certified.woke
Well-known member
הפגנות השמאל, גם אם חורגות לעתים מ"גבול גזרה", אינן דומות לפרעות של ה- Hitlerjugend ונערי ה- .S.A...פלוגות ה-SA של השמאל השתוללו בשנים האחרונות ברחובותינו.
הפגנות השמאל, גם אם חורגות לעתים מ"גבול גזרה", אינן דומות לפרעות של ה- Hitlerjugend ונערי ה- .S.A...פלוגות ה-SA של השמאל השתוללו בשנים האחרונות ברחובותינו.
הפגנות השמאל, גם אם חורגות לעתים מ"גבול גזרה", אינן דומות לפרעות של ה- Hitlerjugend ונערי ה- .S.A...
שכחת את ה- Hitlerjugend.שני נרצחים, מאות פצועים, הצתות, חרמות על ג'ידים...
די מזכיר את פלוגות ה-SA.
שכחת את ה- Hitlerjugend.
כעת, משנאסרה הסתרת פנים, יש לקוות כי יתפסו יותר נערי .S.A.
אני מקווה גם לשנוי בהוראות פתיחה באש על מסתירי פנים, כך שיתייתר הצורך לדלוק אחריהם ולתפסם...
הבה נמתין ונראה.חבריך הנאצים הערבים והאנרכיסטים המסייעים להם, נוהגים להסתיר את פניהם.
אם ההוראה תופעל נגדם, אז מאות מהם יחוסלו מידי יום.
שכחת את ה- Hitlerjugend.
כעת, משנאסרה הסתרת פנים, יש לקוות כי יתפסו יותר נערי .S.A.
אני מקווה גם לשנוי בהוראות פתיחה באש על מסתירי פנים, כך שיתייתר הצורך לדלוק אחריהם ולתפסם...
אני תקווה כי ה- Hitlerjugend ונוער ה- .S.A יפגשו את בוראם בהקדם...בקשתך נענתה די מהר...
האויב מדווח שכוחותינו הי"ו דפקו כדורים בארבעה מחבלים באל-ח'דר שליד בית לחם
![]()
הימין הלא מתנצל של הצל
האויב מדווח שכוחותינו הי"ו דפקו כדורים בארבעה מחבלים באל-ח'דר שליד בית לחם.t.me
מדובר במחבלים שיידו אבנים ובקתבים על כוחותינו.
ע"פ הדיווחים מצבם של 2 מהחבלים השתפר פלאים והם מתו.
2 נוספים פצועים ממתינים לתפילותיכם לשיפור במצבם.
![]()
הימין הלא מתנצל של הצל
ע"פ הדיווחים מצבם של 2 מהחבלים השתפר פלאים והם מתו. 2 נוספים פצועים ממתינים לתפילותיכם לשיפור במצבם.t.me
תתפלל גם אתה שעוד שני כלבים נאצים יעברו לגיהינום.
אני תקווה כי ה- Hitlerjugend ונוער ה- .S.A יפגשו את בוראם בהקדם...
הכלב חשוד ככל הנראה (יש מספר אפשרויות והדברים לא פורסמו למיטב ידיעתי) בין השאר בביצוע עבירה בטחונית. מרגע שזה החשד, ראוי אכן להגדירו כעציר בטחוני על כל המשתמע מכך.ראיתי שהוחלט להגדירו "אסיר בטחוני".
זו טעות גסה!
ישראל פריי אינו אסיר בטחוני.
דבר ממה שעשה או כתב אינו מסכן את ישראל, או את בטחונה, אלא רק מרגיז את הבריות.
אני עצמי מתפלא על דבריו ולא מבין אותם, אולם אינני סבור שהוא מסכן את ישראל.
הגדרתו כאסיר בטחוני היא סימן להיסטריה.
הטיפול החריף בו הוא סימן לכך שהממשל מרוט עצבים והוא אולי הקדמה לאיסור מוחלט של בקורת על הממשל.
אישית, אעדיף שאדם יחשוף את המתרחש בין שתי אזניו ונדע מהן מחשבותיו, על פני השתקתו האלימה ואי-ידיעתן.
אם משפט כמו זה שכתב מערער את איתנות המדינה אזי המדינה אינה אלא כעלה נידף ברוח...
דבריו אמנם תמוהים, אולם מה בהם מסכן את המדינה?הכלב חשוד ככל הנראה (יש מספר אפשרויות והדברים לא פורסמו למיטב ידיעתי) בין השאר בביצוע עבירה בטחונית. מרגע שזה החשד, ראוי אכן להגדירו כעציר בטחוני על כל המשתמע מכך.
בהחלט אפשר גם, גם אם זה לא תואם אחד לאחד, לנצל את האפשרות להגדירו כך כדי לנקום בו על דבריו הנלוזים. כל מפקד בית מעצר שצופה בדבריו ולאחריהם בעיניה הדומעות של חללינו, סביר להניח שדי לו בכך כדי לרצות לבצע את הנקמה הזאת בשמה ובשם עם ישראל כולו (טוב, כמעט כולו). אז גם אם אפשר היה אולי לקבוע אחרת בדיוק באותה קלות, סביר להניח שרוב הציבור מרגיש מצוין עם ההחלטה שהתקבלה.
היכן כתבתי משהו על סיכון בטחון המדינה?דבריו אמנם תמוהים, אולם מה בהם מסכן את המדינה?
בדיוק כפי שכתבתי למעלה, לא יודע. החשדות לא פורסמו ויש יותר מאפשרות אחת. אחת מהן (לפחות) אכן מוגדרת כעבירה בטחונית, מה לעשות.קיים חשד שעבר עבירה בטחונית?
