"ישראל לאן?"

kbbbooks

New member
"ישראל לאן?"

קישור לתשובות של אנשים ברחוב, לשאלה: "ישראל לאן?" http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1044611

לייטמן לאן? מאמר.

כמה דברים מהקורסים בנקודה שבלב ומספריו של לייטמן: 1. אין כזה דבר חלומות - הכל פיזיולוגי - חלומות נבואיים? לא קשור לבורא. חלום הוא תופעה פיזיולוגית לחלוטין, כאשר המודע והתת-מודע, חוויות העבר וציפיות העתיד משתלבים יחד, ונוצרת תמונה מסוימת. אסור ולא נכון לקשור את התופעה הזו לבורא, כאילו הוא שולח לנו את החלומות על מנת לרמוז משהו ולכוון אותנו. אני חוזר שוב, היות שזהו תהליך פיזיולוגי טבעי לחלוטין, בואו נתייחס כך בינתיים לחלומות שלנו. מתוך הספר "אלף שאלה על קבלה" של הרב הד"ר מיכאל לייטמן. מעניין! אז יונה הנביא לא היה נביא? כל החלומות הנבואיים שחלמו בתנ"ך היו בעצם זבל! הם קיבלו את הנבואות באימייל? 2. אין אלוהים - אלוהים זה חוק הטבע כל "המקובלים" אומרים את זה 3. משנת 1991 הוקם בני ברוך - 15 שנה של לימוד האם יצא משם מקובל? (כולל את לייטמן) לא, אבל להגיד לכם שלהגיע לעולם הרוחני חייבים ללמוד עם רב מקובל אמיתי זה כן יגידו תלמדו עוד 15 שנה ונראה אם תגיעו לאנשהוא. 4. בקורס הראשון יטרחו התלמידים החביבים של לייטמן לייאש לכם את הצורה מהחיים - בהתחלה אנשים נהנים מאוכל מין מושכלות וכבוד ואז מרוחניות - כולם אגואיסטיים גם אם הם מכחישים את זה כולל ההורים שלכם - תסמכו רק על הבורא תדברו רק איתו. 5. אל תדברו עם אנשים כי רגשות אי אפשר לברור, כל אחד מרגיש אחרת, תכתבו את הרגשות שלכם על נייר. (?!) 6. אל תלכו לבית כנסת כי בתת מודע המחשבות שלכם מתערבבות עם מחשבות של אנשים אחרים עד שאתם לא שמים לב שהמחשבות שלכם בכלל שייכות לאנשים אחרים (מטריקס anyone?) 7. יהודים הם רק אלה שבחרו ללמוד קבלה והתפתחה אצלם מה שנקרא "הנקודה שבלב" השאר אם תהיתם? אין להם נשמה. והם לא נקראים יהודים, כן כל זה תשמחו לשמוע בקורס היסודות ורק ב300 שקל יזבלו לכם את המוח. 8. אבל רגע זה לא מספיק יש את כל ההרצאות המדהימות של הרב באתר חייבים לשמוע את הרב! הרב ישמח לפוצץ לכם את המוח בבולשיט שהוא שמח גם לכתוב בכל הספרים שלו שאותם אתם כמובן יכולים להוריד חינם - כי אין כמו שטיפת מוח בחינם! 9. מסתבר לפי הספר החדש כי אין כזה דבר שטן או רוחות זה הכל שטויות מסתבר כי העולם הרוחני הוא בכלל עולם של רצונות ללא גוף! מעניין! יצר הרע? מה פתאום! השואה קרתה בכלל כי היינו צריכים להגיע פיזית לארץ ישראל אין ליצר הרע ולשטן שום קשר לזה! 10. מתברר כי חולי נפש גם אינם קשורים ליצר הרע, זה בגלל שיש רשימות לאנשים האלה ולא היה להם כוח פיזי להביא אותם על מימושם אז הם השתגעו - איזה קטע! רשימות = גנים רוחניים שצריכים להתבצע - כמו יעוד - אם ניקח לדוגמא שאף אחד לא יודע מה הוא הייעוד שלו והרשימות האלו נסתרות מאיתנו כולנו היינו אמורים להיות כבר משוגעים. 11. מצוות זה לא הכרחי כי זאת סתם פעולה פיזית בלי הכוונה למען הבורא זה סתם כלום, על זה עוד אפשר להתווכח אבל לא לשלול כל דבר על הסף. 12. אין כזה דבר שטן - השטן הוא הרצון לקבל למעני ולא למען הבורא 13.הדבר הכי גדול והכי כואב ואכזרי שיספרו לכם בקורב הוא שלדרך הרוחנית נכנסים רק ע"י הרוע, השטן, הרצון לקבל שלכם וש"תגלו" שכולם אגואיסטיים וכך יחשפו אתכם כמה שיותר לשמחה שלאחר הבנת האמת - אין לכם על מי לסמוך, כולם חושבים על עצמם, גם אתם, גם ההורים שלכם - אל תדברו על רגשות כי אנשים הם אגואיסטיים שחושבים רק על עצמם ולא יוכלו לעזור לכם - עדיף שתפנו לבורא 14. אין כזה דבר סיטרא אחרא (יצר הרע) למעשה כתוב בספר בשם "שמעתי" שיצא ע"י בני ברוך שאם אדם חושב שאם יש משהו אחר בעולם חוץ מהבורא הוא כופר. 15.