ישראל - ויטנם ?

• פותח הנושא stm1
  • פורסם בתאריך

stm1

New member
ישראל - ויטנם ?

כמו הכל, גם השקרים שמוכרים לנו במדינה הזאת הם אולטמטביים ! קודם מכרו לנו במשך 25 שנה שאין דבר כזה עם פלסטנאי (זוכרים את גולדה - ``מי אלה העם הפלסטנאי ? אין עם כזה``) אחר כך כשהתעוררנו וגילינו פתאום שיש אנשים כאלה שקוראים לעצמם פלסטינאים, ניסו למכור לנו שלום אינסטנט, זאת אומרת מספיק שנגיד שאנחנו רוצים שלום והופה מיד הכל יהיה פה נהדר. אז יש לי חידוש ענק בשביל כל התל אביבים, רמת אביבים, ורמת שרונים למניהם. להרצליה פיתוח קוראים ``סידני עלי`` ואין הוד היא בכלל ``עין ח`וד`` וברעם זה ``בירעם`` ולגור ברמלה או בחיפה או בכרמיאל, זה לא פחות כיבוש מלגור בחברון או בתפוח. וכן גם התושבים היהודים בגליל הם מיעוט יהודי בתוך רוב ערבי. אז תארזו את כל הטיעונים חסרי הבסיס שאתם משתמשים בהם בנוגע למה שאתם קוראים שטחים כבושים ותהגרו מפה מהר, כי עם שלא מוכן להלחם בעד ארצו אין לו זכות קיום. ורק להזכיר לכולם שתי עובדות קטנות וחסרות חשיבות:- ויטנם רק טיפ טיפה יותר רחוקה מארה``ב מאשר שכם מתל אביב והעם הויטנמי מעולם לא טען שוושינגטון שייכת לו.

דווקא דומה מאוד לאלג`יר......

וגם שם הימין לא רצה לשמוע - לבסוף הצרפתים ברחו משם כאשר הם סוחבים על גבם כמיליון מתנחלים! כך או כך, העמדה שלך אופיינית לימין הסהרורי שאומר: או הכל או כלום!

כדאי לך ללמוד את הלקח!

צרפת נטשה את אלג`יריה על מיליון מתנחליה הצרפתים אף שהצליחה לרסק את מנגנון הטרור של התנועה הלאומית האלג`ירית. לא נוכל לשמור על מצודות המתנחלים הפזורות בגדה גם אם נצליח לחסל את מנהיגי התנזים ונכדיהם.

שרוף

New member
אין הדבר דומה כלל וכלל

למצב פה. חברון היא עיר יהודית עוד מזמן התנ`ך זאת עובדה להבדיל אלף אלפי הבדלות מאלג`ריה ששם כבשו הצרפתים שטח לא להם. גם אני ריאלי ומבין שההתנחלויות מסבכות את המצב אבל הפתרון לכך הוא לא הפתרון בדרך שלך ושל השמאל המטורף. אתם יוצאים מנקודת הנחה שגוייה שאם נוותר שם הם יוותרו לנו פה. זאת טעות גסה וחשיבה שמקורה בפחדנות נהנתנות התנשאות והרבה טמטום. רק לפני מספר חדשים הייתה חזרה גנרלית לרעיון הויתורים וראה מה קרה. ברק ויתר בעצם על הכל על מה לא? ועראפת רצה את זכות השיבה קרי בעצם חיסול ישראל. הגיע הזמן להכניס את השמאל ואת רעיונות השלום שלו למקפיא ולשחרר אותנו תושבי ישראל מהטמטום הזה. הפתרון הוא לא עם יאסר עראפת אלא עם עבדאללה מלך ירדן על השטחים שנכבשו ב67.

stm1

New member
ימין סהרורי ??? או אולי שמאל בהזיה

אולי לא קראת עד הסוף אז בשבילך אני חוזר על שתי השורות האחרונות בשינוי קל האלגיראים מעולם לא טענו לבעלות על פריז ולא חלמו לזרוק את הצרפתים לים. וגם המרחק אלגיר לצרפת הוא לא כמו משכם לתל אביב. אני לא מאמין שאני צריך לענות לטיעון אוילי כל כך, להזכיר לך מי שאומר או הכל או כלום אלה הערבים לא אנחנו תתעורר !!!!!!!!!!!

שרוף

New member
stm1 כשאבא שלי ז``ל ברח

מהשואה ועלה לארץ עם הוריו בתעודת הכניסה שלו (סרטיפיקט) היה כתוב פלשתינה א`י. משמע שבעצם עד 48 היה עם פלשתיני והיתה מדינה פלשתינית מהים ועד הנהר.כשגולדה אמרה אין עם פלשתיני היא בעצם התכוונה לכך שב48 אומות העולם החליטו על הקמת מדינת ישראל ובכך נסתם הגולל על פלשתינה. דווקא גולדה לא שיקרה אלא הפוליטיקאים שקמו אחריה והסכימו עם העיקרון שיש ארץ שקוראים לה פלשתין והיא כביכול השטחים שנכבשו ב67 מירדן. המלך חוסיין מיהר להתנער מהשטחים שישראל כבשה מבחינת שמח לזרוק את חבית הנפץ הזאת לידיים שלנו והמנהיגים שלנו במקום להחזיר את השטחים האלה לירדן מיד אחרי המלחמה נהיו פטרונים של עם שלא רוצה בנו ושכל רצונו זה להחזיר לעצמו את מדינת פלשתין שלו היא ישראל. לכן הפתרון צריך להיות פתרון בין ירדן לישראל. אם לא נחזיר את הגלגל לאחור ונודיע לעולם שאנו מתנערים מהסכמי אוסלו שבבסיסם הם הסכמים לחיסול ישראל כריבונות ונחזור לדבר עם הירדנים על החזרת שטחים אלה שנכבשו ב67 לא יהייה פה שקט לדורות.

למעלה