פעם... לפני איזה 5-6 שנים הייתי באיזה הופעה שלהם בגן סאקר והיה מגניב! זה היה באיזשהו חג אני לא זוכר
K Katan18 New member 30/3/05 #54 פעם... לפני איזה 5-6 שנים הייתי באיזה הופעה שלהם בגן סאקר והיה מגניב! זה היה באיזשהו חג אני לא זוכר
K Katan18 New member 30/3/05 #55 פעם... לפני איזה 5-6 שנים הייתי באיזה הופעה שלהם בגן סאקר והיה מגניב! זה היה באיזשהו חג אני לא זוכר
K Katan18 New member 30/3/05 #53 אני לא הכי מכיר אותם כי אני לא אוהב את הסגנון הזה... אם את אומרת כנראה את יודעת...
K Katan18 New member 29/3/05 #20 אני מכיר את הלהקה הזאת!!! אבל מאיפה כל האנשים מכירים אותם? הם חרדים....
E EL CHE VIVE New member 29/3/05 #11 הצעירה ניצחה 3-2 בדקה ה-90 את צרפת איזה מלכים!!! מקום ראשון בבית1!!!
ש שiש New member 29/3/05 #22 שבוע טוב לצעירה גם את אירלנד הם ניצחו, לא? (אמא'לה, מה אני עושה בשרשור כדורגל?!?!)
ש שiש New member 29/3/05 #25 ברור שלא!! יש גבול לכל תעלול. לא מסוגלת להתעניין בכדורגל, צר לי. זה פשוט משעמם אותי.
ש שiש New member 30/3/05 #42 מה פתאום! הפועל!!! מי נראה לך שהכניס אותי לכל העסק הזה? כל המשפחה שלי הפועל. כולל הדודים, הדודות, וכו'. בכלל - משחק במלחה זה כמו מפגש משפחתי אצלנו. כולם שם בקיצור, לא יודעת מה יש לך ממכבי, אבל אצלנו כולם שונאים אותם. האחים שלי אדומים סל, צהובים רגל
מה פתאום! הפועל!!! מי נראה לך שהכניס אותי לכל העסק הזה? כל המשפחה שלי הפועל. כולל הדודים, הדודות, וכו'. בכלל - משחק במלחה זה כמו מפגש משפחתי אצלנו. כולם שם בקיצור, לא יודעת מה יש לך ממכבי, אבל אצלנו כולם שונאים אותם. האחים שלי אדומים סל, צהובים רגל