ישראבול 6 - האגדה של Sauce Castillo

כמה דברים

1.תודה רבה שהכנסת את בוסטון לפוד . בכלל נראה לי שהם הולכים לכיוון מצויין , ובכלל עם בראד סטיבנס , נראה שדני איינג' מצא יסודות לא רעים לקבוצת העתיד , ונראה שסטיבנס יוכל להפוך אותם ליסודות מעולים.
2.הכתבה בכלכליסט עם ירון ארבל , שמדבר על כל עולם הסקאוטינג ב-NBA ,
[URL]http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3649370,00.html[/URL].
3.ויש גם שאלה: האם הליגה עומדת בפני מעבר מ"ליגה של רכזים" ל"ליגה של גבוהים"?
שימו לב שהיום כמעט לכל קבוצה יש גבוה ברמה שמשפיע על הקבוצה לא מעט , גם אם זו קבוצת תחתית כמו פילדלפיה או מיניסוטה.
ואלו שמות: קווין לאב , טימופיי מוזוגוב , מארק גאסול , זאק רנדולף , אנתוני דיוויס , ריאן אנדרסון , עומר אסיק , טים דאנקן , נרלנס נואל , אנדראה ברניני , סרז איבקה , סטיבן אדאמס , רודי גובר , דרק פייבורס , ברוק לופז {חשוב מאוד לברוקלין} , מייסון פלמלי {שכבר הראה ניצוצות גדולים} , ניקולה ווצ'ביץ' , אלכס לן , רובין לופז , למרקוס אולדריג' , דירק נוביצקי , דוויט הווארד , בלייק גריפין , דיאנדרה ג'ורדן , ניקולה פקוביץ' , גורג'י דיאנג , אנדרו בוגוט , דריימונד גרין וכו'.
כולם משפיעים בצורה די בולטת על הקבוצה שלהם , אם זה מבחינה התקפית {ברוק לופז ולמרקוס אולדריג' , אני מדבר עכשיו אליכם} ואם זה מבחינה הגנתית { כן , זה בשבילכם רודי גובר , סרז איבקה וסטיבן אדאמס}.
וזה כשעוד מחכה לנו דראפט עמוס גבוהים.
מה דעתכם על העניין הזה?האם באמת הליגה הופכת מליגה של רכזים { שלכל קבוצה יש רכז מתאים לריצה טובה , גם אם הוא מהדרג השני כמו ג'רו הולידיי או ברנדון ג'נגינס} לליגה של גבוהים?

אפילו זרקתי לך Shout-out

לגבי הנושא עם הסנטרים יש לי דעה די בנושא, אעלה אותה בפוד. תודה על השאלה!

rapgamer4ever

New member
אולי באיחור קל, התייחסות לכמה נקודות

1. דיברתם על כך שהליגה פחות קשוחה. אני חושב שהגורם העיקרי לכך (כמו בנושא הפלופינג) הוא החוקים של הליגה. צעקת חזק מדי אחרי סל? תחטוף טכנית. נכנסת לעימות עם שחקן יריב? תקבל הרחקה ללא תשלום. דיוויד סטרן באופן מודע ניסה להפוך את ה-NBA ליותר family friendly והוא הצליח. יכול להיות שהוא הלך אפילו קצת רחוק מדי אם אתה שואל אותי אבל זה בטח עדיף על פני האלימות של הבאד-בויז.
&nbsp
2. לגבי בוסטון והעלייה לפלייאוף- אני מכיר את דעתך ואתה מכיר את דעתי, השאלה שלי נועדה להקשות עליך קצת- למה בעצם לבוסטון כדאי לוותר על הפלייאוף אבל אינדיאנה לדעתך כן צריכה לתת פוש ולעלות? מה ההבדל המהותי ביניהן?
&nbsp
3. נהניתי מהפודקאסט, רון תותח.

תודה על המשוב

מבחינה אסטרטגית לשתי הקבוצות עדיף לוותר על הפלייאוף. יחד עם זאת הפייסרס רוצים למצב את עצמם כבר בעונה הבאה כקונטנדרית רצינית ומקום משיכה לשחקנים חופשיים בקליבר גבוה.. וזה יעזור אם יגיעו לפלייאוף. אני גם מאמין שהם יוכלו לתת פייט יותר מרשים מבוסטון, וזאת גם הזדמנות להכניס את פול ג'ורג' לעניינים ולהזכיר לליגה שיש סופרסטאר באינדיאנה. לכן מבין שתיהן אני חושב שעדיף לפייסרס להגיע לפלייאוף.
&nbsp
אצל בוסטון, כמו שאמרתי בפודקאסט, גם ככה 80% מהשחקנים לא יהיו בקבוצת אליפות עתידית (מדומיינת כרגע) ולכן זה קצת "בזבוז" להגיע לפלייאוף ולקבל ניסיון אדיר של 4-0 או 4-1 לחלק קטן מהרוסטר, כשאפשר להשיג בחירה מצוינת במקום.

למעלה