בספר "הכנה והתקפה" שיצא לאחרונה תשמחו לשמוע כי כל פעולה קטנה יש ישירות לחבר כדי ליצור קשר עם הקבוצה שתוביל אתכם לקשר עם הבורא כמובן - למשל דוגמא שניתנה בספר "אני עכשיו מעשן סיגריה כי ע"י הפעולה הזאת אני מתחבר לקבוצה ולבורא" אני קודם כל דואג שלחבר שלצידי יש את כל הדברים שנחוצים לו ורק אז חושב על עצמי, למה? כי רק ככה נהיה מאוחדים נחשו שוב, יפה - ככה נתחבר לבורא 16. כל בעיה שיש לכם בחיים - אם מזמנים אתכם לבית משפט, אם אתם בצרה כלשהיא, אם פתאום יש צרות במשפחה - הכל בא מהבורא - יהיה זה שקר לייחס את זה לבעיות שבאות מהאנשים עצמם, למעשה אחרי שנתייחס לכל דבר מהבורא אנשים יראו לנו כ"בובות" מתוך עוד ספר חוכמה של לייטמן 17. קריאה בספרי המקובלים תביא עליכם אור "עקיף" שיתקן אתכם מהאגו הנוראי בו אתם שוהים ויתקנו אתכם - אבל צריך ללמוד בקבוצה ולא לבד קודם כל מה זה לעזאזל אור עקיף? זה לא משנה אבל אם תבקשו לעזור למרכז לפרש הרצאות של הרב למחשב, או לעזור להפיץ את הזבל והשקרים שלו ולכתוב אותם מתוך קובץ שמיעה לתוך המחשב תקבלו עליכם אור מקיף גדול יותר שיתקן אתכם מהאגו הנוראי שלכם וכך תגיעו מהר לרוחניות. 18. במהלך הקורסים - אולי הכנה לספר הזוהר ילמדו אתכם דבר מסוכן שעלול בהחלט לערער והוא אסור - ילמדו אתכם מה המשמעות של האותיות י-ה-ו-ה זהו השם המפורש, עם "פירוש" של בעלם הסולם או של לייטמן אין לדעת - יגידו לכם שכל אות מסמלת אור - אור חוכמה ואור חסדים לייטמן טוען כי הדרך לרוחניות עוברת דרך - הרגשת האגו, יצירת "מסך" - לא לקבל למען העצמי ולדחות את האור עד לפעם הבאה הדבר מסתבר גורם ל"הכרת האגו" כמה אני לוקח לעצמי למען לתת לאחר - ולהשפיע נחת לבורא זוהי שטיפת המוח הכי נוראית שתמצאו בספרו " קבלה למתחיל" של בני ברוך ישבתי שעות עם הספר הזה בנסיון להבין - ואז הבנתי, התערערתי והבנתי שאין בזה שום הגיון ושמי שמתעסק עם אותיות השם המפורש מכניס את עצמו תכלס למשהו שהוא לא מבין בו ממש כמו לייטמן קבלה היא לא מדע - היא לא משהו גימטרי שהנה בום ואתה בפנים קבלה היא משהו שניתן לנו כמתנה מדורות של מקובלים, זה כוח רוחני עצום של א-ה-ב-ה לא אגו לא שנאה, ואם יש אדם שמנצל את הבריות לטובתו - הרי זה בהחלט לייטמן . 19. עניין המעשר הוא בהחלט עניין מעניין בבני ברוך - יגידו לכם שלא מחוייבים התלמידים לשלם מעשר - הם רוצים האם הם רוצים כי אמרו להם שכך הם לא יהיו אגואיסטים? 20. לייטמן הוא לא רב, הוא בהחלט לא מקובל וזה ידוע - 15 שנה בני ברוך קיימים - השמעתם על מקובל שיצא משם? מוזר שבאתר שלמטה כתבה אישתו של חבר בני ברוך ש"יום לפני של חבר בני ברוך להגעתו לרוחניות ולנירוונה הוא עזב" וואלה עוד יום אחד והוא היה מגיע לרוחניות? מוזר שהוא עזב! אולי כי לייטמן לא מסוגל להביא אותו לרוחניות? כמו שהוא מעולם לא הביא את עצמו ואת תלמדיו לרוחניות ולעולם הרוחני במשך 15 שנות לימוד. קישורים לעוד נפגעי השקרן ה"מקובל" לייטמן : http://www.katot.org/Letters/PersonalStory.asp http://www.kabalev.co.il/forum/viewtopic.php?t=904 מאמר באנגלית: http://www.katot.org/Letters/BeneiBaruchReport.asp

yael11333

New member
שאלה

אני מבינה מה המסר שלך ושלא באת להסביר את בני ברוך - רק שיש לי שאלת הבהרה לאור מה שכתבת. - (אני לא מכירה אותם ואת הלימודים של בני ברוך וזו שאלה בלי קשר לעמדה כלפי בני ברוך) . מעניין אותי משהו במה שכתבת על הלימוד שם- כתבת ש'אין אלוהים' והאלוהות היא 'חוק הטבע' . וגם כתבת שהכל ממוקד בחיבור לבורא. אז השאלה שלי היא מה בין אלוהים לבורא? מה השמות האלו.

למעלה