ישלי דוד ראנץ'

ישלי דוד ראנץ'

מוהאהאהאהעעאהאהאהאהאהאהאהאהעעאהאהאהההההאאאאאהאהאהאהאהאהעאהעאהאעעהאהאהאהאהאהאהאהאהעעעעעעעעאהאהאהאהאהאעעעההעהההאאאאאעהאעהאהאהאהאהאעהעאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהעההההאאאאאהאהאהעאהאהאהאהאהאהאהאהאהאעהעעאהאהאהאהאהאהאהאהעעאהאהההההאאאאאהאהאהאעהאהאהאהאהאהעאהאעהעהעהעהאאהאהאהאה והוא עלה רק 50 שקל

חחחחח שיו באבא'שך!!

בדיוק גמאני קניתי היום!#%#@$ וב 40 שקללל:p how fuckers are we? :)

כע, כאילו בדודהשלי!!

מה באמת קנית ב40? איפה???? פאק ביזבזתי סתם 10 שקל שבגללם לא היה לי כסף לאייסשוקו

רטיג

New member
בסבאשלי!!!!

אני כמעט קניתי ממזמן אבל לא רציתי כי אני נאמנה לטראוויס

חחחח אוי

ניחא ב10 ש"ח את יכולה פאקינג לקנות כפכפים שעושים קולות של ברווז!!! אבל לא נורא חח ואממ באוזן השלישית שמול דיזנגוף יש שם אחלה דיסקים לכו לראות חח ותיזהרו אם אתם נתקלים בגושי שיער שחורים

נמנמ...

באמת עדיין לא הייתי באוזן השלישית החדשה, אני צריכה ללכת חע. וב"דיסק סנטר" יש דווקא הרבה דיסקים! של כול מיני להקות, היו גם דיסקים נדירים. היה להם: איזה 30 דיסקים של החדש (חע חדש) אנמה דוד ראנץ' (היה
) צ'שייר קאט היה את כולם חוץ מטייק אוף

לא חיפשתי בדיוק

חייב להיות להם, לא? וזה בדיזינגוף סנטר. אבל כדאי לך לבקש עזרה, או שיש לך עיניים ממש טובות חע כי מפוצץ שמה בדיסקים וזאת לא החנות הכי גדולה שיש שווה ללכת לשם.

זה בסנטר?

פיי אני לא מתמצאת שם בכלל :S הייתי שם כולה פעמיים בחיים שלי ואני מפחדת ללכת לאיבוד פאק הקניון הזה מבלבל לגמרי

חחחחח

באמת ישלו צורה מוזרה
קיצר למטה למטה יש איפה שהTNT זה בערך מול זה. את כבר תראי את זה בע. ואם כבר תלכי גם לתומר שתיהי שם, יש שם דברים טופים
.

חחח כע הייתי בתומר

חנות נחמדה המוכר הניגר (אין לי שום דבר נגד שחורים הוא פשוט היה ממש ניגר מצחיק כזה....לטובה!) התחיל עם חברה שלי.... אבל אין על הוט טופיק! ועל המוכר הפאנקיסט שיש שם...גאד.. http://www.hottopic.com/default.asp?LS=0&RN=130 כנסו למי שלא מכיר:p

כולם מספרים לי על ההודי

אבל תמיד שאני שם, הוא נעלם! חחח אני רוצה לראות אותו העע
איפה ההוט טופיק הזה?

חחחח הוא נחבא אל הכלים

אממ הוט טופיק לצערי יש רק בארה"ב :[[[ אין לך מושג כמה אני אשח אם זה יגיע לארץ כלכך. זו ה-חנות בואי נגיד כך...:p

N 1 F 8 R 2

New member
תומר זאת חנות מעפנה

הכל סתם יקר רצח החולצות באיכות שוק ולא שווה לקנות שם.. תחולצות שיש בתומר אתם תמצאו בשוק הכרמל במכיר של 30-40 שקל והוט טופיק זה בסדר.. גם לא משו אח שלי אמר לי שבחנויות שלהם זה בכלל לא מה שיש באתר ושרוב הזמן אין את מה שיש באתר..

בלע אז לא בשביל חולצות..

אבל יש שם דברים אחרים כמו פאצ'ים יפים (אבל גם יקרים.. פאצ'ים יקרים בכל מקום), נמנמ.. פוסטרים, מדבקות, סיכות, בלע נמ.. מחזיקי מפתחות? ויש עוד הרבה.. הוט טופיק נשמע לי מוכר.. הם לא מייצרים גם חולצות של להקות או משו?

חחח לא יודעת אם מייצרים

אבל יש להם שם מבחר ענק של כל מיני להקות לא ידועות גם שזה מגניבב

ממ

הוט טופיק זה בנזונה וכן לא תמיד יש שם את הדברים שאתה רואה באתר אבל אתה תמיד תמצא שם משהו שתאהב בניגוד לתומר כע והחולצות בתומר לא אהבתי הן גם נראות באיכות של שוק הכרמל....אישית אני חושבת שאם לקנות חולצת להקה אז בחו"ל

למעלה