ישן חדש

RaniRin

New member
ישן חדש

היי, הייתי כותבת פה לפני יובלות ומאז תופעת האח הגדול נזכרתי שקיים הפורום הזה. אני רואה שהרוב לא השתנה פה..אבל בטח רובכם לא זוכרים אותי אני מעלה כמה תמונות לרענון :)

nirp01

New member
../images/Emo45.gif

וברור שזוכרים
ניר

האיפור יושב עלייך מדהים בתמונה הזו

לדעתי הצבעים הללו הרבה ותר מחמיאים לך מהצבעים שהתאפרת בהם בתמונה השנייה.

kimi d

New member
אני זוכרת אותך!!

אני זוכרת גם שאת ממש גבוהה חח .. בכל אופן השתנת ממש ממש לטובה באמת , אין מילים לדעתי את יפיפיה ומיוחדת! תעלי עוד תמונות וברוכה השבה :)

RaniRin

New member
תודה רבה לכולם!!

כיף לשמוע במיוחד ממך קים- את אחת הבחורות הבולטות שאני זוכרת פה.. ויצא לי לדפדף ולראות תמונות שלך מהזמן האחרון את מדהימה בעייני.. אם עדיין לא פרצת בתחום למי את מחכה??

mogi30

New member
השיער ../images/Emo99.gif

איך את מסדרת אותו ככה? ואת יפייפיה !

kimi d

New member
ואוו איזה גוףףף

משגעת! בעיניי את יפייפיה אמרתי לך כבר יש לך שאיפות בתחום..?

RaniRin

New member
תראו מי דיברה..

והאמת שלא, לפחות לא כרגע. משני סיבות עיקריות- אני באר שבעית ואין מה להתפתח מפה , ואני גם חיילת אז אין לי כ"כ זמן...

kimi d

New member
צודקת..

זה בעייתי כי צריך להיות זמין 24\7 לאודישנים והצבא מגביל מאוד. ובקשר לבאר שבע אני נולדתי בבאר שבע גרתי שם ואני שם המוןןןן אני ממש מעריכה אותך שאת שורדת שם כי אני לא יכולה להיות שם דקה אחת! ונראה לי שתחרות מלכת היופי מתאימה לך . תנסי מה אכפת לך?

RaniRin

New member
וואלה..

בחיים לא הייתי מנחשת שגרת בבאר שבע.. וכן צודקת. אין הרבה בעיר הזו.. אבל זה כבר הבית התרגלנו. ולגבי התחרות- לא מאמינה בשטויות האלה.. אני לא צריכה להתחרות מול 20 בנות בשביל לדעת מי הכי יפה, היופי בעיניי המתבונן לדעתי.. ועזבי שאסתריקה נגיד זה הבולשיט הכי גדול שקיים באזור הזה.

למעלה