ישעיהו לייבוביץ? מי יודע למה לקטע מוזיקלי בדיסק החדש קוראים ע"ש הפילוסוף היהודי?
N nirschneider New member 30/7/06 #1 ישעיהו לייבוביץ? מי יודע למה לקטע מוזיקלי בדיסק החדש קוראים ע"ש הפילוסוף היהודי?
ה הסייד הנודד New member 31/7/06 #2 בחירה לא ברורה לחלוטין הייתי אומר אפילו הזויה כמו שהקטע הזה הזוי... מה שמזכיר לי את מה שdrorrrr אמר פעם שהקטע הזה מזכיר לו את שלב המכונות במשחק "סוניק"
בחירה לא ברורה לחלוטין הייתי אומר אפילו הזויה כמו שהקטע הזה הזוי... מה שמזכיר לי את מה שdrorrrr אמר פעם שהקטע הזה מזכיר לו את שלב המכונות במשחק "סוניק"
I inflatable New member 31/7/06 #3 דווקא לא הזויה היה להם קטע ולא היא להם שם, ואז פורטיס קרא כתבה בעיתון על זה שבירושלים סירבו לקרוא לרחוב על שמו של ישעיהו לייבוביץ ושלמעשה אין בארץ שום דבר על שמו אז כצעד מחאה הוא החליט שהקטע יקרא "ישעיהו לייבוביץ"
דווקא לא הזויה היה להם קטע ולא היא להם שם, ואז פורטיס קרא כתבה בעיתון על זה שבירושלים סירבו לקרוא לרחוב על שמו של ישעיהו לייבוביץ ושלמעשה אין בארץ שום דבר על שמו אז כצעד מחאה הוא החליט שהקטע יקרא "ישעיהו לייבוביץ"
ה הסייד הנודד New member 31/7/06 #4 כל יום לומדים משהו חדש והשמות של הרחובות בירושלים הם לא דבר מדהים. יש רחובות ע"ש כל מיני ספרים שרבנים פרסמו (דרום, תשבץ...) אבל אין על אף חסיד אומות עולם...
כל יום לומדים משהו חדש והשמות של הרחובות בירושלים הם לא דבר מדהים. יש רחובות ע"ש כל מיני ספרים שרבנים פרסמו (דרום, תשבץ...) אבל אין על אף חסיד אומות עולם...