ישראל 2004 - מדינת משטרע

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
ישראל 2004 - מדינת משטרע

אחרי שש שנים שבהן נשמרה המסורת של "פיקניק יום המריחואנה" בשקט יחסי, החליטה משטרעת ישראל לעשות שמח בפיקניק השנתי שנערך אתמול. מושתלים, שוטרים בלבוש אזרחי, שוטרים במדים, כלבים, ופחות או יותר כל משטרת מרחב הירקון באו לבקר את משתתפי הפיקניק. מאזן סופי: סמים - עוגת שוקולד וקילו חצי (זה הכל? קצת קשה לי להאמין שזה כל מה שהיה שם) עצורים - שלושים, שישה מתוכם ממארגני האירוע, ביניהם יושב ראש מפלגת עלה ירוק, אדון בועז וכטל תוצאה: משטרע-סטלני ישראל 0:1 תמוהה במקצת החלטת המשטרה לבצע תרגיל בקנה מידה שכזה (כמו שאמרתי, כמעט כל שוטרי מרחב הירקון היו נוכחים באירוע) יום לפני שחבר הכנסת רומן ברונפמן ממר"צ היו אמור להרצות בפני חברי הכנסת על היתרונות שבליגליצזיה של הקנאביס (אני לא אכנס לנושא כרגע). כמה טוב לגור בחו" לפעמים לפרטים נוספים בנושא

נעמצי

New member
../images/Emo31.gif

דיברנו על זה אתמול טיפה ככה זה. אנשים שהיו שם התעצבנו כיע בתכלס הם פוצצו את זה סתם. חפיף. כמו שאמרתי אתמול, הגביע הגיע אלינו מאירופה, בקרוב אולי גם השכל יגיע מאירופה לארץ??

feeler

New member
משטרע? אני חושבת שאתה מגזים

כל עוד מריחואנה זה לא חוקי, זה בסדר שהם עצרו את זה, גם אם בד"כ הם לא עושים כלום. דןןקא זה שהם לא עשו כלום בשנים קודמות זה מה שלא בסדר.

noa0912

New member
בזבוז כל כך הרבה משאבים

על משהו שבתכלס לא מזיק לאפחד (פיקניק בפארק), הוא בהחלט לא בסדר! אני כישראלית הייתי מאוד מתעצבנת שכספי המיסים שלי הולכים על מניעת עישון מריחואנה של חבורת סטלנים לא מזיקים שיעשנו אותה ממילא שעה אחרי האירוע, אם לא ב-פנים של השוטרים. מנאייק!

DrorCh

New member
ואני בתור אחד שמשלם מיסים

מתרגז שכסף שלי הולך למוסדות לטיפול בנרקומנים אבל אין הרבה ברירה, אחרת הפשע ברחובות היה הרבה יותר נוראי וגרוע ממה שהוא היום ושכל פעם יש יפיי נפש צדקניים חדשים שלא מצליחים לראות את הקשר בין התדרדרות לסמים קלים לסמים יותר קשים מביאים לנו כל הזמן את הולנד כדוגמא לנהורות, שאילו רק היינו צריכים להתמוד עם כל הבעיות שיש לנו כאן גם עם בעיית סמים כמו שיש בהולנד והומלסים כמו שיש בהולנד, ולהשקיע רק חצי מהמשאבים למלחמה בסמים כמו בהולנד מזמן היינו מתפרקים והיינו מתגעגעים לתקופה של היום

kit k@t

New member
ובתור משלמם מיסים,

להוציא כסף על כל דבר אחר לא מפריע לך? דביל. קאט

נעמצי

New member
הבערות היא מקור כל הרע ../images/Emo3.gif

והנה עוד הוכחה לזה שמשטרה היא מטומטמת. במדינה שיש בה פיגועים וטרור, ומספר 1 או 2 בתאונות הדרכים בעולם, אין משהו יותר חשוב מאשר לעשות טרור כלפי אנשים תמימים שכל חטאם זה שנפשם חשקה בכמה עלעלים נחמדים? הם לא עושים את זה רק ביום הספציפי הזה. הם מטרידים אנשים סתם, אבל סתם ברחובות תל אביב בגלל המראה שלהם. לא יודעת למה אבל לי זה נשמע מוכר , קצת בקונוטציה אחרת. גם פה זה לא חוקי, אבל עדיין נותנים לנשום רבאק. הם פשוט עם מטומטם. מטומטם נורא

מריחואנה לא חוקית בדיוק כמו

הרואין או קוקאין. גם אם אנשים היו מזריקים לעצמם שם בפארק היית אומרת מדינת משטרה? בקשר לבזבוז משאבים: זה לא בא במקום. תאמיני לי שזה לא בא על חשבון הלחימה בטרור. אבל את יכולה להיות בשקט אתם (או לא את, הרוב פה) הרי לא גרים פה, ומלכלכים בלי סוף.... איזה כיייף

נעמצי

New member
אנחנו מלכלכים?

