ישששששששששששששששש

QueIronia

New member
אני בטוח שלא תתאכזב ממנו../images/Emo70.gif

זה DVD מדהים

Lopezit

New member
איתי???

אין תגובה?? ואיפה כולם נעלמו היום?????????????????? למה כל היום אין אפילו הודעה אחת?!

Lopezit

New member
תודה אני יודעת חח סתם

ואם אתה אומר על זה סוף הדרך אז כדאי לך לראות את הדיוידי של ההופעה בפורטו ואז אתה לא תנשום כמה ימים כמוני חחחח

Lopezit

New member
איפה הייתי?

וליעדדדד חוצפנית אני באתי לשים חחח

Lopezit

New member
רוצים לשמוע מה היה לי היום??

טוב אין לכם ברירה!!!! אז ככה... אם אתם יודעים או לא אז עושים חזרות של הפסטיגל בהיכל הספורט בראשון שהוא בבצפר שלנו... אז הלכתי אחרי בצפר בישביל לראות את יהודה לוי
ולא הצלחתי
שומרים מחורבנים לא נתנו לנו לזוז... אבל ראינו את שלומי סרנגה (הוא כזה חמוטטטטטט) ואת יעל בר זוהר והיא כזאת מכוערתתתת בלי איפור!!! והסתכלנו לבפנים ואז ראינו את עופר שכטר וגיא אריאלי החננות והם עשו לנו שלום "התרגשות" אבל אבל אבל לא ראיתי את יהודהההההההההההההההה הלכתי רק בגללווווו גררררררר מחר אני ייללך בהפסקה ואני מקווה לראות אותו!

יהודה לויייייי OMG גמני רוצהההההההה

חחחחחחחוווווווווולללללהההההההההההההה עלייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אם את פוגשת אותו מחר תגידי לו שאני חולה עליו ושהוא מדהים יייאיייייייי אמא שלי קיבלה כרטיסים חינם לפסטיגללללל גם יהודה לוי וגם גיא אריאלי על במה אחת ביד אליהווווווווווווווו *יד אליהו= היה פעם הבית השני שלי חחחחחחח מי שצריך פעם טיפים לכניסה מאחורי הקלעים+שמות עובדים ועם מי להתעסק/לא להתעסק... אני פה חיחיחי* יווווהוווווווווווווווווו ושאלתי אם היית בהופעה ההיא בפורטו ריקו??? *זה שמה נכון?? חחח מתעצלת לבדוק הודעות קודמות*

Lopezit

New member
הלוואיייייייייייייייייייייייייייייי

יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הלוואיייייייייייייייייייייייי והייתי יכולה להיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נראה לך שאם הייתי רואה את ג'ניפר במ-צ-י-א-ו-ת לא הייתי אומרת כלום חחחחחחחחחחחח זה החלום שליייייייייייייייייייייייייייייייי

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמור...

יהודה לוי=טוב שלא פגשת אותו איזה 100 פעמים והצטלת איתו חצי מהם גיא אריאלי=זה לא ההוא שחתם לנו בדיזינגוף???

אני רוצה עוד פעם יהודה לויייייייייי

ובכל התמונות איתו אני נריאת כמו מפלצתתתתתתתתת אסור לי לעמוד ליד אנשים יפים מדיייייייי ויאפפפפפפ גיא אריאלי זה ההוא מדיזינגוף אה ואין על מה *תגובה לSMS ששלחת.. חחח אין לי כוח לענות דרך הפלא' חחח*

NoWords

New member
../images/Emo7.gif גם היום לא ראינו אותו

איזה סנובים שם כולם..... אנשים צורחים מתחננים דופקים על השערים והחלונות והם לא יוצאים החוצההההה! צורחים להם מאה שנהההה "יהודהההההההה!!!! עופררררר!! רודריגווווווו!" אבל הם סנובים נשארים בפנים!!! והפסדנו הכול.... (גאד איך פספסנו בדיוק ת'רגע שיהודה יצא החוצההההההה..גרררר) לא נורא, הם עושים חזרות עוד 3-4 ימים ככה שם... נלך גם מחר (נכון ליאת? יופי)
ויעלוש כן כוסית בלי איפור.. היא כזו חמודה...

יהודה הוא בדיוק ההפך מסנובב

פגשתי אותו איזה מיליארד ואחת פעמים *אפילו תשאלי את שירה* והוא הבן אדם הכי הכי נשמה שיששששש גם גיא אריאלי מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ייייייייייייאאאאאאאאאאאאאא עוד 3-4 ימים הם עושים אצלכם חזרות??? OMGGGGGG איזה כיף לכםםםםםםםםםםם

Lopezit

New member
את ההופעההההההההההההההההה!!!!!!!!!!

זה ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אבל אני הכי ממליצה את שניהם!!!!!!! אם בכל זאת אתה רוצה 1 אז ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בטוחה שכל מי שיש לו את שניהם יסכים איתי ויגיד לך את ההופעה!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאת שניהםםםםםם

תחשוב...אח"כ תרצה לקנות גם את הדיוידי שלא קנית אז תקנה כבר הכל במכה אחת תסתכל עליי...לי אין דיוידי...וחסר לי רק ההופעה ואבא הולך להביא לי מאנגליההה וואוווווווווווו חיחיח ועדיין אין לי דיוידי

למעלה