ישנה/ חדשה בפורום....:)

• פותח הנושא kar2
  • פורסם בתאריך

kar2

New member
ישנה/ חדשה בפורום....:)

היי.... החלטתי להפוך מפאסיבית בפורום לפעילה... אז ככה... רכבתי על סוסים אינגליש ביגור לפני כמה שנים והפסקתי... ועכשיו חזרתי לזה ובגדול..... אני נוסעת עוד מעט לארהב וכשאני חוזרת אני מתכוונת לקנות סוס ולשים אותו בפנסיון באיזור חיפה ויש לי כמה שאלות אליכם - 1. מה זה לעזעזאל אוכף צבאי? ומה ההבדל בינו לבין אוכף אינגליש? 2. מישהו מכיר חוות עם פנסיון טובות וזולות יחסית באיזור חיפה? (עד 900 שקל ) 3. יש מישהו באיזור הזה שמחפש פרטנרית לטיולים? כי אני ארכב עם הסוס גם במאנז' וגם ארצה לצאת איתו לטיולים ואני אשמח לפרטנר.... מחכה לתגובות... ביי בינתיים ושנה טובה לכווולללםםם....

Ontario R Z Y H

New member
פנסיון ב900 שקל??

פפ אני לא חושבת שיש כזה דבר.... פנסיונים עולים מעלה 1000 שקל, (פנסיון מלא) אבל בהצלחה בחיפושים פרטנר בטיולים?? את מתכוונת לרכב אינגליש, משמע את מתכוונת לבלות את רב זמנך במנז'.... תוכלי למצוא כל אחד מהחווה שלך שמעוניין לצאת לטיול................ אני לא מבינה את הבעיה ?!

popi199

New member
אין דבר כזה שאין דבר כזה

בדרום ובצפון רוב הפנסיונים עושים 700-1000 שקל... רק במרכז רוב מחירי הפנסיונים מופקעים ולא הגיונייים.

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif

וגם במרכז אפשר למצוא במחירים סבירים (900+-) ותנאים מעולים! (עובדה
)

SILVER LADY

New member
חהחה תמיד יש את חוות אושה בפנסיון

של 800 שקל עם תנאים הכי טוביםם 10 דקות מיגורר=]] והמנהל המלך שלנו הוא גם יוצא לטיולים הרבה מאדד.. אם תרצי עוד פרטים אני פהה=]]

kar2

New member
תודה לכל המגיבים ו...

SILVER LADY איפה זה אושה? באיזה איזור זה יוצא? לא שמעתי על החווה הזאת אף פעם.... ולגבי ontario RZYH כשלא יודעים לא מגיבים... יש גם פנסיונים ב-600 שקל בחוות קטנות של אנשים פרטיים אז כנראה שהשתיקה יפה לך וההתנשאות הזאת ממש לא!

cowboy il

New member
יוקר המחייה כיוקר הפנסיון.. מדד...

רעיון לסקר סוציואקונומי בבנק ישראל בבנק
מסתבר שככל שיוקר המחייה עולה (ע"ע תל אביב) כך מתייקר הפנסיון לסוסים גולת הכותרת (לאוהבי הסוסים לפחות ) כך ביחס הפוך... איכות החיים !!!

SILVER LADY

New member
קיבלת את המסר?

אני פשוט לא טובה בלהסביר איך יוצאים מקרית אתא אלינו

Ontario R Z Y H

New member
את חצופה ברמה מטורפת!

איזה התנשאות בדיוק?!? תסבירי כי לא ראיתי שום התנשאות בתגובה שלי.... אבל באמת לא הבנתי את הבעיה שלך........ ואיך להגיד את זה במילים יפות?! שתקי את פפפ

ברוכה הבאה

הייתי בודקת אושה (ליד קרית אתא, חווה מוצלחת, מטפלים מאוד טוב בסוסים), וגם בנהלל - שזה קצת יותר רחוק, אבל חווה טובה, והטיולים בעמק נהדרים. אם את מוכנה להרחיק עוד מזרחה - נסי לבדוק את הפנסיון של איילת סבא בחוות אור, רמת צבי(חווה טובה, שמעתי שהמתקן מושקע, סוסים מטופלים ברמה גבוהה ומסלולי טיולים מצויינים). בהצלחה, ובבקשה לשמור על רוח רגועה בפורום, כל אחד עוזר בדרכו.

kar2

New member
המממ.....

לכל המתלוננים - אני מאוד רגועה ומאוד נחמדה... אבל אני לא אוהבת שאנשים שלא כל כך מבינים מה הם אומרים מתנשאים (לפחות לפי התגובה המזלזלת בקשר לפנסיון בפחות מ-900 שקל) בקשר לרמת הפנסיון כגובה המחיר - לווא דווקא.... כבר קיבלתי הצעה מחברה שיש לה 3 סוסים בבעלותה להחזיק אצלה סוס ב-500שקל במקום נקי ומטופח עם איזור טיולים ואפילו מנז' קטן:) חוות אושה יכולה להיות בחירה די קרובה ומוצלחת... אני באמת אבדוק את זה... תודה...:) ואני אישית עדיין מנסה להבין באיזה סוג רכיבה משתמשים באוכף צבאי... מה זה האוכף הזה בכלל?

popi199

New member
היא מבינה

פשוט הפנסיונים שהיא מכירה עולים יותר מ1000 שקל. אין צורך להתרגז. היום אין כ"כ סגנון רכיבה שמשתמשים בו באוכף הצבאי, מי שקונה אותו בדר"כ קונה אותו כי הוא זול יותר. בקושי יצא לי לראות אוכפים כאלה היום. ואם יצא- זה היה בדר"כ בטיולים.

למעלה