ישראל תחת טרור נוסף

משתפרת1

Well-known member
מבאס כמובן, ככל שהכל אכן יתממש. אבל בינינו, מי שבחודשים האחרונים הזמין טיסה באחת החברות שידוע עליהן שהן מבטלות על כל פיפס ואפצ'י בסביבת נתב"ג, די אידיוט.
מסכימה. למרות כל הטענות על אל-על, ארקיע וישראייר, למרות המחירים הגבוהים, מי שרוצה להבטיח שיוכל לצאת מהארץ וגם לחזור אליה צריך להזמין טיסות עם החברות האלה. אפילו אם הדברים נראים כתקנם. למרות שבויזאייר משלמים רבע. אפילו אם יסמכו על קבלת החזר או זיכוי להזמנה הבאה. מי שמהמר עלול להפסיד, והזמנת טיסה בחברות הזרות היא הימור.

שמלת תחרה1

Well-known member
מסכימה. למרות כל הטענות על אל-על, ארקיע וישראייר, למרות המחירים הגבוהים, מי שרוצה להבטיח שיוכל לצאת מהארץ וגם לחזור אליה צריך להזמין טיסות עם החברות האלה. אפילו אם הדברים נראים כתקנם. למרות שבויזאייר משלמים רבע. אפילו אם יסמכו על קבלת החזר או זיכוי להזמנה הבאה. מי שמהמר עלול להפסיד, והזמנת טיסה בחברות הזרות היא הימור.
תוהה
למה הימור? חיי הטייס, ואנשי הצוות לא חשובים?

משתפרת1

Well-known member
תוהה
למה הימור? חיי הטייס, ואנשי הצוות לא חשובים?
הימור של הנוסע. כשאת קונה כרטיס בחברה זרה ההימור הוא על קיום הטיסה. בהימורים אפשר להפסיד.

לא נכנסתי לשיקולי חברות התעופה. בינינו, אם אני טייס או דייל/ת אמריקאי, אוסטרי, ספרדי או כל אזרחות זרה אחרת היה קשה מאד לשכנע אותי לטוס לפרנסתי לישראל אחרי שטיל נוחת בתחום נתב"ג. החברות מבינות את זה. צוותי האויר הישראלים מרגישים אחרת.

אפרת10512

Well-known member
אלפי ישראלים כבר הזמינו חופשות לקיץ הקרוב, אך עידן מציע להם להתחיל לבדוק מדיניות החזר: "מי שהזמין כרטיסים – בבעיה. כמעט הכל יבוטל". לדבריו, מערכי המודיעין של חברות התעופה, הכוללים אנשי CIA לשעבר, אינם משאירים מקום לספק – "לא יונייטד, לא דלתא ולא ריינאייר ישובו בקרוב".

הזמנתם נופש בחו"ל?
המדינה בדרך לאבדון אין כלכלה אין ביטחון אין חינוך עכשיו גם אין טיסות ואין חופשות כמה עוד אסונות צריכים לקרות כדי שהביביסטים יבינו שהוליכו אותם שולל? הגיע הזמן לפרק פה הכל ולהקים את המדינה מחדש

Harrington

Well-known member
מנהל
המדינה בדרך לאבדון אין כלכלה אין ביטחון אין חינוך עכשיו גם אין טיסות ואין חופשות כמה עוד אסונות צריכים לקרות כדי שהביביסטים יבינו שהוליכו אותם שולל? הגיע הזמן לפרק פה הכל ולהקים את המדינה מחדש
אהה, לא כל כך נעים לי להרוס, אבל כלכלת ישראל במצב לא רע בכלל, בוודאי כך יחסית למה שעובר עליה באופן בלתי מתוכנן בשנים האחרונות. בטחון ישראל מוזר ככל שזה יישמע, גם הוא במצב טוב יותר מכפי שהיה בעשורים האחרונים (בערך). על החינוך קטונתי מלדבר, אבל ספק אם המצב שם גרוע כעת לפתע פתאום מכפי שהיה בעבר ובכל מקרה, זה תחום שבעיותיו (כמו גם הפתרונות להן) נבנות לאורך שנים.

סוגיית הטיסות מתסכלת, אבל מוכרת בזמן מלחמה ונובעת מנסיבות שקשה עד בלתי אפשרי לשלוט בהן.

אז אם "הולכנו שולל"? אולי. אולי גם לא. מה שבטוח הוא שפוסטי סיסמאות כאלה מנסים לעשות זאת :). אני אמנם לא רואה עצמי "ביביסט" ועל כן אולי הפוסט לא מכוון אלי. אבל בטרם אחתום על קריאה "לפרק את המדינה" (בין אם מתוך מטרה להקימה מחדש ובין אם לאו), אנסה קודם לייצב ולחזק אותה. הלא כל אויבי ישראל חולמים על פירוק המדינה הזאת. למען זה הם פועלים נגדנו ב7 חזיתות (ויש נוספים שכרגע לא משתתפים). אני לא מוכן לתת להם את ההנאה שבהצלחה. גם לא אם זה נועד בס"ה להנפיץ איזו השמצה טובה כלפי ראש ממשלה שבמקרה לא נמנה על המחנה שלי ועל כן אני מרגיש צורך להשמיצו בכל מחיר.

שמלת תחרה1

Well-known member
צריך שהשמאל יגיעו לקלפי. רק דרך הקלפי נתניהו יילך או יישאר.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם השמאל היה מגיע, מפלגת העבודה לא הייתה נמחקת.
יכול להיות. אבל יכול גם להיות שזה נובע מכך שהמפלגה פשוט לא הציעה. שום דבר לבוחריה. היא רק צווחה ׳ביבי פויה׳ ו׳אנחנו נעשה הכל טוב יותר׳. הא ותו לא. שום תוכנית בשום תחום.

למעלה