ישראלים ותיירים

מותר לי

New member
אני אני!! ../images/Emo95.gif

כשתראה אותי תבין מה אתה קשור

אממ..

כי את נראית כמו ילדה קטנה? כי כבר חשבתי שיצאנו פעם וכאלה. מקורות מודיעינים מסרו שלא. בכול מקרה, אל חשש, לינק מעדיף אותן בשלות.

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כבר יודעת לדקלם בעל פה: "אמא אמרה לא לפתוח את הדלת לזרים ולא לקחת מהם סוכריות"

../images/Emo6.gif כיף כיף

שמעתי שאת במשמרת אבל לא היה לי זמן לעלות למעלה להגיד שלום. בכל מקרה ילדים כאלו אני משתיקה בזה שאני נותנת להם לבחור מדבקה אחת מכל הצבעים ואני רושמת עליה את השם שלהם, אחכ אני אומרת להם שעכשיו אפשר לשלוח אותם ללונה פארק של המזוודות יחד עם המזוודות, בשלב הזה הם שותקים. בנוגע לחצופים, כאלו תמיד יהיו, אין מה להתרגש, פשוט מחזירים להם את הדרכון ומודיעים להם שיגשו אליהם ברגע שהם יסיימו לדבר. ולכל אלו שחושבים שבגלל שהם טסים פעם בחמש שנים לאנטליה זה הופך אותם למומחים לביטחון תעופתי :" אדוני, כיוון שאתה טס כל כך הרבה אני בטוחה שאתה מבין את החשיבות שאני אשאל את השאלות, לכן אין צורך להגיד את התשובות כבר עכשיו" זה בדרך כלל עושה את העבודה. ואל תדאגי, הטיסות לאיה נאפה ושות' נגמרות עוד שבועיים... ולסיכום: נערה נכנסת לתור ואחד מהאנשים שואל אותה אם היא טסה ללרנקה, תשובתה כמובן "לא, אני טסה לקפריסין" ועכשיו אני הולכת לאכול סושי.

זו הייתה ילדה גדולה מדי

עם ילדים קטנים ממש זה יותר פשוט, היא הייתה מספיק גדולה ומספיק בוגרת בשביל לא להתרגש, היא אפילו ביקשה שאני לא אדביק מדבקה על התיק שלה. לגבי החוצפנים למדתי כבר איך להתמודד איתם, זו לא בעיה אבל זה עדיין משהו מיוחד לקלוט כל פעם את ההברקות של הישראלים. ואת - את לא בסדר, אני כבר אטפל בך.

../images/Emo10.gif

אני לא אשמה! אני תקועה בטרמינל אחד, לבד בחושך... אין מי שיארח לי חברה (רק האנשים של הקורס המנקים ואתמול היו 500 עולים חדשים)

התערוכה כבר הסתיימה?

אם כן חבל, היא סיפקה כל מיני אנקדוטות משעשעות ("את מנציגות צה"ל? אז למה את נכנסת לחדר שכתוב לידו נציגות צה"ל?) שלא לדבר על המיצגים ההזויים.

בשמיני לאוגוסט היא הסתיימה

לא יצא לי לראות אותה דווקא למרות שהקטלוגים נשארו פזורים בכל מקום

שונאת חצופים..

גם אצלינו אני שונאת כאלה שבאמצע השיחה איתי מצלצל להם הפלאפון ובכיף הם עונים ולפעמים ממש מדברים עם ההוא שהתקשר.. כאילו, אני מחכה אכפת לכם?!
בקיצור מבינה אותך!

ועוד קטע מעצבן ששכחתי

גברת אחת התעצבנה כשביקשתי ממנה להוריד את משקפי השמש ושאלה בעצבים למה היא צריכה לעשות את זה (מה לעשות שבדרכון היא מצולמת בלי משקפי שמש וצריך לזהות שזו היא). דווקא זה דבר שאנשים בדרך כלל מאוד בסדר איתו, מורידים משקפיים, לפעמים נשים אוספות את השיער או מפזרות כדי להיראות כמו בתמונה ולעיתים קרובות צוחקים על איך שהתמונה יצאה, ופתאום באה מישהי שמפריע לה מאוד שמבקשים ממנה להסיר את משקפי השמש לכמה שניות. אם היא לא הייתה נראית זהה לתמונה זה היה נראה חשוד.

מותר לי

New member
../images/Emo9.gif

1. אצלינו הם דווקא לא עונים לטלפון, ולא משנה כמה יצלצל
בפעמים נדירות שהצילצול משגע אותי אני מבקשת מהם לענות
2. דיר באלק אם לא יסירו לרגע את הרעלה
3. יש תיירים שמורידים את הכובע ודופקים את הפוזה של הצילום (נו, באמת! בתמונה הראש נוטה ימינה, ואתה עכשיו מטה אותו שמאלה, חזור לארץ ממנה באת והטה את ראשך כהלכה!
) 4. לגלות לכם סוד כמוס? הערבים ממש לא דומים אחד לשני
(זה מגיע למצב שאני יכולה לאתר בנאדם זקן עם כאפיה מבין מאות אנשים ע"פ התמונה בדרכון שלו!)

haych

New member
אוי, טלפונים...

נראה כאילו הם עדיין לא הפנימו שאם לא עונים להם-כנראה שהבן אדם לא שומע/לא יכול לענות! זה כ"כ מעצבן שיש תיק לפתיחה שמתעכב כי הנוסע מתושאל או בבדיקה גופנית, ואנחנו יושבים ליד התיק שמצלצל ומצלצל ומצלצל.... והכי הכי גרוע-שהצלצולים שלהם הם של שירי דיכאון בערבית!

מותר לי

New member
מצד שני...

קרה לנו לא פעם שנוסע שכח את הפלאפון ליד המגנומטר, ובאחד המקרים הקיצוניים הוא נזכר כשכבר היה על האוטובוס (וכידוע אצלינו בין המגנו לאוטובוס מפרידות כמה שעות טובות...) ואם הטלפון לא היה מצלצל בלי הפסקה או היה מכובה לא היינו יכולים לעולם לדעת למי הוא שייך! ואגב- לא כל שיר בערבית הוא דיכאון
<אומרת גלי שסורקת אוטובוסים בריקוד
>

למעלה