ישראלים באנגליה?אין?

לישראלים בלונדון יש פורום

יש להם את הפורום שלהם שנקרא עלונדון.נט בעיקר למחפשי עבודה ועיצות לגבי לימודים באנגליה או דיור.

שכחתי משהוא חשוב

שעכשיו כולנו בוכים על זה שבחור נחמד כמו תומר גבע שהיה בלונדון שנה ועבד כמאבטח נהרג בתאונת דרכים לפני שבוע.

anatlea

New member
זה באמת היה שוק

תאונת דרכים כזאת מטופשת. הבחור רכב על אופניים ביום שקנה אותם ונכנסה בו משאית.

eli21us

New member
בנוגע לעלון

בנוגע לעלון הם שולחים את העיתון לכל אנגליה ? עולה כסף ?

מנויים בבריטניה

בתוך לונדון העיתון מחולק חינם בכל המרכזים הישראלים והיהודיים. עד כמה שידוע לי מחוץ ללונדון אפשר לעשות מנוי. אבל הכי טוב ליצור אתם קשר ישירות דרך האתר שלהם.

stevie1

New member
why???

If it is ALL about london would you want to get it wherever yo are? And what is all the promotion for this thing anyway? have you got shares with them or something?

eli21us

New member
למה לא ?

פשוט מאוד כשגרתי באנגליה והיתי קופץ לביקור בלונדון היתי מאוד נהנה לקרוא את העלון הזה והיות ויש לי שם דירה בניוקסל ואני מדי פעם נוסע לאנגליה היתי רוצה לקבל את הגליון הביתה

אני לא ממש באיזור -

אני בשוויץ על גבול גרמניה (במערב). ובענין הטיפוח - בטח מטפחים, מביאים גנן פעם בשבוע, מדשנים מדי פעם ואפילו שולחים אליכם את ג´ודי לראות שהכל טוב אצלכם.

בעיקר עושה מוסיקה...

אני מנגן (על עוגב וכלי מקלדת עתיקים) לפעמים כותב מוסיקה וכמו שכתבת - כותב שירים
(כמו שאת מבינה אני מתעסק רק בדברים פרקטיים
)

מאוד אשמח!

כן, אני מופיע והרבה (בעיקר כסולן), מסתובב (בעיקר באירופה - אבל לא רק) וכאמור - מאוד אשמח להגיע שוב ללונדון

judyr

New member
וג´ודי כבר מגיעה....

עוד יומיים של עבודה קשה בלימודים... יום חמישי בטח יהיה לילה ללא שינה... כי אין זמן אחר לארוז את התיק.... ולא לשכוח לקחת "דארטס" ולהראות לאנגליזים שגם אני יודעת לשחק
ואז יום שישי.... לישון במטוס.... ולהיות מוכנה לכך שלונדון תהיה צבועה בצבעי הנבחרת שלה... ברזיללללל מול אנגליהההההה במונדיאל.... חבל על הזמן מה ילך שם.... שלא נדבר על יום שבת...... פינקפלוייד
ומוייששששש.... כן הוא מתכונן

Gefen

New member
מוייייש השמיע קול קו קו ריקו

תרנגול
נו..מכיר כבר בע"פ את מילות כל השירים להופעה? הכנת כבר את כל היינות? הבשרים? המנגל? השוקולדים ? הפרחים? הרי ג´ודית תיכף מגיעה!!! ובתור מי שנשארת מאחור הרחק במרחבים הוירטואלים, אני דורשת בכל תוקף תמונות, צבעים, צלילים וריחות היישר מזירת האירוע!! חוץ מזה ג´ודי יא מניאקית מה עם הדיאטה שהבטחת שתשלחי לי בדואר לפני איזה חודשיים? יא פסטרמה, נראה לי הפינק פלוייד סובבו לך את כל הראש..או שמא זה מוייש האלוהי?
תעשי חיים יקירה..זה הכל מאהבה..
גפן
אומרת לילה טוב בפעם השלישית ומחלקת לכולם גלידה....

judyr

New member
גפנונה....

ולא מספיק שאני "סוחבת" את התיק... גם קילו גרעינים שחורים למוייש במתנה

למעלה