די, לא יכול להיות!!! אנחנו חיים במקום נקי, היום בבוקר העוזרת שאבה את כל הבית.

noa0912

New member
מריחואנה אינה בדיוק לא חוקית כמו

הרואין. אם תבדקי (וגם בחוק) על החזקת מריחואנה לא מקבלים את אותו עונש כעל החזקת הרואין! והעובדה שאת בכלל משווה בין השניים מבדרת אותי (עד מאוד אם יותר לי להוסיף)... בקשר לבזבוז משאבים... על חשבון מה זה בא עם ככה? פתאום היה למשטרה אקסטרה כסף??? אני רוצה לדעת על חשבון מה בדיוק זה בא? את מתיימרת לדעת לא?! אני דוקא לא יודעת, אבל מדובר בהחלט בבזבוז של כסף של המשטרה שיכול להיות מושקע בדברים רבים, כמו לחימה בטרור (אם כי לא רק). ואם למשטרה אין מה לעשות אם הכסף (שוב, חוץ מלרדוף אחרי חבורת צעירים עם צינגלה או שניים), הם מוזמנים לתרום אותו לגופים אחרים במדינה שלמיטב ידיעתי יכולים לעשות עם אותו הכסף הרבה מאוד! ומי מלכלכך? סליחה... שכחנו שאם אנחנו מחו"ל אז אין לנו שום זכות להביע את דעתינו... גם לא בפורום שמיועד להבעת דעתם של אנשים מחו"ל.

קודם כל אני בן, נעים מאוד

דבר שני- נחמד לראות שיש אנשים שעונים לא בציניות
לא משנה מה העונש..... עבירה על החוק זו עבירה על החוק. כשאנשים עוברים על החוק, צריך להשקיע משאבים כדי למנוע מהם לעבור על החוק. במקרה הזה (בלי קשר לדעותיי ללגיטימציה של מריחואנה) פסטיבל, שבו יכולים למכור לילדים (או למבוגרים) חומר אסור. בקשר ךזה שאתם בחו"ל. כמובן שזה מונע מכם לבקר או משו, רק מה שאני אומר זה, שהכי קל לבקר משם. ומה שרואים משם, לא רואים מפה. ובכלל, כותבת ההודעה אמרה משהו בסגנון "איזה מזל שאני לא בישראל אלא איפה שאני עכשיו" אז אני לא מבין את הסיבה שהיא כותבת פה, ומעבירה ביקורת על מדינה לא שלה.

Emc2

New member
חבוב

היתרון באינטרנט הוא שתוך מספר מועט יחסית של לחיצות אתה יכול להגיע לציטוט המקורי שלי, ולא לנסות לבסס עמדה שלמה על ציטוט שממילא ציטטת לא נכון. אני מפנה אותך להודעה הראשונה שלי בשרשור הזה על מנת שתקרא את מה שאני כתבתי שם, ולא מה שאתה חושב שאני כתבתי שם; אחר כך אתה מוזמן לחזור אלי ולנסות להסביר איך מה שכתבתי שם ביקורתי במידה כלשהיא כלפי המדינה שלי (הציטוט המדובר בלבד, אני כמובן מפנה אצבע מאשימה כנגד משטרעת ישראל בהודעה וזאת לא אכחיש) נ.ב. לא ידעתי שהעובדה שאני גר בחו"ל נכון לכרגע פוסקת שאין לי זכות יותר לקרוא לישראל "בית".. אתה מוזמן להאיר את עיניי גם בנושא הנ"ל

הנה הציטוט

"כמה טוב לגור בחו"ל לפעמים" זה בדיוק מה שכתבתי, במילים אחרות. לכל אחד יש זכות להעביר ביקורת. גם לתומכים של וענונו... אנחנו עדיין חיים במדינה דמוקרטית. זכותך לקרוא לישראל בית. זכותך להעביר ביקורת על ישראל כשאתה לא נמצא בה. אבל זה לא תקין, עם כל הכבוד.

אסף 8

New member
זה לא תקין?!

