ישראל.......

magy

New member
ואיזה שירותים הם נותנים?

שירותי הבריאות האלה? ממש שירותים......00? גם מקלחת כלולה בשירותים? ואם אני צריכה משהו בריאותי, שלא כלול בסל הזה......???
PPP

אז את בבעיה../images/Emo141.gif

גם בעלי היה זקוק לטיפול בשיבא ולא אישרו לו, למרות כל נסיונותי, הלכנו פרטי והשארנו שם 8000 שח". פויה

magy

New member
צר לי פופורית...

אבל לא התחברת להומור שלי........ אני התלוצצתי.....ואת עונה לי ברצינות........... סליחה.........סליחה...... הטיפול שלי הרבה יותר זול............ טוב, לא אמשיך........כי הסוף יהיה לא טוב....... קחי בחשבון שכל מה שכתבתי עד עכשיו......היה בלשון היתולית אף מילה לא קשורה בקופת חולים או שירותי בריאות........ בכל אופן, תודה על התשובות............

מה יהיה ,לעולם לא אבין את ההומור

שלכם? בעלי טוען שזה בגלל שאני ייקית פוצית.

redredole

New member
ולכבוד שבת.

שיר שבטח רובנו אהבנו ורקדנו לצליליו. only you של הפלטרס.

yaely2

New member
מנהל
שייך סולימאן ../images/Emo168.gif

שלום לך יא שיח שתי שאלות הרות גורל לי אליך א. כיצד אני שומרת על מכונת הנגינה שלך ב. כיצד אני יכולה לראות איזה שירים היא מכילה בהמון תודה יעל

magy

New member
אתה תאהב את זה , שרוּל......

משהו על הבחורים......... עם קוני הגדולה.....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם הן הרות זה לא ממני

יש לי אליבי ואפילו עדים. לא בטוח שמבין למה את מתכוונת באמרך "מכונת הנגינה". אם הכוונה למדיה פלייר בחרי בתפריט קובץ את אפשרות השמירה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כדי לא לחטוף בעתיד תביעות אבהות

ולשלם אח"כ את רוב המשכורת ל(מ)זונות.

שבת שלום לכולם

היי לא רציתי להתחיל בשרשור חדש אז אני פה לזמן קצר יוצאת למשבעה בהרצליה עם החברה שלי לערב שבת אגב מקום מקסים בימי שישי יש שירה בציבור הופעת זמר וריקודים שנות השישים ועוד מחמש וחצי ועד תשע בערב זה נקרא קבלת שבת ומיועד לבני חמישים פלוס המקום נמצא ברחוב מדינת היהודים 60 בהרצליה פיתוח אם יש משהו ספונטני ומהסביבה שבא לו להצטרף קדימה שיבוא.... עם בת הזוג עם בן זוג לבד הכל הולך שם מקום מקסים מקסים לא עולה כניסה תשלום רק עבור השתיה והאוכל ביי להתתתת

ישRאל

New member
שב"ש חברים,,,חזרתי עכשיו מחבר ,,,

טוב שלי ,,שעומד בפני גירושים מאוד "מלוכלכים" לאחר 32 שנות נישואין,, והיה צריך את תמיכתי,,ומי כמוני שיעזוב חבר בשעת צרה,,מה אגיד לכם מלחמת עולם משהולך שם,,,לא מאחל לשונאי,,אבל מה אלעיט אתכם אני רואה שאתם בעניין של שירים,,וכן מגי אני רואה את האתר אחלה,, אילו יכולתי להחזיר את המחוגים,,,,לאחור

למעלה