ישנוני 6

GD ROCKS

New member
אוקע מצאתי

אבל איפה הפסל 1? אני לא מוצאת!! איפה צריך ללחוץ?

פרפרינה

New member
ליד הנר

(תחלצי בהרבה מקומות אני לא יודעת איך להסביר לך איפה) ליד הנר את תמצאי מפתח ירוק כזה ומעל הנר יש חור כזה תכניסי את המפתח הירוק ותמצאי שם ספר

GD ROCKS

New member
מממ..

"21. פסלון 1: תחזרו אחורה לאיפה שהנר והדלת ששינתם את הצורות כדי להיכנס אליה" וכן תיתפלאו אני ערה בשעה כזאת. אני לא מצליחה לישון.

פרפרינה

New member
אהה

אממ תנסי לפי הפתרון פשוט אני לא זוכרת פתרתי את זה ממזמןןןןןן ואין לי כוח לחזור על זה תנסי לפי מה שרשום בפתרון

GD ROCKS

New member
ניסיתי.. ואני לא מוצאת!

טוב שיהיה כבר נשבר לי מהמשחק הזה

פרפרינה

New member
הבריחה כיתת העונש

מישהו עשה בלאגן בבית ספר והמנהל נתן עונש ל- 3 ילדים! נעל אותם באחת מהכיתות ושכח אותם

פרפרינה

New member
פתרון! תנסו לבד לפני שאתם נכנסים

1.קחו את הסוללה מסרין ותשימו אותה בפנס של גאו. 2. תלחצו על כל מה שבחדר ותמצאו את כל החפציםת אתם אמורים למצוא: מחברת, גירים, ומטבע. קחו את הגירים ותציירו איתם על המחברת את מפת ביה"ס 3. כדי להגיע לתעלת אוורור תסדרו את הילדים על הספסל כך שסרין הכי למט ה מעליה גאו ומעליו בראוו. 4. תנו את המטבע לבראוו כדי שתוכל לפתוח את הברגים של מכסה תעלת האוורור. תנו לה גם את הפנס. 5. תדליקו את כל המתגים של החשמל 6. קחו מהארון שבפינה חבל ומוט ברזל 7. תקשרו קצה אחד של החבל ךמכונה האמצעית בשורה הראשונה, ואת הקצה השני תזרקו לחדר הראשון כדי שחברים שלכם יוכלו לטפס. 8. תנו את מוט הברזל לגאו ותפרצו את הדלת 9. לכו למעבדה וקחו משם את הכימיכלים ואת המגנט. 10. לכו למטבח וקחו מארון העץ את סליל החוט. 11. קחו את חתיכת הבשר שמונחת על השיש בקפיטריה 12. לכו לחלל המרכזי של ביה"ס ותסתכלו עם הפנס לתעלת הניקוז, אתם תראו שם מפתח. 13. כדי להגיע למפתח תקשרו את החוט למגנט ותוציאו בעזרתו את המפתח. 14. לכו לחדר המורים ותפתחו את הארונית עם המפתח שמצאתם, אתם תראו שם פתק שכתובה בו הסיסמה למחשבים. 15. לכו לחדר המחשבים והקישו את השישמה, אתם תראו שם מתכון להכנת שיקוי שינה. 16. תערבבו את הכימיכל הצהוב עם האדום ואז כימיכל צהוב עם כחול, תערבבו את שני הכימיכלים החדשים (ירוק וכתום) ותקבלו סם שינה. 17. לכו לאולם הספורט ותשפכו את סם השינה על חתיכת הבשר 18. תנו את חתיכת הבשר לכלב והוא ירדם. 19. תיכנסו לחדר שהכלב שמר עליו ותפתחו את הארונית, שםתמצאו את המפתח לדלת היציאה מביה"ס 20. תפתחו את דלת היציאה בעזרת המפתח. סיימתםםם

פרפרינה

New member
פתרון! תנסו לבד קודם

בהתחלה יש חושך באיזשהו חדר. יש חצים צהובים, לכו ימינה ותראו נקודה ירוקה תתקדמו קדימה, בעזרת עוד חץ למעלה תלחצו על הנקודה. יש 2 דלתות אחת חסומה והשנייה- זו שנכנסנו ממנה. תפתחו את כל המגירות תאספו את מה שיש שם. תסגרו את הדלת שממנה נכנסתם, ותניחו עליה את הסולם שבצד. קחו את המברג שהיה באחת המגירות ותפתחו את פתח האיוורור שעליתם אליו. אחרי שפתחתם אותו לכו לעמוד עם הצלוחית הצהובה ושימו את השקית שלקחתם מהמגירה זה אוכל לציפורים. אחרי זה יבוא תוכי וברגל שלו יש מפתח, קחו אותו ןתפתחו איתו את המגירה הנעולה, יש שם בקבוקון קטן. אחרי זה תלכו לאיזשהו מקום באמצע החדר ותלחצו על הכוס הלבנה כך שתעמוד בגדול מולכם. תלחצו על ה"פח" הירוק וכשתראו למטה (איפה שכתוב כל הזמן ביפנית) את המספר 10 תלחצו על הבקבוקון אחרי זה תערבבו את זה עם הכפית מהמגירה ותלחצו על האבן שיש עליה תביעת יד. לאחר מכן תלכו לכוננית עם הספרים ואם תביטו טוב תראו זוג בטריות-קחו אותן ליד הדלת שבאנו ממנה יש פנס שמחזיק אותו משהו קטן בצד.קחו אותו ותשימו בו את הבטריות ( באותה הצורה שעשיתם עם הכוס). אחרי זה תלחצו על הפנס כך שיהיה דולק ותיכנסו לחדר החשוך. אתם תראו 3 פלטות מעץ בחדרים צרים תיכנסו אליהם ובאחת מהן יש משהו שנראה כמו פתק קחו אותו זה כרטיס מגנטי. תחזרו לחדר המואר ותלחצו על הכף יד שבאבן קחו את תביעת היד. אחרי זה תלכו לדלת שיש בצידה מתקן כלשהו עם מספרים תעבירו את הכרטיס, והקוד הוא- 35651877 מקבלים את הקוד הזה אחרי שמשחקים בשח-מט (המתקן שתקוע באמצע). ותלחצו ENTER אחרי שהקשתם את הקוד. לאחר מכן קחו את תביעת היד ותשימו במלבן! סיימתם

GD ROCKS

New member
ישנוני רולזזז../images/Emo45.gif

אני חולה על המשחקים האלה !!

../images/Emo90.gif כפי שידוע לי יש רק עד ישנוני

3, את מתכוונת שאת בשלב 6 בישנוני 1
ולגבי השלב שאת לא מסתדרת בו.. תסבירי עד איפה את נתקעת ואני יעזור לך

פרפרינה

New member
זה ישנוני 6

ויש גם ישנוני 4 ו- 5 אין רק עד ישנוני 3 (גם בכתובת של האתר רשום).. אני תקועה בשלב 3 בישנוני 6

למעלה