ישנוני 6

../images/Emo90.gif ואללה? ../images/Emo12.gif

יש

פרפרינה

New member
להכי יפה שיש

תכנסי למשחק ותראי שזה שונה מישנוני 1 מישנוני 2 ומישנוני 3 אז זה לא יכול להיות אחד מהם..

../images/Emo90.gif אוקיי הבנתי תודה../images/Emo70.gif

את יכולה לעזור לי אולי בישנוני 2 שלב 5, זה בשלב שיש כזה הר געש שזורק על ישנוני סלע.. אני תקועה איתו
מה לעשות

נתקעתי בישנוני 3 בשלב שלוש !!

את יכולה לעזור לי אני לא מצליחה לסיים אותו כי צריך להביא איזה חללית ואז הוא נכנס לתוכה ואני לא מצליחה!! יש שם איזה מן אורגן כזה ואני לא יודעת על מה צריך ללחוץ!! את יכולה לעזור לי ??

פרפרינה

New member
למעיין

הפתרון הוא טיפה מסובך.. צריך לנגן את המנגינה ששומעים ברקע אחרי שהוא יורד בפעם השנייה ואז יש קטע מוסיקלי כזה... סדר ההקשה על האורגן הוא: 1. השני מימין 2. הראשון מימין 3. השלישי מימין 4. הראשון משמאל 5. השני משמאל חברה שלי שמבינה בפסנתר אמרה לי.. מקווה שזה יצליח

פרפרינה

New member
להכי יפה שיש

מצטערת אבל גם אני תקועה בזה אני אמשיך לנסות עד שאני אצליח למרון שמצאתי מקפצה כזה וגם מוע כזה שחותך את הריבוע שעל הריצפה אני אנסה ואם אני אצליח אני ארשום טוב?

פרפרינה

New member
להכי יפה שיש - הצלחתי!!!

צריך ללחוץ על הכפתור של ההוריקן, לאחר מכן לשחרר את הפרה והיא תעוף ותסתום את הר הגעש. לאחר מכן פותחים את החור (עם המוט בצד) שמים את המשקולת על החללית שלמעלה, לוחצים פעמיים בתזמון על הבנין על הקפיץ, לוחצים על המטוסים ולבסוף על המצלמה.

למעלה