ישראלים באנגליה?אין?

PITBULL

New member
כעת אני מתלהב בוקסר לבן הרי

עוד מעט אולי יצא תקן חדש והם יהיו מוכרים האם את מתכוונת להביאם ארצה או שאת נשארת בסקוטלנד ?

PITBULL

New member
blixgirl

היי ביקרתי באתר וגילתי שייש שם גם בוקסר שהגיע מאיטליה מCOLLE D´INFINITO שבמקרה יצא לי לדבר עם המגדל לפני שבועיים בטלפון בקשר לחבר שחיפש לקנות ממנו גור איך מסתדרים הכלבים עם הקור ?

blixgirl

New member
פיטבול

פאוסטינו דל אינפיניטו הוא האב של שתי הבנות שלי,אמהות שונות אותו אב :) פאוסטינו כלב נפלא יפיפה ומדהים...אמא של צ´יינה היא גרטה דל אינפיניטן מאותו מגדל ויש לה כעת גורים מקסימים. הכלבים גרים בבית לא בחוץ ולכן אין בעיה שלג אוהב את הקרירות ונעים לו יותר,בקיץ נעים פה ואף יש ימים חמים,לא תמיד קר,והם מסתגלים,דרן אגב אם החבר מעונין בבוקסר,מגדלת הכלבים שלי יצאה כבר גורים לשבדיה ויוון והם נושאי פרסים וכדומה,אם תרצה אשמח לתת לך את הכתובת מייל והאתר שלה,יש לה כעת שני כלבות שהמליטו לפני שבוע וקצת,ויש גם זכרים וגם נקבות,מבחינת מחיר היא סבירה לחלוטין וגם אחלה של מגדלת מאוד אוהבת את הגורים שלה,יש לה kennels מדהימים לחופי לוך לומונד :)
בליקסי

PITBULL

New member
הוא כבר רכש אחד בארץ

באיטליה דרשו 2000 דולר אבל על גור באיכות של מנצחי תערוכות עולמיות וכאשר הוא שמע את הסכום הוא נבהל וקנה בארץ דרך אגב יש אתר גם של חוג הבוקסר שם את יכולה לשים מודעה אבל תתכונני לזה שבישראל רואים את הכלב כמו דבר שאפשר לסחור בו כמו בשוק

למעלה