ישנה/ חדשה בפורום....:)

• פותח הנושא kar2
  • פורסם בתאריך
ווסטרן

סורי לא מצאתי איפה להכניס את ההודעה רציתי לשאול כמה עולים שעורי ווסטרן ואם מישהו יודע ספציפית כמה עולה ללמוד ווסטרן בנצר סירני

dixie chick

New member
למה לא להרים טלפון לנצר סירני?

לא נראה לי שהם יעבדו עליך

לא עונים לי :S

אמרו לי שהחווה בנתיים סגורה רק לא אמרו לי מתי היא מתכוונת להיפתח את רוכבת ווסטרן?

caap

New member
אוכף צבאי

(הזה-תוצרת הודו) הוא דפוק מאוד ולא נח לסוס

kar2

New member
באמת?דווקא הסתכלתי עליו וחשבתי שזה

דיל טוב חיחיחיחיחי הגנים הרומניים לא עושים לי טוב חחחח

peligrosa1

New member
לא זה אוכף באמת מזעזע

אפשר למצוע כאלה אמיתיים בטוח אצל גדליה בכפר סבא אבל הם גם יותר יקרים והם הרבה יותר טובים כמובן-אני אשית לא סובלת את הסוג הזה אבל יש מלא אנשים שלא תורידי אותם מהאוכף הזה (טיולים כמובן)

תםטםOHIO

New member
אוכף רע מאד כבד ולא פרקטי.

בלי קשר לתחום רכיבה שלך, היום אפשר להשיג אוכף הרבה יותק קל ונח לסוס ולרוכב גם במחיר הזול שהאוכף הזה נמכר בו בדר"כ. קצת פרטים על האוכף - שלדת ברזל או פלדה מחוזקת ברגים, היו גם כאלו שהיו יציקה שלמה, קשה וכבד. נקודה לזכותו - טבעת המיקום של הארכובות, בדגמים מסוימים, היתה קדימה יותר ולרוכבים זה היה יותר נוח (רק!) מבחינת מיקום הרגליים. דרוש ריפוד מעולה מלמטה, ולא.. שמיכה צבאית. בדירוג מ1 ל10 אולי 2 על העמידות הלא תיאמן. בדר"כ עשוי מעור פרה, בישנים מעור ותפירה אנגלית, בחדשים לא יודעת. לא מזמן ראיתי אוכף כזה ששרד מתחילת המאה שעברה. בכל זאת, לא מומלץ. ועוד בעניין אוכפים עתיקים - אוכפים *ללא שלדה* בכלל שהיו בשימוש לפני יותר ממאה שבעים שנה לראות ולא להאמין. ליאת - קומי. עבודה.

למעלה