ידיד שלי מוריד וצורב לי
D Deppaholic New member 22/11/03 #18 אממ.. טיפטיפה...כי הוא דיי רציני..ואפשר לומר שיש שם הרבה קטשופ... אבל שומדבר חוצמזה...
פ פרפר15 New member 23/11/03 #23 בואו נגיד שלא הצלחתי לישון וראיתי רק חצי סרט כי פחדתי זה הסרט הראשון שלח ג'וני שאני לא אוהבת אבל המשחק שלו פה היה יפה
בואו נגיד שלא הצלחתי לישון וראיתי רק חצי סרט כי פחדתי זה הסרט הראשון שלח ג'וני שאני לא אוהבת אבל המשחק שלו פה היה יפה
D Deppaholic New member 23/11/03 #25 חבל שראית רק חצי כי באמת הפסדת.. זה לא היה מפחיד בכלל ותמיד אפשר להתנחם בעובדה שזה רק סרט ושיש סרטים יותר מפחידים (לא שלא אבל עדיין) ולמרות הסוף המצער ג'וני עדיין חי.. חוצמזה הוא מגן על היהודים החמוד...
חבל שראית רק חצי כי באמת הפסדת.. זה לא היה מפחיד בכלל ותמיד אפשר להתנחם בעובדה שזה רק סרט ושיש סרטים יותר מפחידים (לא שלא אבל עדיין) ולמרות הסוף המצער ג'וני עדיין חי.. חוצמזה הוא מגן על היהודים החמוד...
פ פרפר15 New member 23/11/03 #28 אני פשוט מאוד פחדנית אני יודעת שזה סרט אבל 90 דקות לרצח שהיה אחרי קצת ניחם אותי כי אני חולה על הסרט הזה
אני פשוט מאוד פחדנית אני יודעת שזה סרט אבל 90 דקות לרצח שהיה אחרי קצת ניחם אותי כי אני חולה על הסרט הזה
R Runaway Train New member 25/11/03 #31 אבל אני לא יודעת מה זה קשור לפחד כי זה לא מבהיל אולי בגלל שקשה לך לראות את התמונות שם? כי אחרת ממה בדיוק יש לפחד...
אבל אני לא יודעת מה זה קשור לפחד כי זה לא מבהיל אולי בגלל שקשה לך לראות את התמונות שם? כי אחרת ממה בדיוק יש לפחד...
R Runaway Train New member 26/11/03 #34 חמודה מי שמקלפת בוטנים להת'ר יש פרצוף מוזר במיוחד בסצינה הסופית בסרט הנ"ל
נ ניקול (גין גריי) New member 27/11/03 #35 עזבי את הפרצוף... היא כולה מזורה, היא הולכת ממש עקום וןבצורה מגושמת והציצי שלה נפול.