ישנוני 6

פרפרינה

New member
ישנוני 6

הגעתי לשלב שלוש או ארבע לא זוכרת מישהו יודע את הפיתרון של זה.. דרך אגב אני לא מצליחה לשמור את המשחק ואני צריכה להתחיל מהתחלה כל הזמן אם מישהו יודע למה שיגיד לי...

יש לי שאלה

למה את לא משרשרת? יש לך משחקים מגניבים והכל אבל תשימי את כולם בשרשור 1!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכמו שהוספת תגובה

להודעה שלו במקום לפתוח חדשה.. זה נקרא לשרשר.. את ממשיכה את ההודעה לשרשרצ של הודעות נוספות (תגובות). ממש כמו שאני חיברתי את כל ההודעות שלך. משחקים חדשים שקיימים אצלך ואת רוצה לשתף בהם את הפורום פשוט הוסיפי את ההודעה כתגובה לשירשור הזה (רצוי להודעה הראשית אלא אם מדובר בתגובה להודעה אחרת).

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהס../images/Emo70.gif

ולא כדאי לך להתעסק איתי.. אני פה המנהלת

פרפרינה

New member
פתרון! אבל תנסו לבד קודם

1. בתיבה השמאלית יש תלתן כתום קחו אותו. 2. בתיבה הימנית בצד יש גם מצית ואם תחטטו טוב תמצאו גם את האות S. 3. הכניסו את התלתן לחור האמצעי ( ריבוע שקוע כזה ). זה יםתח מדרגות לבפנים. 4. תרדו במדרגות והשתמשו במצית להדליק את הנר. 5. מימון לנר תמצאו מפתח ירוק הכניסו אותו לחור שמעל הנר ושם תמצאו ספר אדום קחו גם אותו. 6. הקליקו על הפתח שמימון לנר ( לא כל כך רואים אותו אבל הוא קיים ). 7. סדרו את הצורות בסדר הנכון קרי משולש עיגול ריבוע תלתן. 8. היכנסו לחדר ומתחת לקונוס הימני תמצאו את האות M. 9. הכניס את הספר האדום לשקע שמול הכתובת בקיר הימני TRUTH. היכנסו לחדר. 10. שני קליקים לימין יגלו לכם כפתור קטן וירוק שכמובן שיש ללחוץ עליו. 11. עוד שני קליקים ליצין יגלו חדרון ובו סולם. רדו בו. 12. לחיצה אחת למטה תגלה את האות A. 13. כמה לחיצות ימינה יגלו כדור קחו אותו והיכנסו לפתח. 14. כמה מפחיד גופ האמיתית!!! מאחורי הראש שלה קחו את האות E. 15. קחו את הכדור וזרקו אותו על הפח שנמצא מולכם ( בהנחה שאתם עדיין עומדים לפני הגופה. פתח קטן ונמוך ). 16. כמה מפחיד ק חיצים לא מסוכנים. 17. המשיכו לתוך הפתח הקטן הזה. משמאל יש סולם שיהיה נחמד אם תעלו בו. 18.לחיצה שמאלה תגלה יהלום נחמד. קחו אותו תלחצו שוב שמאלה ותמקמו אותו בחור. מדהים. 19. צאו לחדר הראשי ותעמדו מול חדר LOVE. 20. במקשים למטה תלחצו על T ואז S ואז W. ( למתקשים ממש ). לתוך מה שנפתח נצטרך להכניס פסלונים. 21. פסלון 1: תחזרו אחורה לאיפה שהנר והדלת ששינתם את הצורות כדי להיכנס אליה. 22. תלחצו על החלק העליון שלה ואז שוב בפינה הימנית עליונה שלה ושם נמצא פסלון 1. 23. פסלון 2: בחדר WISDOM קחו את היהלום ותחזרו לאיפה שמצאתם אותו. שם תשימו את היהלום על המדף הימני הגבוה ( תשחקו עם זה קצת ) זה יגרום לתיבה להתרומם ובה פסלון 2! 24. פסלון 3: תחזרו דרך המעבר התת קרקעי לסולם של חדר TRUTH. תעמדו מול הסולם ותלחצו על הפינה השמאלית התחתונהולמרבה הפלא ייצא פסלון 3!!! 25. תסדרו את הפסלונים בתוך הגומחות שלהם זהב משמאל כסף באמצע וברונזה מימין. 26. למטה ייפח תא ובו פסלון יותר ארוך והאות J. קחו אותם. בנוסף תיפתח תמונה של המתכנת לא חתיך משהו. 27 ואחרון. צאו החוצה לתלתן הכתום ששמתם בהתחלה והניחו עליו את הפסלון הארוך. סיימתםםם

למעלה