פתח ספר חוקים ותלמד.מהי העבירה ומה העונש בגינה?
לא יודע מה זה אומר.עבר עבירה? - ישתה בעציצו!
אז תעשה לו נו-נו-נו.מפקד בית מעצר אינו רשאי לנקום באיש.
ואללה? באמת? יוווו, אתה רציני? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!!סיווגה של עבירה נקבע על ידי פרקליטות ופסק הדין וגזר הדין בגינה - על ידי בית משפט.
אשריך שגדרת תפקידי רשויות.אין זה מתפקידה של מערכת המשפט להעניק הרגשה מצוינת ל- Mob, פחות מכל זה מתפקידו של שב"ס.
אוקיי. אז לדעתך אנחנו חולים. מאחר ודעתי עליך קצת פחות גבוהה מזה, אוכל רק לומר שתיאורים כאלה כשהם יוצאים מפיך עודם נחשבים כתעודת כבוד לנושאיהן.חבר'ה, אתם חולים...טרוף תקפכם עד התבלעה דעתכם...במיוחד מקסים הוא לשמוע דעת Jurist בענין...
נדמה לך ששמעת (כמו תמיד?) כי מיחסים לו עבירה בטחונית.היכן כתבתי משהו על סיכון בטחון המדינה?
לא יודע, מה לעשות? - יש מה לא לעשות!בדיוק כפי שכתבתי למעלה, לא יודע. החשדות לא פורסמו ויש יותר מאפשרות אחת. אחת מהן (לפחות) אכן מוגדרת כעבירה בטחונית, מה לעשות.
מה ללמוד? האישום מעורפל, ובינתיים האינקוויזיציה שטופת-זיעה, מחפשת בקדחתנות סעיף אישום מתאים שניתן "להדביקו" לאיש.פתח ספר חוקים ותלמד.
ישתה בעציצו פרושו "ישתה מכלי שאין שותים ממנו", עביט ("לשון נקיה" של התלמוד, כתובות לט א משנה).לא יודע מה זה אומר.
עדיין, "לוחם כליאה" אינו רשאי להתנקם במי שאינו נושא חן בעיניו.אז תעשה לו נו-נו-נו.
אתה חפשי להלעיג על עצמך ועושה זאת טוב ממני.ואללה? באמת? יוווו, אתה רציני? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!!
אתה חפשי להלעיג על עצמך ועושה זאת טוב ממני.אשריך שגדרת תפקידי רשויות.
כן, אתם חולים ומתכחשים לכךאוקיי. אז לדעתך אנחנו חולים.
אין ברירה, אם כי אין זה נעים להתכבד בקלונכם...מאחר ודעתי עליך קצת פחות גבוהה מזה, אוכל רק לומר שתיאורים כאלה כשהם יוצאים מפיך עודם נחשבים כתעודת כבוד לנושאיהן.
לא. זאת פרשנות שלך. אין קשר מחייב בין הדברים.נדמה לך ששמעת (כמו תמיד?) כי מיחסים לו עבירה בטחונית.
עבירה בטחונית מסכנת לכאורה בטחון.
אכתוב מה שמתחשק לי ו/או נראה לי רלוונטי או חשוב יקירי. עשה אתה כנ"ל ובא לציון גואל.לא יודע, מה לעשות? - יש מה לא לעשות!
אל תתפלמס!
אל "תשתף" שמועות!
שאלת שאלות מתחום דיני העונשין. התשובה מה לעשות, בספר החוקים.מה ללמוד? האישום מעורפל, ובינתיים האינקוויזיציה שטופת-זיעה, מחפשת בקדחתנות סעיף אישום מתאים שניתן "להדביקו" לאיש.
שיהיה, whatever...לא. זאת פרשנות שלך. אין קשר מחייב בין הדברים.
נו, ברור...תבן אתה מכניס לְעָפריים (מנחות פה א)...אכתוב מה שמתחשק לי ו/או נראה לי רלוונטי או חשוב יקירי. עשה אתה כנ"ל ובא לציון גואל.
הכתוב שם נתון לפרשנות.שאלת שאלות מתחום דיני העונשין. התשובה מה לעשות, בספר החוקים.
אל תוותר על שנ"צ...סורי, אבל עייפת מרוב שעמום. אם וכאשר יהיה לך משהו ענייני להתדיין עליו, בשמחה. סתם לכתוב באריכות כי זה מגניב? שחק עם עצמך.
שכחתי לציין, המאמר - ממדור דעות, מדובר בדעה.מה אתה מביא לנו כתבות מהארץ?
אתה חושב שיהודי מתייחס לזבל הזה בכלל.
שכחתי לציין, המאמר - ממדור דעות, מדובר בדעה.
אל תקרא, המלה אינה קיימת במילונך, אינך יודע מהי ולא היית מזהה אותה גם לו נחבטת בה במצחך ברחוב...
הפוך!לשמאלנים הרי אין דעה, אז איך הם יכולים לכתוב מאמר דעה?
מדמיינים שהם כותבים דעה?
הפוך!
ימניים אינם יודעים לחשוב עצמאית וזקוקים לדף מסרים יומי מן המרתף של פאליק...
הפוך!השמאלנים, אנשי הסיסמאות והקלישאות הנשמעים כמו בובות מדברות בייצור המוני...
השמאלנים הם כמו הבובות בתיאטרון בובות, כולם מדברים באותם סיסמאות באותו הזמן,
על פי פעולת אצבעותיו של המפעיל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.