ישמעאל חייבת לחסל את ג'ולאני .הוא טרוריסט בתחפושת

. וימשיך להיות טרוריסט בתחפושת עד שטראמפ יעזוב את הבית הלבן.
האם ישמעאל בהנהגת הסמרטוט הקפלניסט השקרן צריכה להמתין עד שהאידיוט המגלומן הטיפש יעזוב את הבית הלבן עם תואר הכבוד מפיפא ועם השטויות שלו על שלום במזרח התיכון?
לא ישמעאל צריכה להיכנס לסוריה אחרי שהיא מחסלת את ג'ולאני ולהכרית את דאעש מהאדמה עכשיו ולא להמתין ולו דקה אחת ובכך לומר לאמריקה עד כאן. אתם רוצים לעשות ביזנס עם טרוריסטים רצחניים תפדאלו אבל לא על חשבון האינטרסים הביטחוניים של ישמעאל.

certified.woke

Well-known member
האם ישמעאל בהנהגת הסמרטוט הקפלניסט השקרן צריכה להמתין עד שהאידיוט המגלומן הטיפש יעזוב את הבית הלבן עם תואר הכבוד מפיפא ועם השטויות שלו על שלום במזרח התיכון?
לא ישמעאל צריכה להיכנס לסוריה אחרי שהיא מחסלת את ג'ולאני ולהכרית את דאעש מהאדמה עכשיו ולא להמתין ולו דקה אחת ובכך לומר לאמריקה עד כאן. אתם רוצים לעשות ביזנס עם טרוריסטים רצחניים תפדאלו אבל לא על חשבון האינטרסים הביטחוניים של ישמעאל.
טראמפ ואל-שרע (ג'ולני) כבר הסכימו על מהלך, אך ה- .AKA ,C.M מר 7/10, סרב לצרף הסכמתו.
יודע "צדיק" נפש בהמתו ובהמות לא חסרות לו...ה- base רוצה דם ואש ותמרות עשן...

ביבי הוא לא טרוריסט בתחפושת?

ביבי בוודאי שאינו טרוריסט. הסבר לי לפי איזה קריטריון אתה מסווג אותו כטרוריסט? אשמח לקרוא.
נתן להם להיכנס בכוונה ב 7/10 בשביל שלארה"ב תהיה דרך סחר במזרח התיכון,

ואח"כ הוסיף חטא על פשע ועשה מלחמה ארוכה במיוחד שלא ממש ניגמרה.

שלא לדבר על ההתנהלות שלו במדינה לפני - חובת מסיכות בחוץ בזמן ה"מגיפה" שאח"כ התבררה

שאין לזה חשיבות בריאותית גם לא לפי השקרים של משרד הבריאות אלא רק נעשה "בשביל המשמעת" -

ז"א הוא עשה את פוליטי.

את החמאס חיזק כאשר אולמרט החליש וניסה לייבש.

וכמובן דוגמה רעה מאוד לשאר האזרחים(תעשו מה שאני עושה ולא מה שאני אומר) כאשר שם

באופן עקבי את טובתו לפני טובת המדינה ובצורה קיצונית מאוד - "משתין מהמקפצה".

למעלה