ישששששששששששששששש

WiNo FoReVeR

New member
ישששששששששששששששש

היום שעה 22:00 סינמה 3 frommmmmmm hhhhheeeeellllll תביאו לי בבקשה כל מיני סרטונים של ג'וני.. כמו זה של הפאשלות של הקאריבים .. בבקשה.. תודה אגב קבלו תמונה יפה

Deppaholic

New member
יווווו ../images/Emo93.gif

גם אני רוצה ערוצי זהב או דיגיטלי או מה שזה לא יהיה!!!!!.. אוףףףףףףףףףף........................ ב"יס" לא שמים כלום חוץ משוקולד וקריי בייבי...

Runaway Train

New member
וחלום אריזונה,וTHE BRAVE

ו90 דקות לרצח..ושאיפות..וסיוט ברחוב אלם.. אני חושבת שקיבלתם מספיק!

WallFlower

New member
לא../images/Emo70.gif

את צריכה לחשוב על כל הדברים הטובים שיס עשו בשבילך! יס שולטים! חחחחחחחחח

Deppaholic

New member
הבעיה היא

שעד שכבר עשו לנו יס עבר הספיישל ג'וני דפ.. והם לא חוזרים על ספיישלים... אז הסיכויים שלי לראות עוד סרטים של ג'וני בטלוויזיה הם קלושים...

לא תרגמו את זה מילה במילה../images/Emo186.gif

אאל"ט זה Nick Of Time תקנו אותי אם אני טועה..

חיכיתי לזה מלא זמן!!

ווהוו!! זה יהיה כל כך טוב. אני מקווה שאני לא ארדם...
ושבוע הבא בערוץ 10 ביום שישי יש את סליפי הולו. את זה כבר ראיתי אבל זה ממש לא משנה. ערוץ 10 ממש אוהב לשים סרטים של ג'וני בונבוני!

Deppaholic

New member
נכון...

הוא שם בינתיים את דוני בראסקו, השער התשיעי (הסוף ממש לא היה מובן, מבחינתי) ועכשיו סליפי הולו.. מזל שאת ערוץ 10 יש ביס אחרת הייתי משתגעת...

moran14h

New member
הם שמו כבר פעם את סליפי הולו

בטח אין להם עוד סרטים של ג'וני אבל הם אוהבים אותו אז הם שמים עוד פעם או שהרייטינג היה ממש גבוהה(מה שסביר מאוד שקרה) אז הם החליטו לשים עוד פעם! והסוף שך השער התשיעי בפעם הראשונה באמת לא מובן.. אולי זה ככה אמל כולם ..לכי תדעי..

פרפר15

New member
שמתי לב שמאז שודדי קראביים

שמים יותר סרטים של ג'וני אבל איפה אדוארד אוףףףףףףףףףףףף אני מיתגעגעת לסרט ראיתי אותו רק 4 פעמים והפעם האחרונה היתה ליפני חצי שנה ואני מיתגעגעת

באמת מזמן לא שמו אותו../images/Emo4.gif../images/Emo186.gif

כזה סרט טוב חבל לא לשדר.. טוב גם ככה לי יהיה אותו בשבוע הבא בדי וי די

למעלה