ישראל.......

magy

New member
ישראל........./images/Emo23.gif

קבל אתר של מוסיקה כמו שאתה אוהב........ כתודה על הטירחה אתמול להעביר לי את אלוויס..........בכל הדרכים...... אבל באתר הזה....אתה אמנם מחפש על פי א-ב את השם....... אבל.......לא יכול להעלות את השיר......עצמו...... רק להודיע על איזה שיר אתה רוצה שיילחצו........ איכות קולית נפלאה.........ושירים.........אחלה.......... אני שומעת כרגע את ג´וני מאטיס.......בשיר מתוך "מיסטי" זה עובד במדיה פלייאר..........

ישRאל

New member
כן תודה אני מכיר אבל עדיין לא יכול

אני עובד על זה,,,משהו בהגדרות דפוק אצלי,,

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מי אמר שאי אפשר להעלות שירים לכאן ?

בטח שאפשר עם קצת פתרון יצירתי. אין פתרון שעם קצת מאמץ לא ניתן להתאים לו בעייה הולמת.

redredole

New member
כל הכבוד יא שיח

ואולי תשכיל גם אותנו איך נעשה הדבר הזה?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
נשכיל אתכם, למה לא ?

נכנסים לאתר המדובר, מאתרים את השיר שאותו רוצים להעלות לכאן ואז במקום ללחוץ עליו עם הכפתור השמאלי של העכבר לוחצים עם הימני. בתפריט שנפתח בוחרים פתיחת קישור בחלון חדש. כשנפתח החלון החדש מעתיקים במהירות את הכתובת שלו ומדביקים לקישור בהודעה. יש לבצע את ההעתקה במהירות שכן ברגע שנגן המדיה עולה הדף נסגר מעצמו. אלו היו 60 שניות על קישור שירים לפורום מאתרים בעייתיים. חשבונית בדרך.

תגידי יה תמנונה../images/Emo6.gif

כמה בני זוג יש לתמנון? ובכלל איך הם מזדוו... את יודעת??

PורPור.....וואלה תפסת אותי../images/Emo110.gif

לא מוכנה לתשובה, חוץ מזה אני דיסקרטית...אהה?

כבד´ השייח../images/Emo110.gif

כשיש יותר משני סעיפים דעתם של בריות נוחה להתבלל....התבלבלתי.

ADI 52

New member
לשיח סלימאן , תודה על השיעור..

בהזדמנות זאת גם אני השכלתי.. עד היום לא ידעתי כיצד להעביר שירים. אגב, האם זה הכינוי שלך? סתם סקרנות טפשית..

לעדי 52 הסבר../images/Emo110.gif

מאחר ואני היועצת המשפטית של השייח, אקח על עצמי את ההסבר לשמו. אכן צדקת זה הכנוי שלו מימים ימימה, וכל השאר חסוי והרבה היסטוריה. הוא כמובן רשאי להוסיף על דברי כהנה וכהנה.

magy

New member
אכן, במקרה ספציפי זה......צדק השיח

רק שכח להוסיף.....שזה נמצא בפרופרטיס........ שאפו....שיח....... למדתי משהו חדש ובחינם............
סיפרו לי על תכנה מיוחדת ושאר בוג´ראס.........והנה...זה כל כך פשוט

Mגי ../images/Emo110.gif

מה זה צריך להיות חוזרים מהיקב לא מביאים יין לכבוד שבת? אז איך נעשה קידוש? איך היה???????????????

magy

New member
שכחתי מהיקב......

את הרי יודעת......אני כל יום בקופת חולים.......... אסע ליקב בשבוע הבא......... בתנאי שלא אלך שוב לקופת חולים.......... אפילו המילה הזו.....קופת חולים.......מדליקה אותי........ קופת........... קופת קופת חוליםםםםםםם חוליםםםםםם חוליםםםםם חוליםםםםםםםם איזה שילוב נפלא..........גם קופה וגם חולים......... זה כמעט כמו.........צמד מילים אחרות.......כמעט......כמעט........

למעלה