המדינה בדרך לאבדון אין כלכלה אין ביטחון אין חינוך עכשיו גם אין טיסות ואין חופשות כמה עוד אסונות צריכים לקרות כדי שהביביסטים יבינו שהוליכו אותם שולל? הגיע הזמן לפרק פה הכל ולהקים את המדינה מחדש
אהה, לא כל כך נעים לי להרוס, אבל כלכלת ישראל במצב לא רע בכלל, בוודאי כך יחסית למה שעובר עליה באופן בלתי מתוכנן בשנים האחרונות. בטחון ישראל מוזר ככל שזה יישמע, גם הוא במצב טוב יותר מכפי שהיה בעשורים האחרונים (בערך). על החינוך קטונתי מלדבר, אבל ספק אם המצב שם גרוע כעת לפתע פתאום מכפי שהיה בעבר ובכל מקרה, זה תחום שבעיותיו (כמו גם הפתרונות להן) נבנות לאורך שנים.
סוגיית הטיסות מתסכלת, אבל מוכרת בזמן מלחמה ונובעת מנסיבות שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בהן.
אז אם "הולכנו שולל"? אולי. אולי גם לא. מה שבטוח הוא שפוסטי סיסמאות כאלה מנסים לעשות זאת

. אני אמנם לא רואה עצמי "ביביסט" ועל כן אולי הפוסט לא מכוון אלי. אבל בטרם אחתום על קריאה "לפרק את המדינה" (בין אם מתוך מטרה להקימה מחדש ובין אם לאו), אנסה קודם לייצב ולחזק אותה. הלא כל אויבי ישראל חולמים על פירוק המדינה הזאת. למען זה הם פועלים נגדנו ב7 חזיתות (ויש נוספים שכרגע לא משתתפים). אני לא מוכן לתת להם את ההנאה שבהצלחה. גם לא אם זה נועד בס"ה להנפיץ איזו השמצה טובה כלפי ראש ממשלה שבמקרה לא נמנה על המחנה שלי ועל כן אני מרגיש צורך להשמיצו בכל מחיר.