ישראל ה"נאורה"

TaL53

New member
ישראל ה"נאורה"

העובדות הם כאלו מדינת ישראל הביאה מיליון רוסים שלפי הסטטיקה חצי מהם הסבתא של הסבתא שלהם הם הם בהכרתם ובנשמתם נוצרים גמורים והם מתאחדים עם האשכנזים ממהיהודים המשיחיים מאמני ישו ימח שמו וזכרו והם באמצעים דמוקרטיים קובעים איך תהייה מדינת ישראל אלו ערכים יהיו לה האם גבר יוכל להתחתן עם עזה האם הערכים היהודים יהיו בישראל האם הפלשמורה יקבלו מאות אלפי דולרים כשיהודים אמיתיים לא יקבלו שקל מהמדינה זאת מצאתי בפורום תרבות תימן.

כמה פטריוטיזם יהודי אתה מפגין

יש רוסים נוצרים בארץ והמוני יהודים רוסים ולא רוסים שזורקים על ערכי היהדות --- גדול במיוחד, ואני לצורך הענין נימנה עם הקהל הזה. אני לא אוהב את היהדות כי היא הופכת בני אדם ליהודים אני לא אוהב את האסלם בגלל אותה הסיבה בדיוק ובכדי לברר עם עצמי מה אני כן אוהב, כתבתי עם עוד שני חברים את המחקר המאוד חשוב הזה לכולם, אותו ניתן לראות בכתובת האנטרנט המוציה בהודאת החתימה שלי למטה.

SpyKid

New member
אהבתי את הכינוי,

כך אני נוטה להגדיר את עצמי אם שואלים ללאום שלי.

SpyKid

New member
ידוע לי היטב שלא כולם כמוני,

סה"כ ציינתי את שמחתי (או משהו) למראה הכינוי שלו.

SpyKid

New member
אני לא מבינה מה הבעיה,

ראשית, לא אני בחרתי לעלות לפה, אלא ההורים שלי (אם כי אני לא מצטערת בכלל על כך שהם החליטו את זה). אבל בכל אופן - גם אם אדם מגדיר את עצמו כאזרח העולם, הוא צריך לגור איפשהו, נכון?

TaL53

New member
השאלה הייתה

מופנת לתושב כדור הארץ, לא עלייך.

SpyKid

New member
אופס, אני טמבלית ../images/Emo13.gif

(לא האמנתי שאי פעם גם אני אשגה בתורת השרשור).

לא מסיבות אידיאולוגיות

אם לדייק בגיל ההוא עוד לא היו לי בכלל אידיאולוגיות אבל היום אני אזרח המדינה ומנוטרל כל אידיאולוגיות כדאי לך באמת לעיין באתר שהכוונתי אליו קודם כך תוכל להבין שהטענות האלה שלי נובעות בכלל לא מתוך בורות או חוסר רגישות. (נקודה חשובה: אני בעל דעות אנטי ציוניות רק במישור הפילוסופי, במישור הפרקטי של היום יום, בתנאי האי ודאות, אני בדיוק ההיפך, וזה מאחר ואני לא אוהב את השיטה ואת מנהיגיה, אבל בהחלט אוהב את הישראלים עצמם על כל סוגיהם)

TaL53

New member
לא אמרתי שאתה מדבר

מתוך בורות, מעניין אותי רק מה הזיקה שלך למדינה ואם אין לך זיקה ליהדות, כמו שציינת, למה אתה בוחר להמשיך לחיות בישראל?

ישראל היא הרע במיעוטו בהתחשב

בכלל הפרמטרים. עם זאת בדיוק כמו רבים מחבריך ואולי אפילו כמוך, אם מציעים לי עכשיו עבודה ותנאים טובים במדינה כמו קנדה, ניו זילנד, ואפילו ארה"ב, מחר בבוקר אני שם.

אחרי מחקר מעמיק ביותר בנפש האדם

המסכנה החד משמעית לגביך לפחות היא: שאתה והחיים שלך לא מעניינים פה אף אחד אתה מענין רק בכדי לשלוח אותך למלחמה במקרה הצורך, וזהו!

TaL53

New member
אתה לא צריך הזמנה

כדי להגר. אם אתה לא מזדהה עם המדינה ועם ערכיה אין שום סיבה שתחיה בה. אותו דבר לגבי מיס אבישג שהיא אנטי ציונית. אם לא ציונות לא הייתה מדינה ומי שמתנגד לציונות לא ראוי לחיות בישראל, ובטח שלא להטיף לאחרים איך להתנהג.

קודם כל אין שום ערכים, יש אי בהירות

בכל מקום שתדחוף את האף אליו. שנית נאי פה בגלל התנאים הסוציאליים להם אני זכאי בגלל שאני משלם מיסים. הציונות נולדה בכדי לעזור ליהודיים מסויימים בזמן מסויים תחת תנאים מסויימים אף אחד מהתנאי האלה לא מתקיים היום. זמנה של הציונות קצוב, וביום לאחר מכן אתה תהייה מאוד נבוך

מה ז"א

"ומי שמתנגד לציונות לא ראוי לחיות בישראל"? צריך להיות "ראוי" למשהו כדי לחיות במדינת ישראל? מה זה אין זכות בכלל? אתה מבין את פשר דבריך?

TaL53

New member
צריך לקבל

את ערכי המדינה בה אתה חי. למשל, נטורי קרתא, לדעתי, לא ראויים לחיות במדינה בגלל שהם שוללים את קיומה.

מה זה ערכי המדינה?

איזה ערכים יש למדינה? ואם אני מקבל את ערכיה הדמוקרטים ומכבד אך לא מקבל את ערכיה היהודים, יש להגלות אותי לסיביר?

TaL53

New member
ערכי המדינה

הם הערכים עליהם הוקמה המדינה. בין השאר דמוקרטיה, הכרה בקיום המדינה וכיבוד החוקים. ציונות היא חלק אינטגרלי מהגדרת קיומה של מדינת ישראל. למרות שישראל מוכרת כמדינת הלאום היהודי יש במדינה חופש דת לכן הגיוני שאף חאד לא יצא נגד מישהו שלא מאמין ב"ערכי היהדות". אבל את אלה שקוראים להשמדת המדינה או טסים לעזור לאחמיניג'אד צריך להעביר לאירן.

למעלה