ישנם רגעים

ישנם רגעים

ישנם רגעים בהם אני רוצה לעצור את הכל. יש את הרגעים הללו שכל מה שאני מסוגלת לעשות זה לקרוס במקום, ולא משנה איזה מקום זה ופשוט לא לזוז. מן רגעים כאלה שכל מה שאני רוצה זה רק לבכות. לא להשאיר בפנים ולא להתאפק פשוט לבכות ולבכות ולבכות. עד שלא יישאר לי מה לבכות. עד שלא יישאר לי איך לבכות. בא לי לרגע לרחם על עצמי אפילו שאני לא צריכה. אני יודעת שאני לא צריכה. אבל מתחשק לי לרחם על עצמי להגיד לעצמי שאני אומללה ופשוט לבכות. לבכות בלי הפסקה. ואני לא רוצה שיחבקו אותי ואני לא רוצה שינחמו אותי אני רוצה לקרוס על רצפת המקלחון שלי לפתוח את ברז המים החמים ולתת להם לזרום לי על הראש. בכח ובעצמה רבה. לתת לדמעות שלי להישטף עם המים לא לחשוב על כלום פשוט להיות מסכנה ולבכות. כי ככה בא לי עכשיו.

כל כך מוכר.. הלואי והייתי יכולה..

לבכות. ברעש כזה.. להוציא הכל מבפנים. בפעם האחרונה שזה קרה לי, זה היה עם מישהי, וזה היה לפני 21 שנה.. אני לא בוכה על יד אנשים. רק לבד. וגם זה בשקט שלא יישמעו..
כל כך מבינה אותך.. את הצורך.

בכי בזרועות של איש אהוב

בדרך כלל אני בוכה לבד מוציאה הכל איך פסי אומרת מ"אמצע הבטן" אתמול בכיתי בזרועותיו של איש שאני מאוד אוהבת הוצאתי את כל הכאב, הכעס, האיכסה, הכל והוא חיבק אותי, ליטף, תמך והבין עד שנגמרו לי הדמעות. חוויה בלתי נשכחת ענת

birdy7

New member
גם אני, גם אני...

ככה אנשים שלמדו להיות "חזקים"... אבל הם בעצם סברס

ההקלה של אחרי....

ואני יקירה? צוברת וצוברת בפנוכו עד שמתמלא לי עד אפס מקום והשטות הכי קטנה פורצת לי את הסכר-ומבלי אזהרה!!! תבכי ילדה, תשלחי באמצעות הדמעות את כל האיכסה שבלב אל כל הרוחות! ואז תרגישי את ההקלה של אחרי.....

רגעים...

אכן... ישנם רגעים, שבהם הדבר היחיד שאליו אני שואפת הוא הלבד!!! להיות לבד, עם עצמי, לנזול לרצפה (ועדיף במקלחת), ולבכות עצמי לדעת!!! זה מטהר, זה משחרר, זה משיל מעלי את העור המת. כמו נחש, אני יוצאת חדשה, כמעט טהורה... ולעומת זאת, לפעמים אני זקוקה לכתף שאותה ארטיב בדמעות אין קץ, בזרועות שיקיפו אותי בחיבוק אוהב... מוכנה להיות לך כתף, מוכנה להשאיל את חדר האמבטיה שלי, העיקר לראותך אחרי... ראשך נישא בגאון, וחיוך של שחרור על שפתיך... נויה ב-
ענק...

תגידו לי כשאתן מצטופפות באמבטיה..

לא בשביל זה, יא סוטות!!!
בשביל הדמעות.. אפשר לעשות סדנה לנשות הפורום.. כולנו (גם את פרח!!! מתה על הצחוק של אחרי שלך!) סדנת דמעות

חכי חכי את.....יא פסיפלוכה אחת!

עוד אתנקם בך על אותו היום!!!
יאללה את באה איתי אל האמבט???

מעניין לי לדעת....../images/Emo132.gif

רק לנשים שבחבורה יש את היסחפות הרגש הזאת???? גברים לא בוכים????או שהם פשוט לא מודים???!!!

אני מפחדת לענות בלי לבדוק מתחת ל

חצאית את המין. כי אם אני אגיד שאני לא בוכה בצבור ההוא שם למטה יגיד שאני גבר. ואם אני אגיד שאני בוכה על כל דבר ההיא שם בפנים שלי-תגיד לי,"שקרנית אחת". גברים בוכים גם. אני מכירה אחד טוב טוב שבוכה שמועכים את מיקי מאוס לקיר בסרט מצוייר שבמבי בשבילו היא טרגדיה מהחיים. אבל- יש כמובן התנהגות נרכשת קודים תרבותיים -חברתיים-התנהגותיים. (זה היה הסבר סוציו-פסיכו- מתוחכם כזה). יש גברים שבוכים בלילה יש כאלו ביום ויש כאלו שלא בוכים בכלל. ואני חוסכת את השורה המתבקשת (ונשים גם).

את יודעת משהו...אחותו.....

פעם חשבתי שהאיש לו הייתי נשואה נטול רגשות בכלל והכל מהסיבה שמעולם לא ראיתי דימעה בעיניו גם לא במקרים טראגיים גם לא במקרה של שמחה האיש שלי מעולם לא בכה! יום אחד לאחר שנים של זוגיות עת היינו על מדרגות הרבנות דימעה זלגה מעיניו ועד היום אני תוהה האם הדימעה באה לו עכשיו בגלל שאותי אהב או בגלל שידע שכבר אין לו על מי יותר "לרכב"?????!!!!!

און&און

New member
רק בגלל שאהב..

מתוקה את.. רק בגלל שאהב אותך נורא והבין שהוא מאבד אותך לתמיד. ובטח לא האופציה השניה,תמיד יש על מי לרכב תשמעי לי..זה לא זה!

פסי רעה אחת !!!!

את הורסת לי את כל המצברוח המלנכולי שנחת עלי !! חצופה שכמוך ! איך את עושה לי דבר כזה ? הילה - צוחקקקקקקקקקקקקקקקקקת

תשאלי את פרח ../images/Emo8.gif

אני אוהבת לקלקל! פסי (שפוחדת שלא יזמינו אותה לסדנה..)

את מזכירה לי את בעלי

כל פעם שיש סרט מרגש או פרסומת - כן כן אני מאלה שבוכות בפרסומות - הוא הורס לי את הבכי.

כולן מוזמנות...סדנת ../images/Emo7.gif באמבטיה...

כולן יכולות להגיע, ביחידות, בזוגות, בשלשות או יותר... רק חכו טיפה... תנו לי לסיים לנקות ביום שישי ואז... תתנפלו... נויה (מנקה מהר ומחכה...)

למעלה