שמח לשמוע כן ירבו כאלה משפחות בישראל.
W Wooooo its flair New member 30/3/05 #35 אני ממש לא אוהב כדוריד משחק טיפשי לדעתי שלא פלא שלא מקבל פרסום.
ש שiש New member 30/3/05 #36 דווקא אחלה משחק ודווקא כן מקבל יותר ויותר פרסום בזמן האחרון. ממש התחלתי לראות משחקים, זה מגניב... אבל עזבו אותכם, כדורסל זה *ה*משחק!
דווקא אחלה משחק ודווקא כן מקבל יותר ויותר פרסום בזמן האחרון. ממש התחלתי לראות משחקים, זה מגניב... אבל עזבו אותכם, כדורסל זה *ה*משחק!
W Wooooo its flair New member 30/3/05 #37 מה שאני עוד אוהב בספורט זה היאבקות. למרות שזה מבוים, אני אוהב לראות ועוקב אחרי זה!
א אדום סל צהiב רגל New member 30/3/05 #40 אל תצחקי עלי שוש... כל המשפחה שלי צוחקים עלי עד היום שבתור ילד היה לי מכתביות והיתי אוהב בובות עד איזה גיל 10 יכול להיות שזה בגלל שיש לי אחות גדולה! אל תצחק עלי
אל תצחקי עלי שוש... כל המשפחה שלי צוחקים עלי עד היום שבתור ילד היה לי מכתביות והיתי אוהב בובות עד איזה גיל 10 יכול להיות שזה בגלל שיש לי אחות גדולה! אל תצחק עלי
ש שiש New member 30/3/05 #41 לא צוחקת עליך אחיות גדולות זה מכה, אני יודעת, אני אחת כזאת כשהייתי קטנה הכרחתי את אחים שלי לשחק איתי גומי. כך שמצבך עוד טוב
לא צוחקת עליך אחיות גדולות זה מכה, אני יודעת, אני אחת כזאת כשהייתי קטנה הכרחתי את אחים שלי לשחק איתי גומי. כך שמצבך עוד טוב
E EL CHE VIVE New member 30/3/05 #45 מכתביות????????????????? מה אתה בנאדם???????? אתה בטוח בזהות המינית שלך????????? ואני חשבתי שאני נשי!
מכתביות????????????????? מה אתה בנאדם???????? אתה בטוח בזהות המינית שלך????????? ואני חשבתי שאני נשי!
א אדום סל צהiב רגל New member 30/3/05 #47 היי היתי ילד מה הבעיה וחוץ מזה זה היה בעיקר בגלל אחותי הגדולה! מה אתה רציני?
ש שiש New member 30/3/05 #48 איזה רשע כל בן אסף בסתר מכתביות. אתם מתים על הדברים האלה הריחניים והעדינים, תודו!
A AmiTutiT14 New member 30/3/05 #56 לא מבינה מה אנשים מוצאים במכתביות.. אני בכלל אוספת מפיות. יש לי מכל העולם כאלה של אספנים. זה הדבר הכי מגניב שאפשר לאסוף בעולם!
לא מבינה מה אנשים מוצאים במכתביות.. אני בכלל אוספת מפיות. יש לי מכל העולם כאלה של אספנים. זה הדבר הכי מגניב שאפשר לאסוף בעולם!
ש שiש New member 30/3/05 #57 האוסף היחיד שהיה לי אי פעם הוא של פרות משה רבנו. מישהו פה ראה בשנים האחרונות את בעל החיים הזה??? נראה לי שהכחדתי אותם...
האוסף היחיד שהיה לי אי פעם הוא של פרות משה רבנו. מישהו פה ראה בשנים האחרונות את בעל החיים הזה??? נראה לי שהכחדתי אותם...
A AmiTutiT14 New member 30/3/05 #64 חחח אהבתי../images/Emo45.gif הכי קרוב למפיות זה נירות מכתבים, אז אני שם