ישנם רגעים

אורמור

New member
השמפו עלי! -(איזו לארג´ית אה?)

הוי הבכי הבכי... אני..? אני בוכה גם בפרסומות של קוקה קולה.. וגם מאושר, וגם מקקה וזה המון פעמים דופק אותי ואני אפילו לא נהנית.. לא..לא נהנית מבכי טוב, לפעמים צריכה להגיד דברים נוקבים לבטא את עצמי ברצינות בדברים קרדינליים ותמיד מרחף מעלי הפחד..אצליח לכבוש אותן את המניוקות הרטובות? או לא? יצור רגשן מטומבל..זו אני והדמעות עצמאיות, לא מתיעצות איתי בכלל כן, יש קאטארזיס בהן אבל יש גם מחיר, עיניים רגישות ששונאות מי מלח ומתנפחות ואז אני הופכת לצפרדע, או זיקית שלא לדבר על השריפה, בקיצור, לא מתאים לי הקטע הזה.. עובדת עליו, מנסה לאלף אותן לפעמים בהצלחה, ולרוב בכישלון.. אחותו-!!!!!! מי גילה לך שבכיתי בבמבי? אפילו עוד ליפני עידן הסרט.. אבא שלי היה מקריא אותו לפני השינה ואני בכל פעם מחדש היתי בוכה כשאמא שלו מתה.. ואילצתי אותו לקרא לי חודשים ברציפות וכל פעם המשכתי לקוות שהסוף ישתנה.. האופטימית הנצחית..או לחילופין ההאבלה זה היה בגיל חמש..והאמת? לא הרבה השתנה ממשיכה לחפש אור גם אופו שהוא לא נמצא.. מה יצא פה? סיפור על דמעות? על במבי? או על אהבות? אולי סיפור על במבית בכיינית אופטימית..? אור

viviti

New member
אם כבר סדנא......

אז סדנת צחוק.......

אני מוכנה להדגים-איך צוחקים...../images/Emo6.gif

רק תצטרכי נויה´לה להזהיר את כל השכנים!!!! תשאלי את פסי...(אני באה עם המלצות!)

בכוח ובעצמה

תבכי חמודה תנקי מתוכך את האיכס תהיי הכי מסכנה שאת יודעת ואחר כך תרגישי יותר טוב (ככה זה עובד אצלי) דינה. לא מחבקת לפי בקשת הנמען

תודה נשמה.

אני הכי שונאת בעולם שמחבקים אותי כשאני עצובה ו/או עצבנית. זה מטריף אותי. זה מלחיץ אותי. זה פשוט עושה לי רע.

...Blue

New member
תצחקי עד כלות הנשימה..

זה טוב, זה בריא, זה משחרר.. אותה מטרה שזוכה לאותה תוצאה.. רק הדמעות המלוחות מוחלפות מדמעות של פרץ צחוק מתגלגל..
blue

תבכי רסיסים בלי לפחד../images/Emo24.gif

"תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר" אמר שלמה ארצי (מקווה שלא טעיתי) וכשאת בוכה תעשי את מכל הלב בכי אמיתי לא בכי מיבב רק ככה תרגישי את ההקלה ואני אני בוכה בדרך כלל כשאני לבד באוטו בדרך לאן שהוא. סינ מערבבבת רסיסים של אושר עם רסיסים של דמעות ושולחת לך

אטיוד5

Active member
רעיון כביר

לא משנה אם את צריכה או לא. מגיע גם לך. מה שמטריד אותי, שאני לא יכול לבוא ממש עכשיו ולהשתתף בארוע הבכי הזה ביחד איתך. במובן של טובים השניים מן האחד. לא שנתנחם זו בזו. רק שנבכה ביחד. זה ליד זו. זה מול זו. ונסתכל איש ברעהו. ונראה כמה שאנחנו פתטיים. בלי שום סיבה. ואז נתחיל לצחוק ביחד.

מייקי69

New member
לרגע הזה חיכיתי ../images/Emo13.gif

התאפקתי ולא קראתי בעבודה. השארתי לי את הרגע שלך, לרגע של שקט שלי. ומה מצאתי? מצאתי את עצמי פה בין השורות שלך. כל כך כל כך מצאתי. אז אני מחבקת אותך, ברגע הזה. ואני מחבקת אותי ברגע הזה. ואיזה כייף שאת מחלקת איתנו רגעים כאלה. במקרה הזה - דיברת גם בשבילי. אוהבת אותך (למרות שאת "נשואה" לשקספירית) מייקי

viviti

New member
גם לי יש רגעים כאלו

אבל איכשהו אף פעם לא מגיעה לזה לא בוכה (לפעמים כמה דמעות מבצבות להן והן נעצרות בפקודה ישירה מהמח).. כמעט לא בוכה לבד לא בוכה ליד אנשים.. כן, בכיתי..... איך אומרים? ניתן לספור על אצבעות יד אחת של חייל הנדסה קרבית.. מפחיד אותי לבכות, מפחיד אותי להישבר מפחיד אותי מול עצמי

למעלה