זה לוגיקה. לוגיקה זהמשהו שניתן לפתח... יש כלא השיש להם חוש מולד לזה אבל כול אחד יכול ללמוד ולהתפתח. מבחן אינטיליגנציה זה לא משהו שאתה יכול ללמוד אליו ואתה לא יכול לשנות את האינטליצנציה שלך. חוץ מזה יש איזה 5 סוגים שונים של אינטיליגנציה
SAT זה רחוק מלהיות ממבחן אינטילגנציה... גם לי עשו מבחן אינטיליגנציה אני יודע מה זה... או שאני טועה שמבחן IQ הוא לא מבחן אינטילגנציה תתקני אותי אם אני טועה....
כמה ימים או שלחיפלופין כמה חודשים זה לא נורא קשה.... לפחות זה ניראה קל אחרי שעברתי את זה כיבינימט אבל אתה רואה מזה אני דיסלקט והנה הצלחתי סימן שאני לא אידיוט איך שכולכם או רובכם חשבתם נכון קאט? ובשקר לאנגלית אני פה 6 חודשים העיברית שלי הרבה יותר טובה מהאנגלית.... המטמטיקה זה מה שעשה לי את המבחן הזה בלי המטמטיקה לא היה עוזר לי כלום...