ישנו פתגם the path\line of least resistence מה הוא אומר? תודה,
J jasonS New member 22/12/05 #2 אם אני לא טועה זה משיר של אלניס מוריסט? בכל אופן משמעות המשפט היא לבחור את הדרך או את האופציה הכי קלה (בעלת מינימום גורמי התנגדות)
אם אני לא טועה זה משיר של אלניס מוריסט? בכל אופן משמעות המשפט היא לבחור את הדרך או את האופציה הכי קלה (בעלת מינימום גורמי התנגדות)
J Jagged chaos New member 22/12/05 #4 ../images/Emo3.gif כן..אלאניס.. יש לך זיכרון סוס.. ותודה לשניכם
H henor New member 23/12/05 #7 איזה צירוף מקרים! שברתי אתמול את הראש על המשפט הזה, שאותו הייתי צריכה להבין ולתרגם בהקשר כלכלי. אכן הגעתי למסקנה שזה התרגום, ואני מקבלת כאן חיזוק לעניין. נו, כנראה שווה להיכנס לכל הפתילים, גם כשאין להם שום קשר למה שאני עוסקת בו כרגע.
איזה צירוף מקרים! שברתי אתמול את הראש על המשפט הזה, שאותו הייתי צריכה להבין ולתרגם בהקשר כלכלי. אכן הגעתי למסקנה שזה התרגום, ואני מקבלת כאן חיזוק לעניין. נו, כנראה שווה להיכנס לכל הפתילים, גם כשאין להם שום קשר למה שאני עוסקת בו כרגע.
ט טרנסל8 New member 22/12/05 #3 נניח נניח שבן עשרה צריך את המכונית של אבא ליציאה בשישי בערב. סביר להניח שמסלול ההתנגדות המזערית יהיה לפנות דרך אמא.
נניח נניח שבן עשרה צריך את המכונית של אבא ליציאה בשישי בערב. סביר להניח שמסלול ההתנגדות המזערית יהיה לפנות דרך אמא.