דבר ראשון ביקורת זה לא תמיד כדי להבליט דברים רעים, זה בדרך כלל להראות מה יש לשפר. דבר שני, לא תקין? מה לא תקין בזה שהוא מבקר את ישראל? לכל בנאדם בעולם יש את הזכות לבקר את ישראל, ותאמין לי שהייתי מת שלא יהיה על מה לבקר, אבל זה לא ככה. אבל מה שאני באמת מנסה להבין אבל לא מצליח זה על פי מה אתה מחליט שזה תקין או לא? עוד דבר אחרון, כמה שאני אוהב את ישראל, ואני אוהב אותה מאוד, המשפט הזה הוא נכון. אין מה לעשות, ישראל היא לא המדינה הכי טובה בעולם. העובדה היא בסטטיסטיקות, תסתכל על אחוזי אבטלה. ואל תנסה לתרץ את זה, כי תירוצים לא נרשמים בסטטיסטיקות. נכון יש טרור - זאת בדיוק הסיבה (טוב, אחת הסיבות) למה היא לא הכי טובה, זה לא אומר שצריך לוותר לישראל בסטטיסטיקות. אני בטוח שלך זאת נשמעת כמו התקפה על ישראל, ואני מבין אותך. אבל בבקשה אל תכתוב למה אתה מתעצבן? למה אתה תוקף את ישראל? או כל שאלה מטומטמת כזאת...

לדעתי זה לא תקין

כמו שאמרתי, אנחנו עדיין לא במינה ערבית דיקטטורית, ואפשר לבקר את ישראל כמה שאתה רוצה. לדעתי, מישהו מבחוץ, לא משנה אם הוא היה בישראל, לא יכול לבקר אותנו. אני לא שם *** על הצרפתים או הגרמנים לדוגמא כשהם מעבירים עליי ביקורת. אצלכם זה משהו אחר, כי עדיין אתם ישראלים, ועדיין אתם לא צבועים כשאתם מעבירים ביקורת. אבל..... אתם לא פה, ולדעתי, שהיא לא דעתך מן הסתם, זה לא תקין שאתם מעבירים ביקורת כשאתם לא פה, לא יודעים בדיוק מה הולך.... הרי הייתם פה, והתעצבנתם (לפחות רובכם) כשכל האנטישמים התחילו לבקר את ישראל, כי הרי הם לא פה, והם לא יודעים מה הולך פה. אז אתם כמעט באטתה סיטואציה

kit k@t

New member
ואו,

אז זה אומר שכשישראלים אומרים "אמריקאים טיפשים", או "צרפתים אנטישמים", או "אנגלים קרים", או אפילו "מרוקאי סכין" ו"רוסיה זונה" בעצם אסור להם... מעניין אז לשום אומה, או בן אדם, אסור לבקר אף אחד אחר. איזה טימטום. קאט

הכל מותר

אני שם עליהם *** קטן. בדיוק כמו שהאמריקאים שמים על כל העולם, בדיוק כמו שאיראן שמה על כל העולם, צפון קוראיה, וכו'.... כל אחד יודע מה טוב לו....

Emc2

New member
יודע מה...

כנגד הטיעון שלך שמוכיח למעלה מכל ספק שאין לי זכות למתוח ביקורת על ישראל ושם אותי באותה סירה ביחד עם "כל האנטישמים" אין לי באמת מה להגיד (רק הערה קטנה, לא כל "לא ישראלי" שמעביר ביקורת על ישראל ובעיקר על מדיניותה בפורום עולמי הוא בהכרח "אנטישמי", בדיוק כמו שלא כל מי שמעביר ביקורת על המצב הפוליטי בבורמה הוא "אנטי-בורמזי", מספיק כבר עם התתבכיינות הישראלית הטיפוסית הזאת שנהנית שמסתתרת מאחורי צעקות שווא וכינוי כל מי שנוגד את דיעותנו הפוליטיות "אנטישמי"). מזל רק שאין הרבה אנשים שחושבים כמוך

kit k@t

New member
מה שעצוב, יקירי,

זה שיש יותר מידי. ישאלים הפכו לאומה שצועקת זאב, כשאפילו יתוש לא מטריד אותם... הכל זה אנטישמיות, בלי קשר לשומדבר. קאט

Emc2

New member
חפיף

קצת שיכנוע עצמי ואני מסוגל אפילו לשכנע את עצמי שהמלחמה בעיראק מוצדקת, ושבוש לא שקרן. הכל עניין של גישה

למעלה