מסתובב לא מעט בפורט הרקורט,
יש לנו שני פרויקטים בסביבה. למען האמת בחוגים שאני מסתובב בהם, אף אחד לא שינה ממנהגיו בשל החטיפה. אם רוצים לחטוף אותך - יחטפו ממילא. שני עובדים של חברת בניה גרמנית נחטפו עם ליווי חיילים / רכבים משוריינים (אולי, לא ראיתי). מדובר על עסק כלכלי טהור. לא פוגעים בסחורה, למעט כמה סתירות - שזה לא נעים כשלעצמו. אבל כדאי אולי לזכור כי היו ימים בארץ, שלא ידענו אם נחזור הביתה או לא (ע"ע מתפוצצים). אם צריך לדאוג, אז אני דואג הרבה יותר מהנסיעות בכבישים הנוראיים שכאן. רק מי שחווה זאת יכול להבין. כולם נוסעים עם גרוטאת בכל כוון אפשרי. כן ברקסים, לא ברקסים - לא חשוב.את הרכבים לאחר התאונות לא מפנים, במיוחד עם הנהג הוא הבעלים שמת במקום. יש משאית אחת באיזור קלאבר, היא כל כך מחוצה, ששלד הנהג עדיין בתוך הקבינה. אף אחד לא בא לו לנסר את המשאית ולהוציא משם את הגופה. זה מטריד, לפחות אותי, לא החטיפות. עכשיו, אם נפצעת בתאונה, חלילה מלקבל טיפול רפואי מקומי. כדאי שתמצא רופא לבן, אחרת הסיכויים שלך למות גדלים לא לינארית אלה אקספוננציאלית.אפילו המקומיים לא רצים לבית חולים. דוגמא שלא קשורה לחטיפות: מזכירה אצלנו סבלה מכאבים. הרופא החליט כי יש לה דלקת תוספתן וצריך לנתח. זה עולה הרבה כסף, בנוסף לזה היא פחדה מבית החולים. לבסוף היא הלכה לכפר לקבל "רפואה מקומית". הג'וג'ו דוקטור אמר לה כי ייתן לה "תרופה" והיא תשתי את הדלקת החוצה (יעני כמו אבנים בכליות....) אחרי שהקמנו מהומות אצל משפחתה, היא הסכימה ללכת לאולטראסאונד. שם מצאו לה דלקת ברחם.... טופלה באנטיביוטיקה וזה עבר לה. אז זו אפריקה רבותי. אבל חוצמיזה, אני שמח מאוד בשביל אהוד אבני ששוחרר. אבל לידיעתנו / ידיעתכם רב הנסתר על הנגלה בכל הפרשה הזאת.